Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie ma,

24-letnia dzewica, jaka reakcja facetow?

Polecane posty

Gość pytanie ma,

jestem nomalna dziewczyna, studiuje, mam znajomych, przyjaciol, swoje zainteresowania, ale faceta nie mam i nie mialam, tylko przelotne, nic nieznaczace znajomosci. chce to zmienic. zastanawiam sie, czy dla facetow, to jest jakis mega problem lub wbudza leki, ze moze jestem zimna ryba lub mam jakies problemy z libido itp.?

Gość hehe :D
teraz pelno nie szanujacych sie dziewczyn, ktore nadstawiaja tylka byle komu. dziewica dla mnie to skarb. przymknalbym oko na brak z jej strony doswiadczenia w lozku. Milo, ze sa jeszcze takie dziewczyny.

nie. Oczywiście, że nie :) Mi by to nie przeszkadzało. Tylko nie szukaj faceta na siłę tylko to żeby stracić bo bez sensu :o

Ja byłam pierwsza dla mojego faceta - mielismy po 18 lat. On był z tego baaardzo zadowolony. Moim zdaniem nie ma sie co wstydzic - raczej cieszyć że jesteś taka wytrwała. 24 lata to nie 30 :) A co do doświadczenia - nie martw się ja za 1 razem byłam sama pod wrażeniem co potrafię - trochę TV się oglądało:P Jak facet będzie ciebie wart i nie będziesz tego robiła "bo muszę" "bo to najwyższa pora" to gwarantuję że pójdzie REWELACYJNIE !!!

Gość pytanie ma,
na sile to nie, ale nie bd tez czekam na wielka milosc. moze pojawi sie ktos bliski, ktos kogo bd szanowac i lubi. nie ma tez co czekac do konca swiata-mowi to stara dziewica, paradoks:P

Gość 33 lattkka
No wlasnie - 24 lata, jesteś jeszcze młoda, ja mam sporo wiecej , a jestem dziwica...

Gość mariolka0092
Na pewno jest to duży szok dla faceta, jeśli mając tyle lat wciąż jesteś dziewicą. Pisze Ci to 20letnia dziewica, która nie miala faceta dłużej niż miesiąc, bo zawsze to nie było to albo on kręcił. Dla faceta, który Cię pokocha na prawdę będziesz wyjątkowa, nie ruszana, nie bedzie czuł obrzydzenia, że ktoś brzydko się wyrażę w Ciebie wchodził. Nie śpiesz się. Zrób to z kimś kto będzie tego wart. Mój facet mnie pytał gdzie ja się uchowałam :D Ale już z nim kończę znajomość, bo kręci ostatnio coś tylko on jeszcze o tym nie wie. Nikt nie ma prawa pow Ci ze jestes szmata albo dziwka

Gość pytanie ma,
niby nie 30, ale poki poznam kogos odpowiedniego , pozniej poki sie lepiej poznamy, to jeszcze pewnie sporo czasu minie.

Gość pytanie ma,
ludzie, nie mam problemu. ciekawa jestem po prostu.

oj nie przwejmuj się tym tak :) moja obecna dziewczyna też miała 24 lata jak to ze mną zrobiła i się cieszę, że jestem pierwszy chociaż jej tego samego układu nie mogłem zaproponować

Gość pytanie ma,
mialam pare szans stracenia, ale zawsze studzilam zapalay, ale prawda jest taka, ze teraz coraz trudniej, jest sie w takim wieku, z eludzie maja juz doswiadczenia i jest wiekszy stres.

Gość pytanie ma,
no wlasnie, fajnie byloby miec fajnego aceta i odkryc juz ten inny swiat:)

Gość ghrrrhhrr
ludzie nie traktujcie tego jak nie wiadomo czego. To nie jest żadne przekleństwo ani "błogosławieństwo" Normalna kolej rzeczy a to czy ma się 20, 24 czy 30... Co za różnica? Za bardzo się z tym obchodzicie.

Gość ipjipijpijpijpijpijpijpj
I.C - ale jesteś wierny?? ja jestem 19letnią dziewicą ale póki co to sie nie zmieni raczej,czy dociągne do 24 to nie wiem ale do 20 na pewno ;)

Gość 33 lattkka
20:49 [zgłoś do usunięcia] ghrrrhhrr ludzie nie traktujcie tego jak nie wiadomo czego. To nie jest żadne przekleństwo ani "błogosławieństwo" Normalna kolej rzeczy a to czy ma się 20, 24 czy 30... Co za różnica? Za bardzo się z tym obchodzicie. No niestety, ale jest różnica...

I.C - ale jesteś wierny?? no tak a dlaczego miałbym nie być :o

Gość Tako rzecze on:
dobra 24-letnia dziewica nie jest zła :D

bo jesteś facetem a wy w 99 % zdradzacie a to sie ciesze i mam nadzieje ze zawsze tak będzie :)

Gość Tako rzecze on:
pewnie dlatego,że wiek i dziewictwo jest sygnowane Twoim nickiem,co jest marką samą w sobie. heh

ipjipijpijpijpijpijpijpj vice versa w niczym nie jesteście od nas lepsze :P

no coś Ty,poczytaj kafe chociażby,babki w większości wierne i zdradzone :P a nie odwrotnie..

Gość Skurwol
Jaki lęk, raczej zachwyt!

Gość phi... a myslisz
ze w takim wieku nie ma prawiczków??. No chyba ze lubujesz sie w dyskotekowych nażelowanych ruchaczach. Taki to moze inaczej to przyjac :D

Gość pytanie ma,
prawiki wtym wieku kojarza mi sie z nieradzacymi sbie zyciowo facetami.

Gość jojo222
Są w takim wieku, ale mało ciekawi:):)

Gość phi... a myslisz
To równie dobrze moge powiedziec ze dziewice w tym wieku sa tak samo mało ciekawe. Zgadzasz sie z tym?? :classic_cool: