Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dingdongdang

30-latki, jakie uczucia wzbudza w was fakt pracy do 67l.?

Polecane posty

Gość dingdangdong
też umiem całkiem ładnie ześwirowac, ale w MOIM temacie staram sie trzymać ...kontekstu chociaż. Howght!

Gość myślę więc mnie nie ma
"kończyłam WNS na UAM-ie nic mnie nie kosztowało, trzeba było tylko 12 osób na miejsce, pokonać na etapie rekrutacji," Gdzie jesteś Ty, a gdzie pozostałych POKONANYCH 11 osób? Ja nie walczyłam z KONKURENCJĄ. Nie sądzę bym mogła "przyjąć do pracy" tą, którą to NIC NIE KOSZTOWAŁO. Przewalam SETKI CV codziennie.

Gość dingdangdong
studia były bezpłatne, w tym sensie pisze o braku kosztów. skąd mam wiedzieć , co robi reszta tych osób, które sobą nie zainteresowały komisji rekrutacyjnej?

"ciekawe teksty, rewolucyjne idee mysli ludzkiej, odkrywanie mechanizmów działań homo sapiens i zero roboty po odebraniu dyplomu." DZIAŁANIE U PODSTAW!!!!!! Mówi ci to coś???????????

Gość dingdangdong
sorry, ale jak Ty coś piszesz to mi to nic nie mówi tak było miedzy nami od początku i nic się nie zmieniło, pomimo Twojej zmiany nicka.

Mi dispiace. To też jest w języku obcym. Muszę się WYAUTOWAĆ, chociaż SERCE KRWAWI... Żegnaj AMORE MIO!!!!!!! Świat zrobil się taki MALEŃKI. I nie PIERDOLCIE, że są lepsze januszkorwinmikkke! Świat stał się globalną wioską. A ci co nie potrafią zrozumieć co to jest wioska, niech zaprzęgną FURMANKĘ!!!!!!!! amen!

Gość dingdongdang
rewelacja ta kampania propagandowa za "reformą emerytalną" w tele. babcia mówi: "ojej chciałam iść na emeryturę a jeszcze 8 lat mam pracować" i glos mądrego spikera zza kadru: j"anina obawia sie reformy , zupełnie niepotrzebnie!" dopiero jej wnuczek bedzie tyrał do śmierci, janina niech się nie boi hahahahahahaah