Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie obserwatorka

Polscy faceci są brzydcy i nie dbają o siebie

Polecane posty

Gość mily obcy pan
jestem sam bo wcześniej wymagałem wierności,rekordzistka wytrwała 4 lata bez zdrady. Pozatym im piękniejsza kobieta tym bardziej pusta (moze nie zawsze) nie będę też konkurował z jakimiś bandytami w nowych mercedesach i beemkach.

Gość antrejkowa
Im piekniejsza tym bardziej pusta, wiec wybierasz te urode i pustote i zdrade zamiast normalnej po prostu ladnej (7/10 z persepktywami na 10/10 przy kochajacym mezczyznie) wiernej i fajnej laski :D

Oczywiście nie pomyślałeś o tym, że kobiety zdradzają swoich facetów, kiedy związek jest nieudany, albo po prostu seks jest kiepski. Pewnie nie, bo łatwiej uznać, że mają genetycznie zakodowane bycie kurwami...

Gość no to ja wam coś powiem
Cóż, życzę powodzenia. Zdrada kobiety to nie jest reguła. Ładne dziewczyny - i te mądre dodatkowo rzadziej latają na boki bo znają swoją wartość i jak są mądre to im dobrze z tym co mają. Nie szukają dowartościowania w postaci przygodnych gachów.

Gość mily obcy pan
sam ze sobą nie piszę, bez przesady.Czasem robię spacje,czasem nie,czasem pisze aeo zamiast ąęó , nie ma reguły, pisze by bylo szybko,staram sie tylko ortografii przestrzegać.

Tfu.. co ja piszę. To jest to co ja widze w moim otoczeniu- znam te ładne i mądre i te ciut mniej. I te drugie własnie częściej się puszczają niż te pierwsze. Choć może to przypadek

"ale jak ktos ma juz 30 pare to wypadaloby sie juz czegos w zyciu dorobic " Kredytu na 30 lat :D bo to oznaka zaradności ROTFL :D

Gość mily obcy pan
antrejkowa a skad mam wiedziec czy ta 7/10 nie bedzie zdradzac? Dlatego jak już mam ryzykować to wolę 10/10. Proszę tego nie brać do serca,ale to trochę jak z pewną zasadą: Lepiej jeść tort z kolegami niż gówno samemu.

Gość kredyt na 30 lat to depresja
znam takich wielu :O

Gość gdrhfh
do 100% mężczyzna jestes wsiokiem nie mezczyzna,czasy sie zmienily cwoku.

niech pan uważa co by nie podłapać jakiegoś syfu. No i zawsze możecie się z kolegą złożyć, po połowie- taniej wyjdzie. A jak z trzema czy czterema to już czysty zysk.

a niech sobie je ten tort z kumplami :) mnie to nie obchodzi :) Topik jest na temat higieny i dbania o siebie przez facetów

"do 100% mężczyzna jestes wsiokiem nie mezczyzna,czasy sie zmienily cwoku." W prostych słowach :D

Gość julka19x
jesli chodzi o zaradnosc to jakas kpina gdy ktos dostal mieszkanie w spadku albo od rodzicow i ma sie za super zaradnego. Ten co wyciagnal rece do banku po kredyt na 30 lat i w spadku go zostawi dzieciom to jeszcze gorszy przypadek.A jak prace straci to nawet na wynajem nie wyrobi. Zaradny to imo ten który nie wyciąga do nikogo rąk po kase. zaradny=samowystarczalny.

"wiec wybierasz te urode i pustote i zdrade zamiast normalnej po prostu ladnej (7/10 z persepktywami na 10/10 przy kochajacym mezczyznie) wiernej i fajnej laski " Może po prostu nie chce mu się jeździć na Ukrainę po taką? W Polsce takich nie ma. Tutaj każda wyżej sra niż dupę ma, zwłaszcza te niby "normalne". I tak do około 35 roku życia. Po tym przedziale gdy dalej samotna to spuszcza z tonu :D

"ja wolałabym sama zjeść kawałek gorszego tortu, niż najlepszy, ale przeżuty przez kolegów " Czyli wolisz gówno :D O gorszym torcie mowy nie było.

Gość Do julka19x
ciebie bym nie chciał za dopłatą debilko.

Miły pan, zapomniałeś pod jakim nickiem piszesz :D

skończmy z tym. Wątek ma się kręcić wokół jednego samotnika? a pal z nim. Pod galerię handlową niech idzie. Wprzedaż w sephorze- moze taniej wyrwie kawałek wspaniałego tortu. Z bitą śmietanką lekko nieświeżą.

co do Ukrainek... :) Mój eks był z taką. Rzeczywiście pracowita, piękna dziewczyna. Robiła w Polsce karierę modelki. Po pół roku z nią stwierdził, że nie da rady. Mimo, że pochodziła z Kijowa, nie ze wsi miała zajebistą kulturę. Przykład - ścierała blat w kuchni rękawem. Mój eks nie chciał mówić mi więcej ale stwierdził - nigdy więcej ukrainki. Było to zauroczenie kimś innym niż Polki ale po czasie tego żałuje. Mimo, że dziewczyna piękna, szczuplutka i nie głupia. Ale kultura ukraińska znacznie różni sie od naszej. Pewnie też smarkała w rękaw ;)

"moze taniej wyrwie kawałek wspaniałego tortu. Z bitą śmietanką lekko nieświeżą." A co samotna matka będzie robić w Sephorze? :D

a dlaczego samotna matka? Pod Sephorą czasami kr ążą dziewczki szesnastki spragnione "markowego" błyszczyka. To jest własnie ten tort. Jak kolega uważa, ze może się "kobietą dzielić z innymi"- to polecam od razu pójść do prostutytki lub poszukać po galeriach. Przynajmniej niech uczciwie zda sobie sprawę z tego o co mu chodzi.

darker, byla mowa, ja o tym mówiłam ;) logiczne też, że mając do wyboru gówno i przeżuty tort, wolałabym siedzieć o głodzie ;) nikt nie kazał mu spotykać się z zapuszczonymi zerami, a tylko proponowano spuszczenie z tonu, poprawiłam więc porównanie na bardzoej adekwatne. Ale nie ogarniasz, jak widzę...

Gość mily obcy pan
wielu kobietom jak widzę nie spodobał się mój wiek poborowy,jest on taki nawet nie z powodu urody która po 30 juz zaczyna przemijać, ale chodzi tu o to ze kobiety w wieku 25-35 maja zbyt rozczeniową postawę,chyba robota wymagaja a nie faceta.Piwo po ciezkiej pracy staje sie problemem,o skrecie w sobote niemowiac.Do tego dochodzi jeszcze instynkt maciezynski,jesli niespelniony to biada mi.A potem to juz krotka droga do alimentow.Jestem sam gdyz wielce obawiam się o swoją przyszlosc,nawet kryzys mi nie straszny.

Męzczyźni wolą nastolatki bo są leniwi. Takiej zaszpanują byle czym, a kobieta, która sama do czegoś doszła też oczekuje tego samego od mężczyzny. Lenistwo, lenistwo, lenistwo. Główna wada polskich mężczyzn. Pracować sie nie chce, myć się nie chce, najlepiej leżeć na kanapie, popijać piwko i oglądać mecze lub laski ww necie. Ot cały obraz przeciętnego Polaka. Dobrze, że są jeszcze wyjątki...

Gość rsfbfd
=> taka sobie obserwatorka masz racje :(