Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zxcasd

ktoś pije browara?

Polecane posty

Jakbym miała zawiechy to wybacz, ale jeszcze gram w trakcie i padam trupem jak na człowieka nayebanego przystało :classic_cool: Nawet się nie myłam jeszcze, a tu włosy do wyszorowania, nie wiem jak ja to zrobię 😭:classic_cool: Szkoda, że ja popełniłam ten błąd i Empikowietz wie gdzie mieszkam, teraz się boję z domu wyjść w obawie, że będzie stał pod drzwiami z kwiatami :classic_cool: Z wielkim bratem, jestem zboczona 😭:classic_cool: Ja już dzisiaj nie piję, bo zamiast drinów tradycyjnie poleciałam z sokiem jako popitą i obaliłam połowę flaszki. Poyebało mnie :classic_cool:

Zwłaszcza to podniecanie und zostawianie :classic_cool: Brat nowego bankowo ocipiał na Twoim punkcie :classic_cool:

z tym masz rację, choć nie wiem czy piszesz to na poważnie, czy po pijanemu :classic_cool: a nie, sorry - bycie pijaną nic u nas nie zmienia :D:classic_cool: ale ja przewrażliwiona jestem i ciągle doszukuję się yebanych ironii :o w postach, rozmowach, smsach :o przepraszam 😭 tylko że ten temat bardziej skojarzył mi się z rycerzem niż z bratem, no i wyszło, o kim bardziej myślę :o:classic_cool:

Ja też się doszukuję ironii, dodatkowo wiecznie sobie wmawiam, że ktoś robi sobie ze mnie jaja :o:classic_cool: Nigdy nie byłam und nigdy nie będę ironiczna w stosunku do Ciebie, więc spokojnie 😭:classic_cool: Tak myślałam, że nawiązujesz do rycerza, więc celowo nawiązałam do brata, żebyś Ty nawiązała do rycerza :classic_cool: Tylko nie wiem po co to zrobiłam skoro to i tak niczego nie zmieniło :o :D :classic_cool:

wiesza mi się kafe co chwilę i ja wpadam w panikę, że już nie mam neta 😭 dziękuję :) a w stosunku :classic_cool: do Ciebie też nigdy nie posuwam się do żadnych ironii ani innych piertolonych sarkazmów, gdyż jesteś mi bardzo bliska :) BLISKA, STACJA Z WERWĄ :classic_cool: no to celowe nawiązanie powiedzmy, że wyczułam, ale z małym opóźnieniem :D

Jak miło się tutaj zrobiło, Piwoszu ❤️😭:classic_cool: Mój zapłon też niedomaga, bo nie zczaiłam aluzji ze stosunkiem, jaki wstyd :classic_cool: W ogóle tak mnie łeb swędzi od nadmiaru dzisiejszej pianki do włosów, że zaraz chyba sobie skórę z czerepu zdrapię, normalny człowiek by poszedł się umyć, ale ja przecież jestem pijana to siedzę :classic_cool:

ja po pijanemu nigdy się nie myję :) zazwyczaj rano. no CZASAMI wieczorem, ale bardzo rzadko, w sumie po co, skoro nie pamiętam rannych zmian, a jak pracuję na popołudnie to zaczynam między 4 a 6, a myję się jakąś godzinę przed początkiem zmiany :D:o:classic_cool:

Ja chyba pójdę tym tropem i umyję się po pobudce, bo obecnie zamykają mi się oczy i jeszcze tego brakowało, żebym yebnęła gdzieś w łazience i tam spała :D:classic_cool: Niby jutro z domu nie wychodzę, więc problem z głowy :classic_cool: Koorwa, a jest mi tak gorąco od tej wódki, że mam chyba czterdziechę Celsjusza w organizmie, już nie mam się z czego rozbierać 😭:classic_cool:

Ja już nie łapię upływu czasu, jak złapię zawiechę to tak siedzę i dumam, a tu 10 minut leci 😭 Prawie naga, siedzę w gatziach na doopie i to by było na tyle :o:classic_cool: Też lubię ten kawałek, co prawda kojarzy mi się jedynie z Euro, ale jest w pytę :classic_cool:

o koorwa, zaraz umrę 😭 złodziejska wyprawa do lodówki okazała się tragiczna :o wyczaiłam jakiś trunek, moją uwagę przyciągnęła zawartość alkoholu - 21% :classic_cool: więc wlałam z kubek maks. z 2 łyki i się zakrztusiłam, bo to było kokosowe :o a ja nienawidzę słodkich alkoholi 😭 z wyjątkiem martini :) więc krztusząc się i kaszląc wróciłam do pokoju z piwem w ręce, z piwem, którego nie trawię :o i które zayebałam :classic_cool: ale które odkupię :) koorwa z kokosowych smakołyków to ja lubię tylko jamajki i rafaello :o piertolę to piwo, idę oddać i więcej dziś nie piję 😭 zaraz wychylę się za mojego windowsa na papierosa, może to coś da :classic_cool:

Rozpiertalasz mnie :D Chociaż ja też nie trawię kokosa, słodkie alkohole uwielbiam, ale jakbym miała do czynienia z kokosem to z marszu przyozdobiłabym pokój mozaiką prosto z mojego wnętrza :classic_cool: Smacznej fajki :D:classic_cool:

piwo wróciło na swoje miejsce, idę na fajkę, tak przypadkowo pomyślałam o bracie i za każdym razem, gdy o nim myślę, robię się mokra :o miałam napisać "to nie jest normalne" :o ale w sumie zawsze miałam problem z nawilżeniem w tych sprawach, więc może to znak :D hmm ? :classic_cool:

Gość malinowa_nerwica
pauj sie kocia pauko

Piwosz, ja to Ci mówię, że z tego brata będzie jeszcze coś dobrego, byle nie żadne dzieci :o :D :classic_cool: malinowa_nerwica Sama się pauj :D:classic_cool:

O koorwa, to balet już jutro :classic_cool: W sumie też sobie puszczę, bo czuję, że moje kości już spróchniały, więc dziki bauns się przyda :classic_cool: Dajesz, nie krępuj się :D

W Oświęcimiu Hans do Polaków: - no Polacy dzisiaj zagracie sobie w piłkę nożną na polu minowym ! Żydzi to uslyszawszy zaczeli sie cieszyc. Hans na to: Wy sie tak k***a nie cieszcie pierw skosicie na nim trawe!!

Gość moralna_morelka
słabe to jest.

wkoorwiłam się nie n żarty, bo nie mogłam dodawać postów, znów to gówno ze stopką :o o jak mi się nic nie chce 😭 nie wiem co to będzie wieczorem, jak pomyślę o jakimś densingu :D to mi jeszcze słabiej, ale wieczorem pewnie mi się poprawi ;) wstaję, budziłam się 4 po 8, ogarniam się i pora zacząć kolejny dzień... choć wlałabym go przespać 😭:classic_cool: miłego dnia :) może odezwę się z pracy. a to był drugi z chamskich żartów :P -Dlaczego Stevie Wonder jest zawsze uśmiechnięty? -Bo nie wie że jest czarny

Gość tacata bro :D
o koorwa, ale ze mnie pissda :o tak mi wstyd :o:P mialam lekkie opoznienie no i dotarlam do pracy na punkt 11, a powinnam z 10-15 minut wczesniej, zeby przygotowac jeszcze pare rzeczy. traf chcial, ze szef tu byl :o i nie moglam po raz kolejny wyjsc na niepunktualna... (a jestem niepunktualna i to bardzo:D) to powiedzialam, ze mam biegunke :o :D:D:D ja piertoooooole......... tak mi wstyd :o naprawde :D przed sama soba, nienawidze klamac :o i to tak okrutnie :P szef mnie pyta czy bylam u lekarza, ja mowie dzisiaj? nie. on a masz cos na biegunke, ja ze no wlasnie nic (naprawde nie mam) a on to idz do apteki i kup sobie cos :D widzisz jaki dobry czlowiek :P to poszlam, kupilam jakies tabletki musujace, babka piertoli mi o zazywaniu, ze od razu moge wziac 2, to z elektrolitami i na pewno pomoze, choc i tak zaleca wizyte u lekarza, a jesli nie przejdzie to pozniej jeszcze jedna i juz koniecznie do lekarza :D wiec wrocilam, rozrobilam tylko jedna, w koncu nie potrzebuje tego w ogole :D i tak pije przy szefie.... koorwa jakie to wstretne bylo :o on juz idzie no i do mnie trzymaj sie, jak cos sie bedzie dziac to dzwon :D a ja ok, dziekuje...... aaaaa jaki przypal :D:D:D poszedl to wylalam to cholerstwo :P przez moje przepicie wygladam troche malo zyciowo, wiec mysle, ze uwierzyl :)