Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie obserwatorka

Polscy faceci są brzydcy i nie dbają o siebie

Polecane posty

Gość Lomu ty masz sie za przystojne
Lomu odpowiedz na moje pytanie. Czy uwazasz sie za tekiego zayebistego z wygladu ze az musisz miec zdjecie na kafe w stopce ?

Gość no to ja wam coś powiem
Macierzyński. Poza tym nie wiek, tylko wymagania- która ciekawa 16 latka poleci na 28 letniego faceta? Chyba ta skrzywiona co jej tatusia brakuje. Albo pragnąca desperacko kieszonkowego. Koleś, jak jesteś sam - w tym wieku to masz coś z garem. Sam sobie pan zaprzeczasz. I nie zdziwiłabym się, gdybyś był właśnie takim "adonisem" o jakich jest ten wątek. Zaplesniały ale z wymaganiami. Myślę, że to kwestia naszej polskiej "kultury"- niektórzy wynieśli z domu, to, ze sam fakt, ze mają spodnie- wystarcza by kobietę móc oceniać, traktować jak towar. a Obcy Pan nieh się modli by kolejne "gówno" go nie pogoniło, bo inaczej czeka go kolejna samotna dekada i tylko grucha w domu.

Gość a psik
mily obcy pan, nie jestes panem, ale chłopcem jeszcze... mentalnie jestes 17latkiem :-)

Gość mily obcy pan
dodam ze powodzenie mam nienajgorsze, a za sex jeszcze nigdy nie musialem placic. Hej dziewczyny,prosze powiedzcie mi ktore z moich wymagan wzgledem was uwazacie za zbyt ostre?Szukam porady a nie ciaglego obrazania mojej osoby,

"Niech" oczywiście. Literkę zjadło.

Szukasz pustaka. Szukasz debilki, byle była młoda i ładna. I może być nawet mielona przez pół osiedla. Jesteś kolego powierzchowny i to na tyle. Albo sam nie wiesz czego chcesz a tylko napisałeś jakieś bzdury

Gość aneta090
no to ja wam coś powiem-----dobrze piszesz , tak jest

powiem wam ze ja znowu zauwazylam zupelnie cos innego zadbancyh gosci z kobietami ktore w ogole o siebie nie dbają np ostatnio bylam w sklepie i spotkalam kolesia ktory ze mną chodzi na silke wiek po 30 normalny facet nawet zadbany na silownie chodzi dba o cialo a jego kobieta masakra zaniedban wlosy zniszcone dziwnym ufarbowaniem wlosów widac to tez ile facetow na silownie chodzi a ile kobiet kobiet prawie nie ma ;)

Gość mnboijkih
taka sobie obserwatorka Mało który facet jest zadbany, pachnący i przystojny. Za to wymagania wobec kobiet mają nieziemskie. Kobieta musi być młoda, piękna jak panie z czasopism dla mężczyzn. W dodatku większość facetów jest naprawdę chamska, prostacka i żałosna. wypada potwierdzić hipotezę

"Męzczyźni wolą nastolatki bo są leniwi" Wasza strata. Tak to jest jak się oczekuje, że facet ma koło was skakać jak pies. "a kobieta, która sama do czegoś doszła też oczekuje tego samego od mężczyzny." Może najlepiej nic nie mówić tylko dać takiej pod nos wyciąg z konta i niech sobie kobietka porówna tabelki i zdecyduje czy będzie z tego "poważny związek". :D "Lenistwo, lenistwo, lenistwo. Główna wada polskich mężczyzn. Pracować sie nie chce, myć się nie chce, najlepiej leżeć na kanapie, popijać piwko i oglądać mecze lub laski ww necie" Biorę prysznic dwa razy dziennie, piwa nie lubię to i nie pije, meczy nie oglądam bo to nic ciekawego (jak dla mnie to mogą podłożyć bombę pod te stadiony) a lasek w necie nie potrzebuję. Wracam zjebany po pracy, obiad i jazda do książek aby wyrobić się ze wszystkim do 19-ej. Wejść jeszcze na 30 minut na net, sprawdzić forum, pocztę i spać. Niedziela i do tego jedna na dwa tygodnie bo jeszcze studia zaoczne - to jedyny mój dzień wolny. I dalej jestem sam :D Jakoś dziwne, że ci na których narzekacie sami nie bywają.

