Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Katarynka17

MonaVie - jakie są wasze opinie?

Polecane posty

Gość gość
a Twój trener na jakim pakiecie wszedł ?

Gość gość
Panie bogaty( us spłacony?;)) i wesoły po co Pan zaczyna ze mną personalne podjazdy?Chyba lubi Pan taką dziecinade?Przypominam temat MONAVIE a cukier kontra aspartam były poruszane w kontekscie innego "slodzika" izomaltulozy(skład RVL) cyt."Na tym pięknym wizerunku pojawiła się jednak pewna rysa. Niedawno opublikowane badania przeprowadzone przez niemieckich naukowców na stu dziesięciu diabetykach wykazały, że jeśli chodzi o kontrolę glikemii nie ma istotnych różnic czy spożywa się izomaltulozę czy cukier stołowy! Niemcy na potrzeby badania oznaczali poziom hemoglobiny glikowanej (HBA1C), po dwunastu tygodniach trwania eksperymentu różnice pomiędzy grupą izomaltulozy i grupą sacharozy były kosmetyczne. Tak więc wydaje się, że entuzjastyczne podejście przynajmniej do niektórych z przypisywanych izomaltulozie walorów trzeba będzie schłodzić."

Gość gość
Nie no z takim znawcą tematu nie smialabym polemizować :) proponuje najpierw sprawdzić całkowity skład na opakowaniu , po rvl który wypiles i wtedy pisać ;)

Gość gość
Panie Dominiku W.Coca-cole tez czasami wypije np.do Balasia ale to nie znaczy ze mam pije codziennie.podobnie jest z innymi "cudownymi" proszkami.Na jedno dzialaja a na drugie moga zaszkodzic.Sam cos na ten temat dobrze wiesz patrzac na swoj stan zdrowia w ciagu ostatnich kilkunastu lat.Niedawno wierzyles lekarzom i tabsom z apteki.Efekty sa jakie sa sam wiesz.Teraz masz mv i wierzysz bezgranicznie ok to Twoj wybor i Twohe zdrowie.mi to lotto;)Smiem twierdzic ze wierzybys dzisiaj w inny suplement gdyby nie pewna sytuacja i Twoj goru.Dajmy spokuj juz tej bezsensownej polemice na forum.Czas pokaze czy warto bylo byc zaslepionym produktami wytworzonymi w laboratoriach cz..y to usa czy polskich.Wazne zeby nie oszalec i nie dac sie okiekzac m to juz blisko amonie bo wtedy juz blisko do sekty.Pozdrowienia dla kolezanki;)

Gość gość
Pozdrowienia dla calego mv Wroclaw od bylych kolegow z ACN i GU:)

Gość gość
Ale jaja ;) sie uśmiałam szerloku , ciekawe czy Dominik to przeczyta

Gość gość
Zaproponuje administratorowi jeszcze raz zmienic temat na" Monavie kontra Duolife-jakie sa wasze opinie? "Wtedy bedziecie mogli obrzucac sie blotem jedni i drudzy biznesmeni z klasa;)

Gość gość
Kto jest piotr gor,dominik,cwany lisek?moze pani nas oswiecic?to ludzie z mv?

Gość gość
to jest po prostu biznes, jeżeli masz do czynienia z ludźmi i jesteś na tyle pozbawiony skrupułów aby wciskać im ciemnotę to zacznij to robić, bogactwa na tym nie zbudujesz, ale do emerytury dorobisz, tracąc przy okazji swoje dobre imię... bo cudownym lekiem ten napój nie jest wręcz przeciwnie, napój ten jest konserwowany chemicznie benzoesanem sodu oraz sorbinianem potasu... Nawet ci, którzy bronią benzoesanu twierdząc, że w jedzeniu występuje on w minimalnych ilościach, zgodnie przyznają, że pod żadnym pozorem nie należy łączyć go z witaminą C i E. Z takiego bowiem połączenia powstaje benzen – substancja toksyczna o silnych właściwościach nowotworowych.

Gość gość
dokończenie poprzedniego wpisu.... a te witaminy występują również w tym napoju

Gość gość
Piotrze Goraju ja podchodzę do biznesu bardzo spokojnie i na pewno nie bawię sie w pisanie po forach negatywnie o produktach innych firm . Mam propozycje , zajmij sie realną robotą a nie uprawianiem dziecinady i czarnego pr na forach to może w końcu zaczniesz zarabiać w Mlm . Dam ci wskazówkę -"pani" to nie ja-choć "jej" kibicuję . To osoba której miedzy innymi opowiadałes w kuluarach na pierwszym spotkaniu duo we wrocku swój stały repertuar - benzoesan wit c benzen Monavie - wiec nie dziw sie ze tak łatwo Cię znaleźć na forum.Głównym działaniem w Mlm nie jest plucie na produkty konkurencji i ich liderów tylko pozyskiwanie partnerów do własnej działalności czego ci życzę . Resztę powiem ci w cztery oczy w najbliższym czasie bo forum nie jest miejscem na to więc z laski swojej nie odpowiadaj . Pozdrawiam Dominik Wrzos

