Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kominelka

Czy są tu kobietki,które mają postanowienie na ten rok,żeby zajśc w ciążę?

Polecane posty

Gość kaska 300
a jakby inaczej :)

Gość katakumba1980
chcialabym byc taka optymistka jak wy :)

Gość kaska 300
na pewno wszystko bedzie dobrze

Gość kominelka
Witajcie Dziewczyny w piątkowy poranek :) Tak sobie myślałam,ze owulacja już za mną (test owulkowy pokazywał dzień owualcji na wtorek-20.03.),na drugi dzień drugioej kreski juz nie było widać. Ponieważ zostały mi 2 testy w opakowaniu,zrobiłam z ciekawości wczoraj jeden i co się okazało? Znowu dwie,silne kreski! Czym to może być spowodowane? Dodatkowo,po raz pierwszy zmierzyłam sobie temperaturę. Wyszło 37,4.

Witam Was dziewczynki w kolejnym dniu naszych rozmów i starań:) super pogoda jest słonko świeci to może i w naszych brzuszkach będzie słonko:)

Gość kominelka
Hej Pluszak :) Właśnie,pogoda boska! I fakt,ze dzisiaj piątek,piąteczek,piątunio! :) Ach!

Gość karska300
witajcie dziewczyny :)

Gość kominelka
Od razu buzia się uśmiecha :) Co zamierzacie robić w weekend w tak pięknych okolicznościach pogodowych? Hej Kaśka! :)

należy również się wybrać na sklepiki cudna pogoda dziewczynki musimy zakupić jakiś nowy ciuszek na wiosnę:)

witam no ja tez mam zamiar sie wybrac po pracy na jakies zakupki uwielbiam hehe a jutro jedziemy Z moim m do AQA parku jupiii tak wiec weekend zapowiada sie obiecujaco i do tego wiosna aż chce sie zyc oby ta wiosna zakiełkowala w koncu jakies dobre wiesci do dla mnie były by one wyjatkowe po 4 latach czekania na dzidzie i mam nadzieje ze ten wiosny w koncu sie doczekam czego i wam zycze

witam no ja tez mam zamiar sie wybrac po pracy na jakies zakupki uwielbiam hehe a jutro jedziemy Z moim m do AQA parku jupiii tak wiec weekend zapowiada sie obiecujaco i do tego wiosna aż chce sie zyc oby ta wiosna zakiełkowala w koncu jakies dobre wiesci do dla mnie były by one wyjatkowe po 4 latach czekania na dzidzie i mam nadzieje ze ten wiosny w koncu sie doczekam czego i wam zycze

witam no ja tez mam zamiar sie wybrac po pracy na jakies zakupki uwielbiam hehe a jutro jedziemy Z moim m do AQA parku jupiii tak wiec weekend zapowiada sie obiecujaco i do tego wiosna aż chce sie zyc oby ta wiosna zakiełkowala wkoncu jakies dobre wiesci do dla mnie były by one wyjatkowe po 4 latach czekania na dzidzie i mam nadzieje ze ten wiosny w koncu sie doczekam czego i wam zycze

witam no ja tez mam zamiar sie wybrac po pracy na jakies zakupki uwielbiam hehe a jutro jedziemy Z moim m do AQA parku jupiii tak wiec weekend zapowiada sie obiecujaco i do tego wiosna aż chce sie zyc oby ta wiosna zakiełkowala wkoncu jakies dobre wiesci do dla mnie były by one wyjatkowe po 4 latach czekania na dzidzie i mam nadzieje ze ten wiosny w koncu sie doczekam czego i wam zycze

Gość kominelka
Ooo,może i ja umyję? A obkupiłam się wczoraj: 3 bluzki plus 2 sweterki w prezencie męzowi :) Oczywiście wszystko w pastelowych,królujących obecnie kolorach :)

Gość kominelka
Paula-Aqua park-świetny pomysł :) Wiosna wszystko budzi się do życia-oby i w nas również :)

Gość karska300
a ja w weekend planuje mile spacerki

Gość kominelka
Ważne,by nie "gnić" w domu :) Słonko,sprzyja wydzielaniu endorfin :)

Hej dziewczyny :) wiosna fajna sprawa czlowiek czuje sie jakos lzej az chce sie zyc :) ja oczywiscie rozpoczelam dzien od temp no i 37.0 a cycuchy to jakby mi ktos tam kamienie wsadzil takie ciezkie i obolale ahhh :) zycze wszystkim milego piateczku :)

Gość kominelka
Wow,Motylku, trzymam kciukasy :)

Gość kaska300
kolorowe motyle trzymam kciuki,zeby to byla ciaza skoro temp 37 :) a @ ile sie spoznia ?

Gość kaska300
kolorowe motyle trzymam kciuki,zeby to byla ciaza skoro temp 37 :) a @ ile sie spoznia ?

Gość kaska300
kolorowe motyle 3mam kciuki,zeby to byla ciaza. Ile @ sie spoznia?

Gość kaska300
kolorowe motyle 3mam kciuki,zeby to byla ciaza. Ile @ sie spoznia?

jak mierze rano temp to jest ok37 a pozniej jak leze to ok 37.3 - 37.5 a wczoraj po poludniu to nawet 37.9 wiem ze sie nie powinno mierzyc ale jakos tak to silniejsze ode mnie ale codziennie jest tak samo wiec mysle ze jakby miala spadac to w dzien tez bym zauwazyla roznice prawda ?

KoloroweMotyle25 wysoka tempka zawsze utrzymuje sie od owulacji do @ no chyba ze nie @ sie pojawia to wtedy jest spadek dlatego twoja temperatura tyle wynosi ale moze akurat sie udalo kto wie