Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matka_puchatka

Plan SCHUDNĄĆ!! Bez wymówek do celu!!

Polecane posty

Witam wieczorem:) Ja przed 20 wróciłam do domu!!Od południa.Jadłam tylko o 11 :30.I cóż wstyd się przyznać ale jestem w stanie lekko nie trzeźwym:O.Byliśmy u teściów moich i u kuzyna męża któremu się dzidziuś urodził:)A przez to że nie miałam czasu czegoś zjeść to mnie siekło to piwo.Malutka taka słodka:)Cudo... :)Zjadłam tylko sałatki trochę przed południem.Potem 2 plasterki mięsa jakiegoś chudego.

super:) nie biorę się za konkretną dietę, bo siedzę całe dnie w domu z dzieckiem. Stawiam na pieczywo wasa, kasze różnego rodzaju, warzywa na patelni i Kefir. Dzisiaj idę do koleżanki i piwo wypije, ostatnie bo biorę się za siebie. Również myślę o skakance, tylko zastanawiam się czy od niej nie rozrastaja się łydki? Bo zawsze jak poskacze to mam zakwasy hi hi

Gość agata----------
ja tez sie dolączam, mam na imie agata, mam 175 i waze prawie 65 kg, chciałabym zejsc 4 kg i bylabym szczesliwa. Moim problemem jest opona na brzuchu. Tak sobie postanowilam ze przesjae jesc slodycze, slodkie jogurty oraz przestaje slodzic. Bede jesc w miare normalnie, zobaczymy czy to cos da. Dzis na oabid jadłam normalne jedzenie : 2 zeberka, ziemniaki i buraczki. Na kolacje chleb z masłem czosnkowym i sledzika w oleju:) oraz grejpftruta. Nie chce sobie kompletnie odmawiac jedzenia normalnych rzeczy bo nie wyttzymam długo, po prostu rezygnuje ze slodkiego. Kiedys bylam na diecie plaz poludnia prez 3 miesice, schudłam z 64 do 57, az niestety zatrzymal mi sie okres. To bylo z 6 lat temu. ale nie chcialabym byc poraz drugi na takiej restrykcyjnej diecie

pewnie że tak zapraszamy ja marzę o piwku :) no nic jutro też będę trenować na skakance i dodawać sobie 5 minut każdego dnia

To i ja się dołączę. po urodzeniu córeczki nie mogę się pozbyć kilogramów i sadełka. Od tygodnia wzięłam się za siebie. Dietka 1000 kcal plus ćwiczonka na płaski brzuszek

Gość agata----------
aaa i rezygnuje z alkoholu bo to tez kaloryczne paskudztwo jest;P zwlaszcza piwo, ma najgorszy cukier ze wszystkich cukrów-maltoze idealny do odłozenia własnie na brzuchu;)

ja wczoraj byłam o krok od rzucenia się na lodówkę. sama nie wiem jak to zrobiłam że się powstrzymałam i dziś rano wstałam z motywacją jeszcze miałam małą kłótnie z mężem i już całkowicie mi się odechciało Dobrze że wytrzymałam :)

Agata-Na początku wiadoma zakwasy będą:)Po czasie przejdzie.Ale ty nie masz co zrzucać:) Myśl-ja też siedzę w domu z dzieckiem!Ja już po piwku i jakoś źle to zniosłam hehe.Po pierwsze dawno nie piłam a po drugie mało jadłam dzisiaj bo nie było czasu:)

jak fajnie,ze jest nas coraz wiecej!!! co do alkoholu to sie zgadzam - ma tylko puste kalorie, i na pewno nie pomaga w schudnieciu. Dlatego chyba najlepiej odstawic na czas diety i tyle...

no no pioseneczka przyjemna:D a jakie stosujecie kremy do ciała?? ja mam ten czerwony antycellulit z eveline z efektem rozgrzewającym ale jakoś nie widzę cudów a wcieram już dwa tygodnie

Oczywiście że lepiej.Też się zgadzam,no ale cóż...Nie chciałam pić to pytali czy w ciąży jestem i myślę jedno nie zaszkodzi.

piosenka fajna, tez bardzo lubie. To widze, ze dzisiaj dzien klotni...Ja tez dzis mialam dzien klotni z facetem. I to ostro,ale na szczescie w pore sie opamietalismy i juz jest ok:)

Ja kremów żadnych nie mam.Ostatnio macocha moja dała mi taki balsam z nivea.Powiem wam że fajny.Taki żaden antycellulitowy ale fajnie skórę nawilża.Na cellulit nie mam nic.

Gość agata----------
Najważniejsze zeby wgladac proporcjonalnie, mi niestety cały tłuszcze idzie w brzuch i ramiona zamiast w piersi i tyłek;P

ja tez stosuje tylko zwykly balsam, do mycia tylko mam peeling, i mocno sie cala szoruje gabka, ewentualnie robie sobie prysznic na zmiane zimna i ciepla woda.

Gość mjluska89
ja nie przepadam za piwem i ogólnie za alkoholem... więc problem z głowy. i ja też siedzę w domu z dzieciakiem :) właśnie pół godziny temu umyśliło mu się zjeść parówki z musztardą,jejkuuuuu tak mi pachniało ale na szczęście nie wytrzymałam :D

piosenka fajna. Ja też jestem za tym żeby na czas diety, odstawić alkohol. Choć czasem korci. Moja przyjaciółka ostatnio wpadła z winkiem oblać nowy rok i też się skusiłam ale tylko na 1/4 kieliczeczka, odjełam to od kolacji:)

Ja to mam talię.W tyklu mam 99 cm w talii jakieś 75 w porywach do 79.Jaka bym nie była zawsze widać u mnie tą talię.Mi idzie najbardziej w tylek i boczki.Teraz te boczki mi zeszły:):):):).

Gość mjluska89
haha miało być na szczęście wytrzymałam :D

Gość agata----------
temat odchudzania nie jest mi obcy, pamietam ze kiedys bardzo mi pomogło na skóre, masowanie ciała oliwka antycellutisowa z ziaji, i brzuszki na dolne miesnie brzucha, czyli lezenie na plecach i unoszenie bioder do gory, nogi jak do swiecy do sufitu, tylko nietsety nie jest to zbyt przyjemne cwiczenie;P Polecam jeszcze suplement diety nopalin;) poprawia przemiane materii:)

Gość mjluska89
ja też mam te pierońskie boczki. jak się ich pozbyć?

Ja mam największy problem z brzuszkiem, choć już urodziłam ,ciągle wyglądam jakbym była w ciąży