Gość Agat121
Wolałabym poczytać jakieś konstruktywne wypowiedzi- tzn. piłem i nie pomogło lub zacząłem współpracę i nie wyszło. Z jakimiś konkretnymi argumentami i wyjaśnieniem. Jak czytam same oszczerstwa od osób, które ani nie piły ani nie pracowały to wiem że nie należny tego wszystkiego traktować poważnie, bo faktycznie to wygląda jakby po prostu miały zły dzień i potrzebowały się wyżyć. Ja wiem jedno miałam kiedyś od sąsiada propozycje współpracy w firmie odszkodowawczej (także z systemem MLM) jak się dopiero co otworzyła i nie skorzystałam. Później jak zobaczyłam jak po mojej miejscowości jeżdżą samochody i jak podniósł się jego standard życia to trochę żałowałam. Ja z obserwacji akurat wierzę w ten system, między innymi dlatego śledzę ten watek bo chciałam się czegoś dowiedzieć o monavie, a szczególnie o jej produktach. Wiem że w każdej firmie i w każdym systemie od sklepu RTV po banki można spotkać nieuczciwych ludzi, którzy zatają istotne informacje. Ale do ciebie należy je sprawdzić i podjąć przemyślana decyzję- ale tak naprawdę. Nikt na siłę cię nie zmusi do zakupu chodź jednej butelki. Jak nie pomaga to po prostu zrozum że jeszcze nigdy nic wszystkim nie pomogło. Po prostu przestań to kupować. Myślę że nie raz dokonałeś zakupu z którego do końca nie byłeś zadowolony co nie oznacza że trzeba na tą firmę wylewać całe pomyje. Może się mylę ale mam wrażenie że osoby szczególnie źle się wypowiadające nigdy nie piły soków, nawet nie chciały posłuchać o systemie ale krzyczą bo tak mają w zwyczaju. Ja uważam że jak coś jest w granicach rozsądnej dla mnie ceny i nie wiele ryzykuję to czemu nie spróbować.ja jak wchodziłam w branżę ubezpieczeniową To fora były również były nieprzychylne, do tego musiałam zaryzykować i założyć własną działalność, ale nigdy tej decyzji nigdy nie pożałowałam.

Gość gość
To juz wiemy kto byl z konkurencji na sali i wypisywal fanaberie na roznych forach mlm:)oj nie ladnie nie ladnie ,tak Was szkola?Jezeli z kims ktos rozmawia prywatnie w kuluarach a jakis szpieg z konkurencji podsluchuje i na dodatek to co nie uslyszy to jeszcze zmysla i fantazjuje to swiadczy tylko o .....sami sobie dopiszcie.Bylo tam wielu ludzi i wystarczylo zapytac innych lub organizatora czy ktos oficjalnie poruszal ten czy inny watek zwiazany z mv.Moze Twoj szpieg dysponuje jakimis dowodami technicznymi czy tylko wiedza bazarowej przekupy? Prywatne rozmowy gosci i organizatorow poza czescia oficjalna sa ich niezbywalnym prawem do wolnosci slowa.No chyba,ze w mv nie znacie takiego zwrotu ,czytajac szczegolnie wypowiedzi co nie ktorych na tym czy innym forum?Kazdy ma prawo wyrazac swoje opinie i poto miedzy innymi jest forum.Wskazowka dla Ciebie i Twoich "zolnierzy"proby sprowadzenia do walki personalnej bez merytoryki konczy zazwyczaj obusiecznie dla atakujacego i atakowanego.Tym razem przez swoja kolezanke ktorej kibicujesz choc smiem twierdzic ze masz w tym swoj duzy udzial jako dystrybutor mv we wro. dostales rykoszetem wiec podziekuj Pani intrygantce/plotkarce.Pozdrawiamy P.Gor.Zaw.

Gość gość
Do zobaczenia ...w cztery oczy ;)

Gość gość
Jeden wniosek z tego - to forum jest do bani , albo piszą ludzie którzy mają interes w tym żeby oczerniać i krytykować , albo takie które maja interes w tym żeby chwalić. Czyli nic nowego . Ale ksywa pan benzoesanik mi sie podoba ;) Dystrybutor

Gość gość
Teraz juz tylko czekac jak bojowki sekty przystapia do dzialan operacyjnych w tzw.cztery oczy ;) Lepiej z nimi nie zaczynac.Benzoesan jest nieszkodliwy,tak na wszelki wypadek a picie mv jest super:)pozdrawiam dystrybutorow.

Gość gość
Tak z ust kogoś kto oczernia dla swojego interesu jest to jak najbardziej cenna informacja , haha

Gość gość
Pani z mv nie zawsze Pani trafia z odpowiedziami do swojego ulubienca:)Moze pan g.nie popiera konsumpcji codziennie sztucznego konserwantu ale w kwesti tzw.ustawek to nie ten adres.nie wszyscy musza Was lubiec

Gość gość
Szanowne Panie i Panowie z MV.Jest takie mądre przysłowie"Śmieje się ten kto się śmieje ostatni" tak a propos "ha,ha" i upubliczniania danych osobowych,które w konsekwencji moga doprowadzic do "innych"zdarzeń

Gość gość
Czytam to wszystko i powiem swoje zdanie niech każdy zajmie się swoją firmą niech tworzy największe grupy i najwięcej czerpie z tego korzyści finansowej i nie tylko. Jestem z dala od wywoływania wojny bo to nie przynosi niczego dobrego.Ja osobiście mam pomysł jak robić dobry biznes z duolife ktoś inny ma dobry na monavie i niech tak zostanie.Można mieć przyjaciół i w duolife i monavie.Pozdrawiam Piotr Zaw.

Gość ulllaww
lepiej sobie kupic czysty sok z jagod acai niz ten z monavie w ktorym jest go tylko 25% i nafaszerowany konserwantami.

Gość kaaasiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@ulllaww Dokładnie, w dodatku taki sok kosztuje niecałe 30 zł. :D W związku z powyższym, trzeba być skończonym kretynem żeby pakować się w dystrybucje MV. :D

Gość gość
Ja tam pije od 2 miesiecy i czuje sie coraz lepiej,pierwsze widoczne efekty pojawily sie po 3 tygodniach,wyglad skory poprawil sie i utrzymuje sie ponad to jestem narazona na przeziebienia i przynajmniej raz w miesiacu choruje,od czasu picia soku jeszcze nie zachorowalam,nie jestem dytrybutorem jestem zwyklym klientem i jestem zadowolona,mozecie pisac co chcecie,kazdy ma inny organizm na mnie dzialaja te soki na kogos moze nie.Z bogiem.

Gość ulllaww
dodam jeszcze, ze Monavie nie jest sokiem tylko napojem z dodatkiem E 303 i E 330 i ta cena szokujaca lepiej sobie kupic inny produkt z jagoda acai, bez konserwantow, jagody goji jesc, pic ziolka np. czystek i lepiej wyjdzie to na zdrowie, pozdrawiam

Gość adela23
ja pije juz 7 miesiecy z cala rodzina i zarejestrowalam sie na klienta preferowanego -w calej mojej rodzinie poprawily sie parametry krwi a u dziecka ustapila alergia ,niewiem po co pisza tu ludzie o szkodliwosci tego soku .tam jest tyle wszystkiego .jak by trulo to by wyniki pokazaly

Gość janusz55
wpisywalem na forum takze dziwne rzeczy i szkalowalem ten produkt ,ale szwagier sie ze mna zalozyl ze jak po 3 miesiacach nie minie mi bol barku jak bede pil to odda mi kase za wszystkie butelki.Glowe posypalem popiolem bo bol odszedl a ja musze tylko przeprosic za swoja glupote ze uleglem stereotypa i ujadalem razem z wami na to ze drogo i jakies konserwanty i inne ,teraz mnie to g obchodzi to dziala

Gość celina56
nie chcialam sie tu afiszowac ale czytam te wpisy i widze ze sa bardzo tendencyjne,chyba grupa lamusow chce zaszkodzic tej firmie.nie zarabiam jeszcze ale wiem nad czym pracowac zeby zaczac ,a wogole to mnie nie interesuje czy zarabiam bo migreny sie pozbylam i 4 stowki jak mam wydac na kosmetyczke czy na inne bzdety to wole cos dla organizmu poswiecic,Piszcie sobie co chcecie ale Ludzie .....jak sie zetkneliscie z firma i weszliscie tu czytac narzekaczy i podrzegaczy to mowie dosc .popijcie i bedziecie mieli swoje zdanie na ten temat .a propos ,dzis kupilam kielbase zywiecka i nigdy tego nie robie ale spojrzalam na sklad ,o zgrozo chyba z 8 E--- warto sie odtrowac sokiem z tego badziewia

Gość celina56
tu nie chodzi o to ze tam czysta acai i ze tansze -w monavie jest zachowana synergia 19 owocow i wlasnie ta mieszanka produkuje wyniki a nie sama acai .kiedys kupowalam chinskie ubranie bo taniej teraz nie patrze na cene bo kupuje jakosc nie kompromis

Gość gość
Buhahha, co za bzdura! :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować