Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka m

co sądzicie o rodzicach tej zaginionej dziewczynki?

Polecane posty

ja wiem jedno...gdyby to moje dziecko zaginelo to bylabym gotowa na piechote pojsc do tego jackowskiego gdyby powiedzial mi ze jest cien nadzieji ze mi cos powie...poslalbym kogos zeby go porzywiezli do mnie..nie wiem cokolwiek...zaprzedalabym dusze diablu byle swoje dziecko odnalezc,nie zwazalabym na to jakiego wyznania jestem i gdyby powiedzieli mi ze naweet islamisci mi pomoga to bym chciala..poroszuylabym niebo i ziemie.. ale nie osadzam tym samym rodziców malenkiej MAdzi i zycze im z calego serca zeby sie mala odnalazla..

Gość nie robiłam tego ale
Ty byś poszła pieszo do Jackowskiego, kto inny na kolanach do Częstochowy różaniec odmawiać a kto inny poświęciłby ostatnią krowę w ofierze. Człowiek w rozpaczy chwyta się wszystkiego i chamów wietrzacych w tym biznes jest zbyt wielu, by korzystać z usług każdego "bo nie zaszkodzi". Moim zdaniem to dobrze, żeci państwo trzymają się racjonalnych metod.

Gość jakijanos
to ja mussa30 masz piekny opis. to samo dedykuję mojej córeczce.

Gość jakijanos
nie robiłam tego ale "porucznik Kolombo mówił kiedyś, że jeśli na wstępie ofiara jest podejrzana to należy ją wykluczyć." porucznik Kolombo to wymyslona postac na potrzeby komercyjnego filmu, nawet jesli ktos tak powiedział to nalzey pamietac ze przestepstwo do drugiego niepodobne,raz sprawca jest ktos z rodziny raz zupełnie obcy,raz jest motyw,raz nie (np kiedys latał po ulicach Ameryki szalony facet i strzelał do przypadkowo wybranych ludzi zupełnie bez motywu-robił to przez dłuższy czas i wiele miesiecy nie mogoi go wogóle namierzyc bo nie było motywu a ofiary nie były ze sobą powiazane),wiec nie uogólniajmy. ja np. poszłabym z tym wózkiem w ustronne miejsce, no ona akurat chodziła po ustronnych niebezpiecznych miejscach poszłam się wysikać/do sklepu/do pana w rowie, który wołał o pomoc i myślałam że ma zawał. ale takiego pana by szukali jako waznego swiadka wiec marna zmyłka Jackowski to cyniczny, wyrachowany, wyzuty z uczuć byznesmen, który żeruje na cudzej tragedii. Tak, osoba dotknięta tragedią chwyta się każdej iskry nadziei, ale robienie na tym biznesu to po prostu ŚWIŃSTWO ( akurat ów jasnowidz zaproponował rodzicom swoją pomoc zupełnie bezinteresownie, poprosił tylko o jakąś rzecz/ubranko małej. ratowniczka_medyczna tez tak uwazam.

Gość jakijanos
wpisalam sie na wp tez mysle ze rodzice cos kreca. za duzo juz nas tak mysli. to nie jest syndrom stada-za duzo niescicłosci i faktow przemawiajacych za winą rodziców. taka mi mysl przemknela a moze madzia juz nie zyla jak matka wychodzila na spacer... bo przeciez napewno by plakala gdyby ją ktos wyrwał z wozka. "przez cały czas dziecko spało..." a moze juz nie zyło? a potem załadowali do samochodu...ech nie!! az nie chcę myslec. ale czuje ze obcy ludzie bardziej przejmują sie tym dzieckiem niz rodzice. matka wogle nie patrzy w kamere jak się wypowiada tylko bezwiednie słucha Rutkowskiego. albo on tez jest podstawiony zeby uspić ich czujnosc. Chcę wierzyc ze Madzia jest całą i zdrowa,gdy by było inaczej...chyba nigdy nie przestałabym myslec o Niej i po niej plakac.Niech przycisną rodziców! wykrywacz klamstw, dyskretny podsłuch itd...no i jeszcze nie zbadali tej rany po uderzeniu? na co oni czekają!!

Gość GabriellaH.
Wydaje mi się, że sprawa Madzi została nagłośniona, by odwrócić uwagę ludzi od ACTA, rosnących cen paliw, itd... Taka strategia- w mediach za dużo było o tym, jak nam źle i jak rząd sobie nie radzi, więc nagłośnili sprawę porwanego dziecka (dziennie ginie 10!!!) ...

Gość faffafafafaf
matka nie patrzy bo ma cos na sumieniu!A policja bardzo negatywnie podeszla do tej calej konferencji bo moze to utrunic sledztwo,wiec durna ta rodzinka!

Gość fgffgg
do: glupia suko ty.. wez czlowieku co ty pierdolisz? to zeby sie nie gapila w kamere tez ma podyktowane? jaki kurwa zal. jak zaginela iwona wieczorek to po matce bylo widac ze cierpi zachowywala sie naturalnie. miala naturalny odruch. a po tych tych nie wiadomo jakich ludziach widac ze sie tym nie przejeli, ze udaja. tepaku jebany!! kazdy to mowi i kazdy tak sadzi wiec nie szczekaj

Gość fgffgg
i wcale sie nie zdziwie jesli sie okaze ze to oni za tym stoja.

Gość fgffgg
a nawet jesli nie oni sa winni to i tak ojciec tego malenstwa powinien sie wstydzic za swoje zachowanie!!!!!!!!!!!! dziecko nie wiadomo gdzie jest a on siedzi na fejsie i znajomych dodaje. kurwa duren jebany ;]

Gość berttta
Ale wy jestescie wszyscy durni. Do kurwy nedzy - policja nie wie, sledczy, specjaliscie nie wiedza a wy kurwa wszystko wiecie najlepiej!! Zalezy wam, zeby matka dziecka patrzyla w kamere bo pewnie macie satysfakcje ogladajac czyjes łzy. Innego wytlumaczenia nie mam. Zal mi was.

Gość ZenobiaSkoczek
niom siedzi na fejsie nie wiem ja bym nie miała do tego głowy :(

Gość fgffgg
wez ty tepa szmatko kozaku jebany przez neta nie wyzywaj tyle i sie nie unos bo ci zylka w dupce peknie :)

Gość fgffgg
to by chyba cala polske musieli oskrazyc tepa dzido bo kazdy tak sadzi jak i ja :)

Gość wefqwefqwf
Akurat co do policji (i sprawiedliwości) to nie jest w jej interesie informować o wszystkim.

Gość fgffgg
hahahahahaha co za kurwa waariatka widac ze ci cos w zyciu nie poszlo kozaczaro hahahahahahahahahhahaha

Gość Laurka Palmer
Przerażające jest z to z jaką łatwością osądziliście rodziców Magdaleny. Zastanawiać się nad tym co się mogło stać może każdy, ale pisanie z przekonaniem, że rodzice za tym stoją i na pewno coś zrobili dziecku to zupełnie coś innego. Dziwię się, że jeszcze nie wylądowaliście na Policji z tymi swoimi wynurzeniami. Jesteście hienami, które szukają sensacji. Szkoda mi Was.

Gość fgffgg
hahahahahaha jaka pizda pojebana ; DD

Gość bertaaa
fgffgg - powiedz jakie masz podstawy do tego by oskarzac rodzicow? I skad wiesz co oni czuja, co mysla? Pozory czasem moga mylic. Nie wiesz jak ty zachowalabys sie w sytuacji rodzicow. Tyle wiemy o sobie ile nas sprawdzono.

Gość fgffgg
KURWA TO MOZE JESTES TY DLATEGO SIE TAK SPINASZ PRZEZ NETA JAK KONDOM NA HUJU HAHAHAHAHAHA :d:d:d

Gość Laurka Palmer
Widać, że jakieś dziecko ma ferie i spać nie może. Szkoda tylko, że tak bawi się czyimś kosztem.

Gość rr23r3r
mi sie podoba uroda tej matki.... Nie wygląda tandetnie, przypomina mi Arwenę z Władcy Pierścieni...

Gość fgffgg
BO NIE TYLKO JA MAM TAKIE mysli ze to mogliby byc oni. ogolnie mnie temat jebie szkoda dziecka naprawde bo sliczniutkie malenstwo ale kazdy o tym ciagle gada ze to napewno oni wiec moze cos w tym jest skoro wiekszosc tak sadzi. i tyle w tym temacie :)

Gość bertaaa
Dokladnie o tym mialam napisac. Takie oszczerstwa sa karalne.

Gość fgffgg
do GLUPIO SUKO TY: za zastraszanie tez mozna odpowiadac :) powodzenia w zyciu psycholko malointeligentna ;)

Gość Laurka Palmer
ale kazdy o tym ciagle gada ze to napewno oni wiec moze cos w tym jest skoro wiekszosc tak sadzi. Oj tak, to jest argument z którym dyskutować nie można.

Gość bertaaa
Wiekszosc tak nie sadzi. Tak sadzi tylko mniej inteligentna, szukajaca sensacji czesc naszego spoleczenstwa.

Gość wefqwefqwf
Ano tak, trzeba by było oskarżyć... począwszy od niektórych specjalistów którzy dziś się wypowiadali. A tak poza tym, to gdyby o moje dziecko chodziło i zostało naprawdę uprowadzone, to byłabym wdzięczna że ludziom na nim tak zależy i że szukają winnych, choćby oskarżenia padały na mnie. Doprawdy, własne ego jest tu najmniej ważne.

Gość wefqwefqwf
Do "głupia suko ty", nie ośmieszaj się swoimi żałosnymi wypowiedziami. To chyba ty jesteś tym frustratem, czy frustratką, co to udziela się tutaj w tematach strasząc interautów policją. Gówno wiesz o prawie i jak działa ale robisz trochę szkody próbując wpłynąć na swobodę wypowiedzi. To też jest niezgodne z prawem i jak w końcu przesadzisz, to się zastosuje co do ciebie pewne rozwiązania prawne.