miszekkk no ale te babki nawet zaplute i obleśne nie traktują facetów tak- jak faceci obleśni traktują wszystkie. Jak towar. Bo oblesniakowi wolno się bezkarnie ślinić i co gorsza oceniać nie swoje i nie znane. Babki raczej takich rzeczy nie robią. Przynajmniej ja wśród takich się nie obracam.

miszekkk - sprawdź kto płaci za jego siłownię :) Pewnie ta zaniedbana zarobiona kobieta :)

Gość zuuoo
Darker zawsze będzie sam , taki już ma zjebany charakter, do tego dziecinny jest w choj , ogląda bajki anime.

Gość mily obcy pan
nie szukam debilki,napisalem juz ze musi chociaz przyswoic wiedze z podstawowki+ troche obycia.Czy ten warunek jest za ostry?No prosze... brudasem nie jestem i pracuję,nie dam sobą sterowac,mam brzuszek bo chce i nie pozbede sie go bo jednej z druga to sie nie podoba. Nie szukam puszczalskiej co pol osiedla obskoczyla,ale nie popadajmy w skrajnosci. Jakbym napisal ze szukam dziewicy to by dopiero zawrzalo

Gość mnboijkih
dlaczego wy faceci tak "wartościowi" bierzecie wszystkie te twierdzenia do siebie? :O Gdybyście mieli poczucie własnej wartości żaden z was by się nie obruszył bo to jego nie tyczy.. o co kaman?

ale ty darker jesteś tytan pracy normalnie. ja tam przyznaje tym laskom rację - nic mi się nie chce. najchętniej bym leżał :D

nie szukam debilki,napisalem juz ze musi chociaz przyswoic wiedze z podstawowki+ troche obycia. buhahahahahahaha ahahahahahaha nie nie mogę:)) ahahahahahaha po podstawówce wystarczająco inteligentna. Czytać nie musi, nie trzeba. Szesnastkę przygarnie- ale jak pójdzie na studia- oby nie pedagogikę. Dorośnij dzieciaku mentalny.

mnboijkih- Ha! I tu jest pies pogrzebany.

Gość zuuoo
M jak milosc to już w ogóle goowno dla cwelichow

kolejny przykład - facet 55 lat, brzuszek spory, bo nawet na spacer mu się chodzić nie chce. Idzie dziewczyna.. Moim zdaniem bardzo ładna i zgrabna. Na co słyszę jego tekst - "ma wielką dupę". a ona w biodrach na pewno nie miała nawet 90cm :(. Jakaś masakra

"ale ty darker jesteś tytan pracy normalnie. ja tam przyznaje tym laskom rację - nic mi się nie chce. najchętniej bym leżał" Też mam chwile słabości bo człowiek ma chęć od razu do wyra iść jak wraca do mieszkania.

Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek pisał, że jestem przystojny. Zdjęcie mam, bo wyszło całkiem udane, poza tym chodziło o okoliczności zdjęcia :) I oczywiście o to, żeby ludzie widzieli z kim piszą, żeby nie było później, że jakieś bajki o sobie opowiadam.

Gość mnboijkih
no i cisza... uderz w stół a nożyce się odezwą :P

Gość mily obcy pan
tak,uwazam że wiele kobiet nie potrafi sobie przyswoić wiedzy,potrafią tylko zakuć,zdać,zapomnieć. Byłem z jakis rok temu na randce z neta,panna nie wiedziala z jakimi państwami graniczy Polska,po chwili zadałem jej krótkie pytanie kontrolne, ile jest 5x6.Nie wiedziała, najpierw sie popłakała,potem wyjechała z tekstem ze jakis dziwny jestem ze pytam o to. No ludzie ja sie pytam co to k... ma być, Ale jeśli chodzi o wygląd to dam 8/10. Więcej się nie spotkalismy