Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martka 1987

Wczoraj tańczyłam na weselu i byłam gwiazdą jak zawsze, faceci prosili mnie o nr

Polecane posty

Gość Wacek dawny Stasiek
No kurwa. W swoim 40-sto letnim życiu byłem na bardzo bardzo wielu weselach. Ostatnio nawet 14 -go kwietnia i nigdy nie spotkałem się z czymś tak prymitywnym jak taniec gości weselnych z jakąś lalunią z zespołu. Nie wydaje mi się żeby nagle nastała jakaś nowa moda.

Gość 78y5rhekjbn
alesię uśmiałam dawno nieczytałam takich debilizmów hahahahahaha co za temat!

he he zazdrośnice :) i ja nie wiem, gdzie Ty bywasz, skoro u Ciebie to takie dziwne poprosić kobietę do tańca, to co tam jakieś pedały, czy co :D

Łooomatko, ale temat zakładać, bo się macha tyłkiem na weselu, a napaleni weselnicy na to lecą?! No z różnych rzeczy człowiek może być dumny...

po to jest to forum, by zakładać tematy :) i skoro można zakładsać tematy o ocenianiu tyłków itp. to ja sobie mogę też założyć. I naucz się Polly84 czytać ze zrozumieniem, bo nie wiem, gdzie to wyczytałaś, że kręcę tyłkiem. Po prostu śpiewałam i gości zszokowani moim talentem marzyli o zatańczeniu ze mną :) wiesz, ja nie używam Twoich sposobów, by zwrócić na siebie uwagę, wystarczy że jestem ;)

Gość gargamelelek
hej martka ja myslalam ze ty inna jestes :P wtedy jak mi wrozylas z ASC wydawalas sie mila przyjacielska a nie jak teraz- pusta

Gość zdegenerowanaMaupa
Daj linka do Twojego nagrania, moze byc tylko audio- ocenimy ten talent Jak zapragniemy z Toba zatańczyć, to zanczy że talent JEST :)

To miło, że tak niewiele Ci do szczęścia potrzeba. W takim razie życzę dużo zadowolonych i napalonych weselników.

Gość kotka74-81
kiedys , juz jakas laska zakladala topik pod tytulem ..jaka to ja boska , madra i sliczna jestem ... te same beznadziejne teksty i chwalenie sie nie mam pojecia czym ...hmm ciekawe czy to ta sama bogini :P dajecie sie wkrecac jak male dzieci w ta beznadziejna dyskusje a ta ma polweke z was

gargamelelek i nie pomyliłaś się co do mnie, ja jestem miła i przyjacielska i nikogo nie obrażam :) ale jeśli sugerujesz się zdaniem jakichś zawistnych baboli ...ok :)

a polewkę, to mam, owszem, tak samo jak na weselach z tych wszystkich zawistnych zazdrosnych bab, nie mogących ścierpieć mojego blasku ;)

Gość myszeczka821
Marto- wydaje mi sie jakby na weselu była ładniejsza od ciebie i w centrum uwagi tez bys była zazdrosna:-)

myszeczka hmm, bardzo możliwe :) ale na pewno nie aż do tego stopnia, jak co niektóre panie, no i na pewno nie okazywałabym tego, prędzej bym się ze wstydu spaliła ;)

Gość MegaIdiotyzmy
Ktoś Cie prosił o linka do nagrania. Oczywiscie nic takiego nie ma. w całym internecie. i taki jest twój talent. Chyba do kręcenia kuprem.

ha ha możecie sobie prosić, na pewno żadnego linka wam nie dam na pożarcie sępy :) widzę, jak mnie nienawidzicie, chciałybyście mnie zabić ha ha :)

Gość tralaaaaaaa
jeżeli jesteś taka rozchwytyna by grać na weselach, podaj linka.ocenimy. no bądź taka odważna jak podobno ładna.

Gość MegaIdiotyzmy
no ale przecież twój blask by nas poraził i dogłębnie zdołował... Już bysmy się nie podnieśli z tego hah

Gość tralaaaaaaa
i na pewno jestes zakompleksiona i tu gdzie nikt Cie nie zna, udajesz.grasz. a w życiu? jestes na pewno nikim;D

Szkoda mi twojego faceta :( taka pustą cizie sobie przygruchał-albo przyruchał raczej...Albo taki sam jak ty. W sumie niedalego pada jabłko od jabłoni. Powodzenia. Ja wole swoje projekty w autocad-zie :) To bardziej rozwojowe niż kręcenie gołym tyłkiem przyd wieśniakami :)

no mówię, że nie uda wam się wyłudzić linka, już jedna tu się podszywała pod faceta, by tylko zobaczyć jak wyglądam :) i dobrze wiem, co byście chciały, zepsuć mi reputację, żebym nie miała tyle zleceń co teraz. Ale wam się nie uda jędze :)

Leal Price-Charlston 21 a gdzie to wyczytałaś, że kręce tyłkiem? naucz się czytać ze zrozumieniem, bo się ośmieszasz :) no i miałaś zgłaszać mój temat o moich zajebistych wymiarach do usunięcia , no i jakoś dalej jest :D

Gość tralaaaaaaa
najlepiej ukrywaj twarz, może i tak lepiej dla kafeterian, jeszce by nie zasnęli z obrzydzenia.^^

tralaaaa ta, z obrzydzenia :D chciałabyś :D raczej z zawiści, nie zrobię wam tego brzydule heehheh, bo się jeszcze potniecie z zazdrości :D

Gość tralaaaaaaa
skad się biorą tacy ludzie jak Ty.. nie wiem.. ale żal mi Cię.i tyle.:)

Gość zaczarowany olowek1000
prosili cie o autografy?? Buhahahaha :D

tralalal zupełnie nie potrzebnie, nie narzekam :D no to po co się odgrażasz, że zgłaszasz do usunięcia :D bo cię wyśmiali zazdrośnica haha :) głupie krowy :)

Gość tralaaaaaaa
Leal Price-Charlston 21--->mamy wspólnego wroga.:-)

trallaaaaa ja jestem dla ciebie wrogiem? to naprawdę twoje życie musi być strasznie nudne :O ja nigdy w życiu nie nazwałabym wrogiem jakiegoś tam nicka na kafe :D ha haa dobre, wróg, buahaha :D tego jeszcze nie było ;)