Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AniaK35

Biżuteria ślubna - proszę o opinie ;)

Polecane posty

Dziewczyny, spełniłam swoje marzenie i otworzyłam galerię z biżuterią ślubną wykonywaną ręcznie...podejrzewam, że powinnam to pytanie zadać zanim to zrobiłam :( ale nigdy nie jest za późno na ocenę swojego przedsięwzięcia, dlatego mimo wszystko dla pewności, mam do Was takie pytanie...czy byłybyście zainteresowane ręcznie tworzoną biżuterią ślubną, tworzoną przez najlepszych Artystów, z jak największą dokładnością i dbałością o każdy szczegół, niepowtarzalną, tworzoną wg Waszych marzeń, upodobań, itp. ;)? Czy interesuje Was tylko biżuteria najbardziej znanych firm, typu Apart, itd.... Bardzo proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość taka jedna z wrzesnia
aniaK ja jak najbardziej byłabym zainteresowana sama chcialam poszukac osob ktore sie tym zajmuja aby zrobiły bizu specjalnie dla mnie komponujaca sie z moja suknia slubna mam nadzieje, ze masz niewygórwane ceny i na prawde talent;-)

Kochana, w galerii są produkty wykonane nie tylko przeze mnie, więc można troszkę obejrzeć, być może coś do swojej kreacji uda się dobrać ;) Zawsze też istnieje możliwość zrobienia biżuterii na specjalne zamówienie ;) A jeśli chodzi o ceny, to nigdy nie będzie wiadomo jaka dla kogo będzie wygórowana ;) Tworzymy z najlepszej jakości materiałów, na podstawie minimum srebrnej, to też ceny są w troszkę wyższym pułapie :(

a gdzie ta galeria?

To jest galeria internetowa, nie chciałabym żeby ktoś mnie tu posądził o reklamę, więc może napisać adres na maila? ;)

karcia.sm@poczta.fm

Ucichło na wątku, więc spróbuję go podbić, być może ktoś jeszcze napisze swoje opinie, dziewczyny, tak jest Was tutaj dużo, proszę napiszcie, chociaż kilka słów, a mi to bardzo pomoże. Dziękuję serdecznie już z góry i liczę na odpowiedzi :)

Gość gasha
ja tez poprosze dorota_ab@wp.pl :)

Gość shaja
I ja , I ja :) shaja88@wp.pl

a ja jednak poproszę o link do galerii w adresie mam imie nazwisko nowego nie chce mi się zakładać a jestem bardzo zainteresowana ślub za dwa miesiącę a ja nic nie znalazłam ciekawego z biżuterii

Gość Tak, ja uwielbiam wlasnie taka
bizuterie, ale do slubu sie nie wybieram ;-)

i tez prosze o linka

Gość bhvfbftyd
enigmatyczna_@op.pl

Gość ciekaweeeeeeeee
pabbb@wp.pl

Gość Eulalia Amanda
Ja także proszę o linka. marzanna2010@gmail.com

Gość dghdp
super jestem bardzo ciekawa bo nie moge nigdzie znaleźć czegoś co mi sie naprawde spodoba. prosze o przesłanie linka na mary_mor@wp.pl

Gość jamototu.
ja też poproszę :) biorę ślub w sierpniu i poszukuje ciekawej biżuteri :) gosia_jurczak@op.pl

Gość Taaa, sa w modzie, ale najlepi
ej za zlotowke :P

Dziewczynki, wysłałam na adresy mailowe, ale skoro tu też była prośba, to wpisuję adres :) www.galeriaslubna.com Oprócz tego co dostępne, można oczywiście również zamawiać na specjalne życzenie :)

Calkiem fajne :) Tylko widze te same osoby u ktorych i tak kupuje w pace, trendy, arsneo itd :D

Tak, ja uwielbiam wlasnie taka być może :) Nikt nikogo nie ma na wyłączność ;) ;)

Gość Anka J. 7777
Jeżeli szukasz eleganckiej biżuterii ślubnej i nie tylko,to zobacz na stronie www.Oczarovana.pl moja kuzynka robiła tam zakupy i jest bardzo zadowolona.