N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Nigdy nie mace jak nikt nie włazi mi na odcisk.Dziękuje pomarańczowy za miłą rozmowe aczkolwiek niezbyt przyjemna dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Liwieta--bardziej wnikliwym obserwatorem anizeli uczestnikiem.Tak mi się wydaje.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liwieta Napisano Październik 21, 2013 Moim skromnym zdaniem, podejrzewam kim jest gość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Wiesz nie obchodzi mnie nawet kim jest ten tajemniczy gość.Potrafił nawiazać rozmowe z pozycji atakującego lecz zachowywał się przyzwoicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liwieta Napisano Październik 21, 2013 Moim zdaniem to był słynny Żmij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 22, 2013 Liwieta ożesz nawet sie nie zorientowałem,ze mógł być tylko i wyłącznie żmij.Masz racje.Dokładnie zmanipulował te wpisy Pani Cenzor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 22, 2013 Zadziwiające facet zajmuje sie mna jakby nie miał życia prywatnego.Jest prawiczusiem do dziś innej opcji nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 22, 2013 ja tylko w sprawie wczoraj-nie jestem ani żmijem,ani jukenem,ani nowym.powinieneś to widzieć po stylu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 23, 2013 (_*_) ---------hahahaha jaki świetny artysta zrobił śliczna du.pę :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 31, 2013 :):P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Październik 31, 2013 http://moneygift.eu/?usr=Konstancja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAPITAN okrętufIagowegoFanClub 0 Napisano Listopad 1, 2013 :P:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2013 duchu,pod jakim mailem można Cię łapać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Listopad 4, 2013 Zaraz poszukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Listopad 4, 2013 fiksum_dyrdum@o2.pl o co chodzi?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 5, 2013 na co bylo potrzebne?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Listopad 6, 2013 Po cholere dupsko mi zawracaliście jak teraz wala reklamy:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 6, 2013 dziekuje,duchu.zapisałem,odezwę sie jak znajdę trochę czasu. reklamy... nigdy nie wklejaj całego adresu na forum!! bo boty przeglądają i potem spam ci przychodzi. trzeba było napisać na przykład: fiksum_dyrdum (na) o2.pl ale dziękuję i tak! dobrego dnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Listopad 6, 2013 oki.gościu i dzienks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grubasy chłe chłe chłe Napisano Listopad 6, 2013 I znów sie chu.jami miziają:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2013 spadaj świnio parszywa i wredna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 9, 2013 Czyli pudło,nic nie napisałeś:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polskie piekiełko Napisano Listopad 16, 2013 http://www.wykop.pl/ramka/1730746/lepiej-juz-sie-nie-da-pokazac-sytuacji-w-polsce/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 17, 2013 Co znaczą moralne bzdety, gdy chodzi o rozwarte uda kobiety, co znaczą podszepty sumienia, gdy c**a chce zdrowego pieprzenia... Co znaczy myśl kantowska, gdy jesteś rozgrzana do ostatniego włoska;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Listopad 18, 2013 ?????????????????????????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 25, 2013 widzieliście już foto kevina poniatowskiego ? :D http://zapodaj.net/9b4a57e7c9bee.jpg.html a może z reala go kojarzycie ? podpowiem: wa-wa, os. regaty, ul. żeglugi wiślanej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kevin jakby cię Napisano Listopad 26, 2013 piertolnął to w powietrzu zdechniesz z głodu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Listopad 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=vxIOUJ7by6U&list=RDaHjpOzsQ9YI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Listopad 27, 2013 Electric Daisy Violin- Lindsey Stirling (Original Song) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie nada za tępi Napisano Grudzień 3, 2013 Drodzy mężczyźni! Puknąc możecie się w czoło, posunąć możecie krzesło, przelecieć możecie się samolotem, a bzykać może pszczoła..... pytasz mnie - Skąd jestem? - jak dla Ciebie z wyspy marzeń! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach