Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

zxcasd

kto艣 pije browara?

Polecane posty

No brat jest w pyt臋 i to bardzo 馃槶:classic_cool::classic_cool: koorwa, nie wiem od czego zacz膮膰 sprawozdanie z wczoraj :( :P mo偶e tak - najpierw posz艂am na browca z rycerzem :classic_cool: i przekona艂am si臋, jaki spoko z niego go艣膰... on b臋dzie dobrym m臋偶em, przynajmniej b臋dzie si臋 stara膰 :) p贸藕niej wszystko napisz臋, czekam na wen臋 :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
To powinna艣 si臋 cieszy膰, 偶e dla niego Ty te偶 jeste艣 w pyt臋 i mo偶e b臋dzie z tego co艣 bardziej normalnego ni偶 akcje z rycerzem :classic_cool: Koorwa, doczyta艂am ko艅c贸wk臋 i mo偶e jednak zmieni臋 zdanie o rycerzu 馃槶:classic_cool: W ka偶dym razie cierpliwie poczekam na ci膮g dalszy :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Buty zda艂y egzamin 艣piewaj膮co :D a raczej ta艅cz膮co :classic_cool: jak dobrze 偶e je wzi臋艂am i za艂o偶y艂am przed wyj艣ciem, bo ju偶 si臋 waha艂am, ale pewnie bym 偶a艂owa艂a, a tak nie 偶a艂owa艂am, mia艂am satysfakcj臋 i wychodz膮c w nich my艣la艂am po prostu - trudno, najwy偶ej wr贸c臋 bez n贸g :classic_cool: :D no wi臋c musia艂am d艂u偶ej by膰 w pracy wczoraj, jak to w sobot臋. no i rycerz na mnie czeka, wcze艣niej pyta艂, o kt贸rej zamykam no i potem do mnie 偶eby艣my wyskoczyli si臋 czego艣 napi膰, ju偶 偶ebym taka nie by艂a :P 偶e wypijemy i sobie p贸jd臋 do domu jak b臋d臋 chcia艂a, rozyeba艂o mnie to w drobny mak :D koorwa 艣mia膰 mi si臋 chce :D id臋 na fajk臋, b臋d臋 kontynuowa膰 jak wr贸c臋, zreszt膮 i tak musz臋 to podzieli膰 na cz臋艣ci, bo za du偶o by by艂o na raz ;) ja yebim, jutro dentysta przed 10 :o

Udost臋pnij ten post

Buty zda艂y egzamin 艣piewaj膮co :D a raczej ta艅cz膮co :classic_cool: jak dobrze 偶e je wzi臋艂am i za艂o偶y艂am przed wyj艣ciem, bo ju偶 si臋 waha艂am, ale pewnie bym 偶a艂owa艂a, a tak nie 偶a艂owa艂am, mia艂am satysfakcj臋 i wychodz膮c w nich my艣la艂am po prostu - trudno, najwy偶ej wr贸c臋 bez n贸g :classic_cool: :D no wi臋c musia艂am d艂u偶ej by膰 w pracy wczoraj, jak to w sobot臋. no i rycerz na mnie czeka, wcze艣niej pyta艂, o kt贸rej zamykam no i potem do mnie 偶eby艣my wyskoczyli si臋 czego艣 napi膰, ju偶 偶ebym taka nie by艂a :P 偶e wypijemy i sobie p贸jd臋 do domu jak b臋d臋 chcia艂a, rozyeba艂o mnie to w drobny mak :D koorwa 艣mia膰 mi si臋 chce :D id臋 na fajk臋, b臋d臋 kontynuowa膰 jak wr贸c臋, zreszt膮 i tak musz臋 to podzieli膰 na cz臋艣ci, bo za du偶o by by艂o na raz ;) ja yebim, jutro dentysta przed 10 :o

Udost臋pnij ten post

no dobra, pora zacz膮膰. rozmawiali艣my z rycerzem o r贸偶nych rzeczach, w zasadzie o wszystkim i po raz dozna艂am :o 偶e czuj臋 do niego jaki艣 sentyment. nie wiem, jaka艣 wi臋藕 nas 艂膮czy (nie myli膰 z uczuciem), fajnie nam si臋 gada... im rzadziej si臋 widzimy, tym trudniej przesta膰 rozmawia膰 :D chocia偶 widz臋, 偶e jego same rozmowy nie kr臋c膮, wi臋c i po偶egnanie nie przychodzi mu z trudem. a mo偶e udawa艂... w sumie proponowa艂 podwiezienie :classic_cool: ale m贸wi臋 nie, spoko, dam se rad臋, p贸jd臋 pieszo przez fasad臋... szkoda mi si臋 by艂o z nim rozej艣膰 wczoraj :P przyznaj臋. i ju偶 sama nie wiem, co ze mn膮, przecie偶 nie mog膮 mi si臋 obaj podoba膰 馃槶 tzn. mog膮 :classic_cool: ale be偶 偶adnych uczu膰 do chooya :o

Udost臋pnij ten post

Jezd臋 :classic_cool: Mi si臋 lepiej funkcjonuje jak 艣pi臋 po jakie艣 7 godzin, d艂u偶ej to ju偶 choojnia, pomijaj膮c fakt, 偶e ja przewa偶nie 艣pi臋 d艂u偶ej ni偶 siedem, a p贸藕niej jestem nieprzytomna :classic_cool: To dobrze, 偶e buty zda艂y egzamin, bo afirmowa艂am to przez ca艂y wiecz贸r i wysy艂a艂am pozytywne, telepatyczne fluidy w stron臋 Twoich n贸g :classic_cool: Nawet nie wiem jak skomentowa膰 Twoj膮 histori臋 z rycerzem, bo z Tob膮 to jak na hu艣tawce i raz jest gites, a raz nie, wi臋c co艣 mi si臋 wydaje, 偶e nie sko艅czy si臋 to jedynie na znajomo艣ci przy piffku :D:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

no ale dlaczego dobry ch艂opak z niego :) bo jeszcze nie zacz臋艂am :D siedzimy w tym barze, s膮czymy piwo i przyszed艂 jaki艣 kole艣. Rycerz m贸wi, 偶e go zna, 偶e te偶 Turek. i on do mnie z tekstem - no i zobacz, on ma 偶on臋, 2 dzieci - co on tu teraz robi? (by艂a 1) powinien by膰 w domu, z 偶on膮... nie rozumiem takich ludzi. SZCZ臉KA MI OPAD艁A. nie spodziewa艂am si臋 po nim takich pogl膮d贸w, c贸偶 - fakt, 偶e jara traw臋 przys艂ania mi obiektywne my艣lenie o nim :classic_cool: no i potem jak jeszcze gadali艣my og贸lnie o 偶yciu, naszych rodzinach itd. to te偶 da艂o si臋 zauwa偶y膰, 偶e powa偶nie my艣li. og贸lnie mam o nim zdanie takie, 偶e zagubiony troch臋 ch艂opak, nie wiem, nie chc臋 m贸wi膰, 偶e bez ambicji (bo wtedy my艣l臋 "a ty jakie masz ambicje?" :D tzn. ambicje mam, gorzej z realizacj膮 ;) ), ale.. nie wiem, tak jakby pasuje mu takie 偶ycie, jakie ma, nie wiem jak ma traw臋 to reszta 艣wiata si臋 nie liczy, no o co kaman. ale w g艂臋bi duszy czy serduszka to chyba dobre dzieci臋 z niego 鉂わ笍 :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

wi臋c jak si臋 z nim rozsta艂am 馃槶:classic_cool: to pisz臋 do brata, czy jeszcze pracuje :D dobrze wiedzia艂am, 偶e tak :P ale tak pro forma :classic_cool: ten 偶e tak, 偶ebym przysz艂a. heh g艂upku my艣lisz 偶e po co pisz臋 :classic_cool: :D sko艅czy艂 przed 3 :o ja piertol臋... ale niewa偶ne. opisz臋 Ci co艣 艣miesznego :D sko艅czy艂 p贸藕no, bo siedzia艂y 2 pary przy barze i pi艂y piwo w takim tempie.... a偶 w ko艅cu poprosi艂 o kas臋, bo musi rozliczenie zrobi膰 :classic_cool: ale zanim to nast膮pi艂o, przysz艂y 2 ma艂olaty, jedna na bank Turczynka, druga nie wiem. i ta na pewno Turczynka chyba by艂a lekko wci臋ta, ale na pewno nie by艂a pijana, mo偶e wytrze藕wia艂a ze strachu o kole偶ank臋 :D przysz艂y i ta niepijana pyta brata, czy mog膮 do 艂azienki (wida膰 by艂o, 偶e im spieszno :D) bo ta druga by艂a totalnie zayebana i wida膰 by艂o, 偶e zaraz b臋dzie rzyga膰, koorwa chyba kilometrow膮 fontann膮 :D on tak tylko marszczy brwi, patrz膮c na te ma艂olaty (mia艂o to mo偶e z 16 lat :o) i 偶e ok, pokaza艂 gdzie jest WC, jeden z tych kolesi przy barze (de facto pijany Niemiec, mieszkaj膮cy tu bardzo d艂ugo (nie zdradzi艂, ile :classic_cool:), og贸lnie narzekaj膮cy na liczb臋 muzu艂man贸w w Europie, ale podsumowuj膮cy, 偶e moolti koolti jest zayebiste :D) m贸wi do niego czy wie co robi, przecie偶 tam b臋dzie wszystko zarzygane :P on 偶e co, no niech idzie, sprz膮taczka przychodzi rano :P haha fuuu, ale nie zostawi艂y syfu :) ALE TO JESZCZE NIE KONIEC :D wysz艂y, ju偶 maj膮 i艣膰, ta rzygaj膮ca wraca, wchodzi mu prawie za bar i pyta, czy dostanie jeszcze wod臋. on wzi膮艂 szklank臋, wla艂 jej wody... ta stoi, pije, rozgl膮da si臋, ta niepijana wida膰 by艂o wstydzi si臋 za ni膮 :D wypi艂a, i koorwa z takim tekstem: dzi臋kuj臋, ale ja nie b臋d臋 za to p艂aci膰! poca艂ujcie mnie w doop臋! :D:D:D:D ja piertol臋, ta niepijana oczy w pod艂og臋, na nas, koorwa drzwi i chce i艣膰 jak najszybciej a tamta co艣 tam jeszcze piertoli 偶e ma wszystkich i wszystko gdzie艣, i wychodzi i 偶egna si臋 jakby z jakiej艣 zayebistej imprezy wychodzi艂a :o a ja se my艣l臋... obym tak dzi艣 nie sko艅czy艂a :classic_cool: :D nie, mi to nie grozi, agresywna, wulgarna i niemi艂a nie jestem nigdy, nawet po pijanemu :classic_cool: powa偶nie :) 偶adne pysk贸wki, tylko milusio :) :P JAKI SPAM :D

Udost臋pnij ten post

brat pyta, co robi臋, gdzie jestem 馃槶:classic_cool: a ja nie mog臋 odpisa膰, ostatnimi czasy nie mam zasi臋gu w chacie i jestem, bo mo偶na to tak nazwa膰, odci臋ta od 艣wiata :o:P wi臋c wyjd臋 zapali膰 i spr贸buj臋 mu odpisa膰. tylko 偶e mi si臋 nie chce nigdzie i艣膰, tzn. chce mi si臋 :D ale nie chce mi si臋 czesa膰 :P no i ten dentysta rano :o:o zobaczymy...

Udost臋pnij ten post

Rycerz jeszcze g艂adz膮c wczoraj moje d艂onie 馃槶 po raz kolejny zachwyci艂 si臋 moj膮 sk贸r膮 i stwierdzi艂, 偶e kocha taki jej typ :D 偶e nikt takiej nie ma, taka mi臋kka jak u dziecka... 偶e to a偶 niemo偶liwe, 偶e ja jestem niemo偶liwa... i takie tam :P koorwa, niech si臋 ogarnie to pomy艣limy :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Jesoo, jest臋 po raz kolejny, odpiertala mi si臋 skanowanie ca艂ego systemu, wi臋c komputer und kafete艂e mooli mi w chooj i nic nie mog臋 zrobi膰 :o:classic_cool: Szczerze m贸wi膮c jak na Turka to troch臋 niecodzienne podej艣cie do 偶ycia, wi臋c mo偶e nie jest taki z艂y jak te fest typowe Turasy nadaj膮ce si臋 z marszu do lotu w kosmos w celu lizania kamieni na Marsie :classic_cool: Ale og贸lnie oceniam go ca艂kiem pozytywnie i mo偶e warto by艂oby z deka o tym pomy艣le膰, bo nadal uwa偶am, 偶e co艣 tam do niego czujesz tylko sama si臋 nie przyznajesz i tutaj czekam na opiertol jak na opiertol po poparciu tekstu kole偶anki :D:classic_cool: "i wychodzi i 偶egna si臋 jakby z jakiej艣 zayebistej imprezy wychodzi艂a" :D :D :D:classic_cool: Koorwa, ludziom po alkoholu to na serio yebie si臋 w g艂owie i wsp贸艂czu膰 tylko kole偶ance, 偶e musia艂a wstydzi膰 si臋 za co艣, co w艂a艣ciwie nie by艂o jej win膮 :classic_cool: Ja po alkoholu te偶 agresywna nie bywam, mog臋 zalicza膰 jedynie g艂臋bokie depresje und stany motzno euforyczne, ale do gard艂a nie skacz臋 nikomu, nawet je艣li kto艣 skacze mi :classic_cool: Nie wiem czy co艣 wysz艂o z tej wiadomo艣ci brata, ale mam nadziej臋, 偶e zaproponowa艂 Ci jaki艣 w pyt臋 spacer w 艣wietle gwiazd i latarni przy jezdniach :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

nie odpisa艂am :D Fehler beim Senden der Nachricht jak mnie to wkoorwia :o i dobrze, ju偶 jestem w pi偶amce, w艂osy umyte (偶eby nie traci膰 na to czasu rano), otwieram piwo :classic_cool: i pota艅cz臋 troch臋 na 艂贸偶ku :D wspominaj膮c dzisiejsz膮 noc :classic_cool: a do niego jeszcze zd膮偶臋 si臋 odezwa膰, spokojna g艂owa, niech si臋 troch臋 postresuje :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Jesoo, te偶 bym si臋 napi艂a, ale musz臋 poczeka膰 na lepsze czasy kiedy wsp贸艂lokatorka dowie si臋 6 wrze艣nia, 偶e zda艂a egzaminy 馃槶:classic_cool: Na zdrowie, Piwosz, napij si臋 podw贸jnie, 偶eby艣 nadrobi艂a te偶 za m贸j suchy pysk :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Jesoo, ja nie pal臋, wi臋c mam inne spojrzenie na problem i nigdy nie mie艣ci mi si臋 w g艂owie jak mo偶na tyle wykoorzy膰 :classic_cool: Szacun, Piwosz :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

inaczej - pij膮c piwo, bo przy w贸dce to niekoniecznie mam ochot臋 :D w mi臋dzyczasie, ale nie 偶e jeden za drugim praktycznie 馃槶 tak jak przy piwie, gdy: 1. pijesz w lokalu 2. jeste艣 w towarzystwie 3. inni te偶 pal膮 :classic_cool: dlatego zdrowsze okazuje si臋 picie w domu, z Tob膮 i na kafe :D

Udost臋pnij ten post

呕e za g艂upot臋 to swoj膮 drog膮 :D:classic_cool: Tyle dobrego, 偶e siedzenie w domu na kafete艂e przynosi jakie艣 bardziej zaawansowane pozytywy :classic_cool: Powinnam wkr臋ci膰 w to tramwajowego, mo偶e by przesta艂 fajczy膰 jak smok, bo on z kolei yara jak gra i napiertala jednego za drugim :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Spotkanie dyplomatyczne u Kr贸lowej El偶biety, szampan, zapiekanki prostytutki itd. W pewnym momencie kr贸lowa pu艣ci艂a b膮ka. Konsternacja, co tu zrobi膰? Odzywa si臋 ambasador Francji: -Pardon, to chyba przez tego szampana, wybaczcie pa艅stwo... Ca艂 towarzystwo odetchn臋艂o z ulga, honor kr贸lowej uratowany. Po chwili kr贸lowa pu艣ci艂a kolejnego b膮ka. I znowu konsternacja: -Entschuldigung - odzywa si臋 ambasador Niemiec - jad艂em wurst na obiad i chyba to po tym, bardzo przepraszam. Towarzystwo odetchn臋艂o z ulg膮, ale nie na d艂ugo bo Kr贸lowa znowu si臋 zesmrodzi艂a. W tym momencie wstaje ambasador ZSRR i wo艂a: -Trzecie pierdni臋cie kr贸lowej Zwi膮zek Radziecki bierze na siebie! :D

Udost臋pnij ten post