89MONIAAAA 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Polasriska mojej mamy koleżanka też zachorowała na raczysko tego samego typu i też zaszła w ciąże i ją donosiła urodzila chlopca a nstępnie wycieli jej niestety wszystko potem chemia ale zyje i ma wspaniałaego syna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
89MONIAAAA 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 dr Rokita woj świętokrzyskie to on kazał jej urodzić bo dużo lekarzy doradzali aborcje i walkę o własne życie tylko on jej uświadomił że już nigdy po chorobie może nie zostac matka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polariska Napisano Czerwiec 8, 2012 Moim zdaniem też powinna urodzić ... Zwłaszcza że bardzo chcieli mieć dzidziusia... Nie jednokrotni mówiła że chciałaby i martwiła się tak samo jak my że im się nie udaje ... A teraz właśnie ich marzenie się spełniło powinni dać szanse ... Ona jest przecież młoda ... może to tylko początkowe stadium i a nóż się da go całkowicie wyleczyć ... Nie wiem jak ją pocieszyć i natchnąć w nią dobrego ducha ... żeby przestała płakać i wzieła się za siebie i zaczęła walczyć o siebie i swoje Maleństwo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczka92 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Trudno jest w takiej chwili jakkolwiek pomóc..:/ ona musi sama chcieć walczyć .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczka92 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Ale dzisiaj pustki na forum :/ pewnie dziewczęta szykują się na mecz POLSKA-GRECJA :D do mojego B. też zaraz wpadają koledzy na mecz, ale mnie to aż tak nie fascynuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 no ja zamierzam oglądać, w końcu nasi grają ważny mecz, otwarcie,okaże się czy przygotowani dobrze, czy nadal grają jak paralityki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczka92 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Nie wiem, czy warto tracić nerwy :D ale i tak mam nadzieję, że wygrają ..;/ w końcu są gospodarzami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 no raczej byłby wstyd przegrać mecz otwierający mistrzostwa u siebie w kraju :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczka92 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Hihi Nie liczę na wiele.. tylko na choć jednego gola! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 GOOOOOOOOOOL !!!! :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BetiGl 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 No więc zrobiłam dzis test,bo w dalszym ciągu @ ani widu ani słychu i wyszedł....pozytywny :D w prawdzie druga kreseczka była bledsza ale była:) za dwa dni powtórzę ale może się nie mylił :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczka92 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Jest jest golllllllllllllllllll!:) Lewandowski super!:) Gratki Beti Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Beti gratuluję !!!! Ty też tylko dwa cykle, jakie szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hania_85_05 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Beti gratuluję !!!! tylko pozazdrościć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczka92 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Donusia jak tam u Ciebie starania? :) razem czekamy na to żeby @ nie przyszła:/22 VI wrr.. Masz jeszcze "śluz" :D ? i płodniaczki ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BetiGl 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Dziękuję bardzo dziewczyny ja jeszcze nie dowierzam i aż się boję,że drugi wyjdzie negat.ale chyba już nie powinien :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hania_85_05 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 wiecie dziewczyny ja to mam taką teorię, że albo się uda zajść przy 2 max 3 cyklu albo trzeba czekać długo min 8-12 cyklów. tak przynajmniej widzę z tego co się dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DONUSIA28 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Pomaranczko sluz jest,codziennie przytulanko. I jest tez wielka nadzieja,ze sie uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DONUSIA28 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 I gola nam strzelili:-(Myslicie,ze picie piwa oslabia plemniki? Bo my z moim dzis po malym piwku pijemy. Ale siostra mi powiedziala,ze mamy wziasc na luz i piwo nam nie zaszkodzi. Wiec mecz ogladamy i sączymy piwko. Beti gratuluje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczka92 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Mi się temp. dziś podwyższyła , więc chyba już mam niepłodne ;) nie wiem jak z tym piwkiem, bo my abstynenci :D ale i tak będzie małe co nieco :) już się w dzień zapowiadało, ale wolę poczekać do wieczorka i tak do lepszego snu :D:D:D i mam nadzieję, że z tego cyklu coś wyjdzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczka92 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Nick ______________Lat______Cykl starań _______spodziewana @ magdalenka1976......36............8 lat.................... 11.06 pomaranczka92......22................3......................22.06 Donusia28.............28...........2......... ................22.06 kamisia_k.............26...............41................... ..31.06 Kaśkuu.................20................6.............. .......03.07 Molly90................22...............46............... ... ..03.07 89MONIAAA............23 ........... 2........................ 04.07 Hania_85_05..........27.............3.................... ...05.07 Bubblegum..............21.............14................. ...pojęcia nie mam Polariska...............21...........8.......... ...............................ciąża Rzanuaria..............26...........2.......... ..............................ciąża BetiGl...................32............2................. .. .....................ciąża A Ty bubblegum kiedy się spodziewasz uregulowało się byłaś u gina ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczka92 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 No i remizzzzzzzzz... ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 8, 2012 Betil gratulacje kochana dbaj o Was ........ ,no co niektore maja naprawde szczescie szybko sie udaje ah......pozazdroscic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczka92 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 a Ty magdalenka jak się czujesz ? masz w poniedziałek termin @:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 8, 2012 nio mam i chyba znowu nic bo cos mnie brzuszek pobolewal ale rano tylko przeszlo samo nie wiem juz czasem nie mam sily naprawde,rozmawialam niedawno z dobra kolezanka na ten temat .....eh szkoda gadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomaranczka92 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Nie trać nadziei ! .. może jednak wstrętna @ nie przyjdzie Kto wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 8, 2012 kochana po takim czasie slowo nadzieja chyba powinno byc wymazane ze slownika naprawde.....ale coz juz sie z tym godze powoli probuje przynajmniej ......co zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DONUSIA28 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Ja to w ogole nie mierze temp.Tylko opieram sie na wyliczeniach dni plodnych i obserwuje sluz.Fajnie,ze niektorym dziewczynom udaje sie tak szybko zajść. Tylko pozazdrościć:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
89MONIAAAA 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Beti gratulacje!!! a mi sie dzisiaj już skończyła @ i będzie wielkie przytulanko :P trzymajcie kciuki :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fascynuje mnie męska głupota Napisano Czerwiec 8, 2012 remis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach