Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Katarynka17

MonaVie - jakie są wasze opinie?

Polecane posty

Gość gość
Drodzy forumowicze, jeśli ktoś z Was trafił tu bo ma wątpliwości do do amerykańskiego snu, który przedstawiają dystrybutorzy MonaVie, to jest we właściwym miejscu. Niniejszy post jest pełen ludzi zniszczonych przez pseudo-biznes MonaVie, który zrujnował ich życie. Nie dajcie się nabrać piramidzie finansowej ani zapewnieniom o leczniczym działaniu tych soków. MonaVie to jedno wielkie oszustwo, oparte o piramidę finansową. Soki Monavie nie mają żadnych właściwości odżywczych czy leczniczych, są naszpikowane konserwantami.

Gość gość
Drodzy forumowicze jak traficie na to forum , to będziecie świadkami pisania bzdur przez tego samego człowieka od ponad roku .Prawdopodobnie człowiek chory psychicznie , do tego prawdopodobnie pracujący jako hejter za pieniądze .Aktualnie to bardzo dobrze płatna praca - za jeden hejt potrafią płacić od 0,50 gr do nawet 2 zł .Ponadto ilość osób piszących negatywy łącznie w ostatnich trzech miesiącach to słownie dwóch .( jeden nałogowiec od ponad roku , drugi wtrąca swoje trzy po trzy co jakiś czas) Na konkurencję niestety nie ma siły , na chorych umysłowo też. Zalecam przejżenie poprzednich stron ,gdzie jest wiele informacji potwierdzających jakość produktów i firmy monavie , informacji które zbijają każdą bzdurę wypisywaną przez tego " bezinteresownego" forumowicza .Jest zależność iż czym więcej dowodów jest tu przytaczanych na jakość produktów i firmy tym kolejne wpisy tego człowieka sa bardziej prostackie i chamskie . No ale cóż argumentów brak , to zostały hejty

Gość gość
Bzdury monavika, Osob piszacych negatywnie bylo bardzo duzo bo firma ma kiepskie produkty baz badan na ilosc ORAC i konserwanty dodawane do pasteryzowanych napojow a ponadto stosuje rozne manipulacje aby wciagac osoby. Zarabia tam marny odsetek i setki osob stracily tam grube tysiace wiec tylko chory psychicznie dystrybutorek mvi bedzie przekonany ze negatywnie od ponad roku pisze jedna osoba. Dodatkowo za niby hejt zarabiajac max dwa zlote dziennie, kasa prawie jak diament w mvi ;)

Gość gość
Ja nie hejtuje, po prostu piszę prawdę, ze MonaVie to oszuści! Poza tym ktoś kto pisze: " przejżenie" nie zasługuje na to by czytać jego posty. Oprzytomniej człowieku, okradają Cię a Ty jeszcze się z tego cieszysz ! Żenada lekka

Gość gość
Uprzejmie proszę zapoznać się z dzisiejszym artykułem, który wklejam poniżej (jak by link nie działał słowa kluczowe: oszustwo fundusz Unico Invest!): http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-tysiace-ludzi-moglo-pasc-ofiara-oszustwa-firmowanego-nazwa-u,nId,1490270 Skąd My to znamy? ano produkt inny, inne stopnie w hierarchii ale system ten sam co MonaVie - piramida finansowa.

Gość gość
Niestety wskakuje odstep, trzeba skopiowac link i wyciac jeden odstep lub na stronie rmf24 wejsc w zakladke POLSKA i tyle. Ku przestrodze.

Gość gość
A tu trochę informacji ,niedouku Marketing wielopoziomowy, inaczej zwany MLM (ang. multi-level marketing) lub marketingiem sieciowym – termin określający strategię marketingową i sposób funkcjonowania firmy oraz jej współpracowników – niezależnych dystrybutorów. Marketing wielopoziomowy pozwala sprzedawcom na budowanie osobistych struktur współpracowników, od których obrotu otrzymuje się dodatkowe prowizje. Każdy sprzedawca w marketingu wielopoziomowym ma możliwość zbudowania własnej struktury handlowców, w której każdy z nich wynagradzany jest na podstawie obowiązującego w danej firmie planu marketingowego. Jednocześnie, bycie wyżej w firmowej hierarchii niekoniecznie przekłada się na wyższe zarobki – zależą one bowiem od wspomnianego planu marketingowego.

Gość gość
Ku przestrodze :) ? debilu I dlatego pewnie monavie zostało członkiem Polskiego Stowarzyszenia Sprzedaży Bezpośredniej :) http://pl.monavie.com/pl/news/view/monavie-polska-czonkiem-polskiego-stowarzyszenia-sprzeday-bezporedniej Poczytaj najpierw ,dowiedz się kto może zostać członkiem tego stowarzyszenia a potem pociskaj swoje manipulatorskie linki .:) Po prostu debil

Gość gość
Drodzy forumowicze jak traficie na to forum , to będziecie świadkami pisania bzdur przez tego samego człowieka od ponad roku .Prawdopodobnie człowiek chory psychicznie , do tego prawdopodobnie pracujący jako hejter za pieniądze .Aktualnie to bardzo dobrze płatna praca - za jeden hejt potrafią płacić od 0,50 gr do nawet 2 zł .Ponadto ilość osób piszących negatywy łącznie w ostatnich trzech miesiącach to słownie dwóch .( jeden nałogowiec od ponad roku , drugi wtrąca swoje trzy po trzy co jakiś czas) Na konkurencję niestety nie ma siły , na chorych umysłowo też. Zalecam przejżenie poprzednich stron ,gdzie jest wiele informacji potwierdzających jakość produktów i firmy monavie , informacji które zbijają każdą bzdurę wypisywaną przez tego " bezinteresownego" forumowicza .Jest zależność iż czym więcej dowodów jest tu przytaczanych na jakość produktów i firmy tym kolejne wpisy tego człowieka sa bardziej prostackie i chamskie . No ale cóż argumentów brak , to zostały hejty

Gość gość
Postacki trolliku z mvi, Zamiast spamowac i obrazac zastanow sie chwile dlaczego firemka nie ma badan na ORAC i konserwanty we flagowych produktach. Jak brak ci argumentow to zaczynasz spamowac i obrazac, zenada.

Gość gość
Wszystkie badania są , to zostało udowodnione. Dlatego pozostało ci tylko spamowanie i hejtowanie .

Gość gość
A co do obrażania .Jest akcja jest reakcja. Przeczytaj co wypisujesz i na jakim poziomie , ja tylko do tego poziomu się zniżam, żebyś mógł mnie zrozumieć .

Gość gość
Oszołomek z mvi ciągle myśli że rozmawia z jedną osobą ... a co na to twój diament ??? :)

Gość gość
Nie , nie rozmawiam z jedną osobą tylko z jedną która używa wiele nicków lub pod nazwa gość zmienia tematy i jest jeszcze ten drugi -profesor .Poza tym wszystko ok , oczywiście" oszołomek,nawiedzony ,sprane mózgi" i inne epitety nie kwalifikują się jako obrażanie kogokolwiek i rozumiem ,że tu kultura osobista jest ok ? A potem się dziwi ,że odpowiadają mu takim samym językiem . Panu już dziękujemy płatny hejterku :) Jest akcja jest reakcja .

Gość gość
Wiele nicków o nazwie: gość. hehehe ale się ubawiłem od rana. Buduj tą swoją strukturę biznesu, buduj panie kierowniku silver diamond. Zobaczymy jakim będziesz milionerem. Pamiętaj tylko wkleić nam zdjęcie swojego jachtu na adriatyku.

Gość gość
A dziękuje , jachtu nie mam .Nie potrzebuje , za to fajne auto opłacane przez monavie i średnie wypłaty tygodniowe po 2000 pln jak najbardziej.O wycieczkach nie wspomnę .Diamentem niestety jeszcze nie jestem ,ale nie narzekam .

Gość gość
Szczescie dotknelo ... ten jeden na 100 rogaczy. Gratuluje ale ciesze sie ze Ja juz nie place za twoje wygodnictwo

Gość gość
Ja dostaję kasę za to co robię czyli za to że pomagam zarabiać kasę kolejnym ludziom.Ty szukałeś jeleni którzy mieli na ciebie robić ,dlatego juz cię w monavie nie ma , bo ta metoda nie działa.

Gość gość
To sposob na robienie kasy dla manipulantow a nie uczciwych ludzi jak Ja. Firemka wciska kiepskiej jakosci produkty by nie zostac zaszufladkowana jako piramida finansowa. Niestety troche za duzo czasu ubylo nim klapki spadly z oczu.

Gość gość
Tak klapki z oczu spadają , jak ktoś nie chce na ciebie robić , a nie przyjmujesz się do wiadomości,że prowadzenia każdego biznesu trzeba się nauczyć.Oczywiście można pójść gdzie indziej gdzie będziesz pierwszy :) Na taki argument łapią sie tacy jak ty .Produkt? Koleś ty nawet nie wiesz jakie monavie ma produkty .

Gość gość
Manipulańci hehe :) dobre , widać jakie masz o tym pojęcie. Jeżeli monavie jest dobre dla manipulantów to każda działalność gospodarcza jest dobra dla manipulantów . Pozostaje ci uczciwa praca w biedronce na kasie , albo sprzedawcy w mediamarkt.Tam "uczciwie "będziesz mógł zarabiać na manipulanctwa twojego szefa .Oj Dziubuś :) kiedys słyszałem ze jak ktoś ma firmę to musi być oszustem, bo pierwsza kasę musiał ukraść .Ty pisząc to co piszesz potwierdzasz tylko że należysz do tej grupy ludzi "oświeconych".

Gość gość
Nie do końca jest tak jak piszesz - każda działalność gospodarcza opiera się o pozyskanie klienta i jego obsługę w takiej lub innej formie. Działalność rozwija się, gdy klienci przychodzą do nas kolejny raz po obsługę. Do Monavie nikt więcej nie przychodzi jak już raz spróbuje mocy super jagody amerykańskiej, z której wyciskane są najbardziej wartościowe substancje. Dlaczego? Bo te soczki, ekstrakty i inne to zwykły pic na wodę. Te wszystkie substancje "dodające mocy" są w każdych owocach i warzywach dostępnych w Polsce, z których soki można kupić w Biedronce za 18 zł za 3-litrowy karton i to jeszcze z kranikiem :) Ale one mają termin przydatności do spożycia kilka tygodni a nie rok! Tak więc MonaVie to jest sposób na wciskanie ludziom kitu i to grubego więc biznes ten wspaniały jest nieetyczny, a Monavie to oszuści.

Gość gość
Dokladnie, Mvi wydaje miliony na wyplaty dla diamentow i sponsorowanie roznych zawodnikow ale nie ma kasy hehe aby zrobic badania i udowodnic ze w pasteryzowanych napojach jest jakas tam ilosc ORAC oraz skad sa konserwanty. Tylko zmanipulowani w to uwierza a manipulanci beda wciskac te bajki dalej, wierzac, i polegajac tym co uslysza na "pseudo szkoleniu".

Gość gość
Kolego co jeszcze nie masz jachtu - otóż więcej na machinie monavie nie zarobisz oprócz tych 2k na tydzień i samochodu firmowego.

Gość gość
Ludzie wejdźcie w ten interes. Naprawdę warto. Lekko mam 40 tyś zł miesięcznie, samochód, samolot do dyspozycji, w porcie przycumowany jacht pełnomorski. Nie ma jak praca w MonaVie.

Gość gość
MonaVie otwiera nam drogę do booooogaaaaactwa. Ja mam już własną wyspę pod Grecją, którą kupiłem za 250 mln dolarów. Wszystko to z soczków monavie, które wciskam frajerom. Dodam, przy tym, ze nie prację więcej niż 2 godz. /mc. To jest wspaniały biznes, po prostu sam się kręci. MonaviE to nie soki, to sposób na życie !

Gość gość
Ostatnich pięć wpisów napisane przez tego samego trolla . Żal mi cię i twojego poziomu .Widać że działalności nigdy nie miałeś , o monavie nie masz zielonego pojęcia .A soczek z biedronki , polecam , świetny :) napisz do biedronki po badania kliniczne , ilośc cukru i orac .

Gość gość
Polecam Monavie i firmy działające w takim systemie.Działalność biznesowa network marketingu jest promowana przez wielkich tego świata D Trumpa ,W Buffeta , B Gatesa czy Kiyosaki .Zastanówcie się kogo chcecie słuchać anonimowego gościa z hamskimi wpisami czy np D Trumpa .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować