Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polanica zdrój

kto miał rację?? Chamska wiadomość po randce!

Polecane posty

Gość polanica zdrój
lilka_ dzięki :) a w ogóle - znalazł się ktoś :) ale ciiii nie chcę zapeszać. W każdym razie znam go juz troche i wiem, że narcyzm nie jest ani scen nie robi i działa na mnie uspokajająco. Niestety - na obchodzenie walentynek - za wcześnie :( ;)

Gość taki jeden facet27
"Ale już nie lubię tego gościa więc przykro mi jeśli moje wypowiedzi nabrały gorzkiego posmaku. Nieważne." No takiego nabrały ,taki jest urok internetu gdybyś mi na żywo coś takiego powiedziała to bym widział czy to bierzesz pół żartem czy może strasznie cie to przejęło i masz drgawki z tego powodu. ...a tak przez neta to kij wie. Do reszty obelg w moją stone od ciebie zraniona duszyczko ...po prostu ci wybaczam i tyle no....jesteś tylko kobietką :) fiku miku wtedy co sie wybrałem w pełni to na spokojnie akurat było....a ganiam to nieokiełznane sarny ,ale to nie koniecznie w pełni i niekoniecznie w lesie :)

Gość taki jeden facet27
taki jeden - taaa ganiasz sarny na kafe nie zaprzeczam , nie potwierdzam najpierw je zwabiam do siebie swoim sposobem,a potem strzała prosto w serce :P

Gość taki jeden facet27
..ale dużo też zależy od sarny :)

Gość ja rozumim, ze jesli ktos sie
uwawia zewyprzedzeniem 3misiecznym, to mozna potwierdzic, ale po 1 dniu?! To jakis absurd. Mozna najwtyzej sie skontaktowac, jesli cos preszkodzi w spotkaniu. Jezeli ktos ie umawia, to chyba logiczne, ze przyjdzie. Musisz byc dziwną kobieta, nie dziwie sie facetowi, ze dał sobie spokój.( napisala ci SMS ,zebys nie miala watpliwosvci - w twoim przeciez stylu:)