Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

Gość biegaczka80
hej marta witaj i życzę powodzenia w staraniach...napisz, który to cykl i kiedy@...moze czekasz tak samo ja my???a moze masz juz jakies objawy???? kruszynka no to chyba przeczucie mnie nie myli co to Twoich objawów moze to naprawde juz maluszek jest...ja mam tak samo piersi nadal powiększone i tkliwe...trochę ciągnie podbrzusze...3-MAM ZA NAS WSZYSTKIE MOCNO KCIUKI!!!:)

Marta-owulacja na pewno się nie przesunęła:)Obserwuję się już rok...i dokładnie wiem kiedy mam:)11 dc pojawił się płodny śluz i był do 14 dc.W 15 był najbardziej płodny(czyli bardzo śliski,a mniej rozciągliwy),do tego mierzenie temp. no i w 16 dc pojawił się śluz niepłodny:)Więc 15 dc była owulacja.Ja to już jestem weteranką w tych sprawach:D

no to tak z mężem staramy sie już od ponad roku z tym ze już raz poroniłam w 2010r. w 12tyg robiłam badania hormonalne i inne i jest wszystko dobrze lekarz tez nie widzi przeciwwskazań. A ja od zabiegu mam strasznie bolesne i obfite @ teraz powinnam dostać kolo 2.02 dopiero a z tymi wróżkami coś jest z tym ze ja zamawiałam tarota na necie i wszystko się zgadzało

Mam taką cichą nadzieję,że to co mi wróżka powiedziała się sprawdzi:) No niby jesienią ma się urodzić...więc gdyby się teraz udało,to właśnie jesienią by się maluszek urodził:)

witam wszystkie nowe dziewuszki!! kurczę to chociaż macie jakieś objawy, mnie piersi nie bolą , może jak przyduszą to trochę, no i czasami brzuch pobolewa jak na okres, jajnik też czasami mnie pobolewa, no i pryszcze:(ma któraś z Was tak?ja stawiam na @

Ulęgałka-nie martw się:*Nie trzeba mieć objawów żeby być w ciąży:)Jak wszystkie będziemy chodzić z brzuszkami,to Ty będziesz miała najlepiej:)Zero objawów ciąży:):P A tak na poważnie,to jak to było zawsze u Ciebie z bólem piersi przed @?Miałaś?

tak kruszynka zawsze miałam bóle piersi tak dwa tygodnie przed a w tamtym msc nawet już od owulacji. ale brzuch już mnie boli no i te pryszcze:(

Ja też za wszystkie 3mam mocno kciuki:) Ej kobietki-mam nadzieję,że nam to forum nie padnie.Przez ten rok starań często gdzieś pisałam,ale później dziewczyny nie wchodziły:/A fajnie by było tak się codziennie wymieniać informacjami o sobie.

Słońce Ty moje:)To Ty się ciesz,że Cie nie bolą,bo to właśnie może być ten objaw!:)Naczytałam się dużo na temat bólu piersi...i bardzo często jest tak,że jeśli bolą przed @ to na początku ciąży nie.Dużo dziewczyn pisało to ze swojego doświadczenia:)

Marta-Dobranoc:)Miłej nocki życzę:) Ja to sobie jeszcze posiedzę:)Dzisiaj sama spędzam noc,to mogę sobie pozwolić:)

Gość biegaczka80
ulęgałka to ciekawa moja anomalia znaczy ból piersi u Ciebie widze ze to normalne ze bolały od owulacji a u mnie nie a teraz tak...hmmm...kruszynka zgadzam sie na codzienny raport z wrażeń hahah znaczy informacji o sobie:) bdw tez bede zaglądac napewno:)

Gość biegaczka80
kochana oby Twoje słowa sie spełniły a jesli nie to zaczynam od lutego od razu po @ i to chyba codziennie...a propo kochane celujecie na chłopaka czy dziewczynkę?

ponoć najlepiej co dwa trzy dni ? ja chciała bym dziewczynkę bo mam chłopca ale najważniejsze żeby się udało;)

Gość aguś24
ja z mojego doświadczenia mogę powiedzieć ze tez zrobiłam masę testów i miałam typowe objawy ciążowe i co i nic organizm płatał mi figla aż do dnia w którym cud się stał że zaszłam w ciąże :) ja na początku nie wiedziałam akurat byłam w podróży dostałam okres 3 dni lekkie plamienie bardzo bolesny jakby ktoś igły we mnie wbijał oraz ból piersi tak minęły 3 tygodnie wróciłam do domu byłam przeziębiona i ten ból piesi był nie do wytrzymania bóle głowy okres mi się spóźnił 5dni zrobiłam test bo to coś było nie tak inaczej niż zwykle i od razu 2 krechy kilka dni później wymioty bóle migrenowe wszystko śmierdziało itd miałam podniesioną tempke do 37,4 oj byłam w szoku , ciekawe czy kiedyś ten szok się powtórzy :( powodzenia wszystkim staraczką mi się udało wam też się uda 4 lata a jakby tak dokładnie zliczyć 6lat

Gość biegaczka80
ja tez na dziewuszkę ..syneczka juz mam..ale dla mnie byle zdrowe...a i nie wierze w te wszystkie metody poczęcia płci a wy jak tam działacie wg czegos?

My chcieliśmy celować w dziewczynkę i tak celowaliśmy(przed owulacją):)Ale...było poniedziałkowe południe,kawka,wolne w pracy no i stało się:)A to był dzień owulacji...parę godzin po bzzz straszny ból jajnika:)Czyli szansa na chłopca:)W sumie to nieważne...najważniejsze żebym wreszcie zaszła i żeby dziecko było zdrowe:)

Gość biegaczka80
no dobra zegnam sie kochane...słodkich snów ...do jutra:)

Gość biegaczka80
kruszynka ale nigdy nie wiesz czy te wczesniejsze juz tam nie czekły:)...wiec bądz dobrej myśli...zycze z całego serducha..pappa

Mam 23 lata w sierpniu bierzemy slub i pomyslelismy o malym brzdacu :) nie bede Wam tutaj wszystkiego pisac mysle ze wszystko wyjdzie w praniu, przy rozmowie z Wami :) brak objawow jak narazie, tzn piersi bola, jajniki czasem zakluja, nic nowego sie nie dzieje, czekam :)