Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Katarynka17

MonaVie - jakie są wasze opinie?

Polecane posty

Gość gość
Aktywność na 200 punktów nie jest obowiązkowa .Min 100 Maks to jest 200 czyli 800 pln nie wiem skąd wytrzasnałeś drugie 800 :) widać hejterzy z konkurencji tak mają :) Zapewniam ,że ktos kto zamawia na 800 pln nie robi tego po to żeby wylać czy wyrzucić tylko dlatego że korzysta z produktów :) Nie musisz brać auta , nie musisz robić aktywności wogóle .Ja wolę mieć produkty za które nie płacę , auto za które płaci firma i jeszcze parę złoty na drobne wydatki .Jezeli nie masz na ratę możesz sprzedać samochód , jak chcesz bo to twoje auto , nawet jak mam je w kredycie to mógłbym znależć kupca . Monavie w tym wypadku nic do tego. Zawsze można szukać dziury w całym .Rozumiem,że lepiej nie mieć tych 1200,1750 ,2100 czy 3000 pln na auto co miesiąc i kupić sobie za swoje , bo jeździć i tak czymś trzeba ? ;).Ale wam żal dupę ściska ,źe ktoś dostaje kasę na własne auto,jak bardzo trzeba być zawistnym? Wiem hejterku że ciebie jest dwóch :) Ja też nie sam pisze na tym forum, jest nas więcej niż dwóch w monavie . Podziel się może , skoro w monavie ten program samochodowy taki zły ,gdzie masz lepszy na darmowy samochód od firmy .Bo pewnie tam gdzie ty jesteś :)

Gość gość
Warunkiem koniecznym do otrzymywania comiesięcznych dopłat jest bycie Aktywnym na min. 200PV (852zł), oraz zapisanym w programie AutoWysyłki w każdym miesiącu kwalifikacji. Musisz to wszystko kontynuować przez najbliższe 3 tyg i aby spełnic warunki musisz stworzyć gwiazde aby dostac minimum 400 GBU na auto a jak ktoś sie wykruszy albo nikogo nie znajdziesz to leasing płacisz sam.Widać że nie koniecznie jestes w temacie i Twój lider nie powiedział o wszystkim. To jest takie mydlenie oczu naiwnym zarabiania kasy. Aha i te kolejne 800pln wytrzasnąłem z tąd że aby biznes sie rozwijał musisz inwestować w produkty do degustacjii. Cytuję: "Bądź opłacany według rangi Silver Executive lub wyższej przez trzy tygodnie w ciągu danego miesiąca ORAZ uzyskaj w tym samym okresie, co najmniej jedną Premię za Stworzenie Gwiazdy, a otrzymasz 400 GBU.

Gość gość
A co Wikipedia na to: "MonaVie produkuje i dystrybuuje produkty wykonane z koncentratów, proszków i mieszanek soków owocowych i warzywnych przecierów przez marketing wielopoziomowy(MLM). Firma jest przedmiotem wielu kontrowersji, takich jak oświadczenia zdrowotne dla swoich produktów, nie zostały naukowo potwierdzone lub zatwierdzone przez organy regulacyjne, jej przewodniczącym D.Larsen był wcześniej zaangażowany w fałszywe oświadczenia zdrowotne dotyczące innej firmy produkujacej napój. Według Forbesa jego biznes plan przypomina piramidę."

Gość gość
Jak wy się martwicie o te nasze samochody :) nie muszę nic kupować , mogę mieć klientów preferowanych kupujących produkty i wystarczy to do aktywności i tego żebym dostał comiesięczną dopłatę .Masz nieaktualne informacje . W monavie jest tragicznie bo minimalna aktywność własna jest na 400 pln w innych firmach nie trzeba wogole dla siebie kupować , wystarczy sprzedać towaru na np min 2000 pln i jest się aktywnym .To na pewno lepsze i łatwiejsze :) masz rację trudniej jest sobie kupić produktów do własnego użytku za 400 czy nawet 800 niż sprzedać na 2000 :) No gdzie ten lepszy program samochodowy , dawajcie dawajcie, oświećcie nas

Gość gość
Dallin Larsen to oszust i dlatego został przedsiębiorcą roku wg Ernst & Young w Stanach Zjednoczonych :) każdy oszust zostaje przedsiębiorcą roku no nie ?

Gość gość
To taki sam dziwny "żart" jak Pokojowa Nagroda Nobla dla Obamy :) Tylko jakoś nie do śmiechu tym nabitym w butelki...

Gość gość
Same rewelacje tu na tym forum.

Gość gość
A tu ciekawy tekst z Wikipedii na temat kafeterii Kafeteria – lista możliwych odpowiedzi na pytanie zamknięte lub półotwarte dołączana w kwestionariuszu do tego pytania. Jedną z najczęściej wykorzystywanych w badaniach społecznych kafeterii jest kafeteria znana jako skala Likerta. Kafeteria może być dysjunktywna - respondent może wtedy wskazać tylko jedną z możliwych odpowiedzi, lub koniunktywna - respondent może wskazać więcej niż jedną odpowiedź. Powyższe linki są tak same w temacie jak i ten . Wikipedia, koleś na Wikipedii to ja se mogę sam zmieniać wpisy i niejednokrotnie to robiłem , na stronach polskich .Żródło porażające :)

Gość gość
Tak dziwny żart to twoja obecność na tym forum. Pewnie twoim zdaniem pokojową nagrodę Nobla powinni dać Putinowi.

Gość gość
No ale panowie dwaj gdzie te firmy co dają lepsze programy samochodowe .Dawajcie :) czekam , może sie przeniosę ,może gdzieś darmo dają ?

Gość gość
Nie ma sensu odpiwiadac na zaczepki pajaca z mvi. Jemu chodzi tylko o zaspamowanie tematu i sprowadzenie dyskusji do niskiego poziomu, jaki sam prezentuje.

Gość gość
Hejterze od wysokiego poziomu,tyle spamu ile ty tu dajesz możnaby obdzielić z 5 for internetowych.To się dewiacja nazywa . Ponawiam pytanie , gdzie te swietne programy samochodowe macie lepsze niż w monavie ?

Gość gość
Hej Nie jestem ani zwolenniczką ani przeciwniczką tych soków. Pije je od ponad 2 miesięcy. Nie wiem czy jest to efekt placebo czy naprawdę specyfik ten poprawił wydajność mojego organizmu i organizmu mojego męża, czy jest to zbieg okoliczności ale po kilku letnim staraniu się o dziecko jestem w ciązy:) Raz już 2 lata temu straciłam dziecko we wczesnych tygodniach ciąży, przez ostatni rok ciągłych badań i dochodzenia co jest nie tak miałam skierowanie na badanie sprawdzające drożność jajowodów i nie do czekałam się bo właśnie poznałam dobrą nowinę:) Także warto sprawdzić działanie soków pod tym kontem:) Pozdrawiam

Gość gość
Po pierwsze gratulacje! Po drugie dwa miesiące i takie działanie... ciekawe co by było po 1 roku? - sorki za sarkazm ale to że zaszłaś w ciążę to dar Boga a nie placebo czy pasteryzowane napoje z konserwantami (w ciąży będąc lepiej tego nie pij, tylko jedz naturalne produkty). Larsenowi nie wyszło z pierwszym sokiem i miał problemy prawne bo wmawiał że jego napoje potrafią leczyć wiele dolegliwości, w tym m.in. raka czy bezpłodność. Przy Monavi wyciągnął wnioski i nie podaje już takich głupot i jakoś tam to funkcjonuje.

Gość gość
Nie jestem ani zwolenniczką ani przeciwniczką tych soków ? hmmm dobre, ale od dwóch miesięcy pije ! to po co to pijesz? za karę? czy ktoś Cie zmusił? Boże jacy ci ludzie są naiwni nie mogę tego pojąć.

Gość gość
"Auto jest w kredycie lub lisingu ale jest moje " hahahahahahahaa nooo kolego jak takie mamy definicje własności, to sory ale rozmawiamy kompletnie różnymi językami. Szkoda mi Ciebie i tych co umoczyli w monavie - bandzie oszustów, produkujących truciznę !

Gość gość
Dallin Larsen przedsiębiorcą roku?? dziwne, ze ta informacja w całym internecie istnieje tylko na stronach monavie, fejsbuka monavie oraz kilku innych dystrybutorów :D Wszystko to jedna wielka ściema, jak min. o tym, ze się rozwija szybciej niż IBM, czy tam Microsoft - naprawdę trzeba być wyjątkowo tępym żeby łykać taki kity ! :D

Gość gość
Do koleżanki co zaszła w ciążę. Ja, jak również inni negatywnie wypowiadający się o mvi nie jesteśmy dystrybutorami ale widać po wiedzy ludzi piszących że podobnie jak ja dali się wciągnąć, i pewnie powciągali swoich najbliższych w bardzo niepewne przedsięwzięcie. Teraz po stracie kasy i kilku przyjaciół ostrzegam innych i zwracam uwagę na rzeczy podstawowe: jak brak badań na ORAC i konserwanty w pasteryzowanych napojach, bardzo niekorzystną dla dystrybutorów umowę, manipulowanie przy liczbie nibyzarabiających itp. Jeżeli to do ciebie nie przemawia to Twoja sprawa. Nie stresuj się i pamiętaj o dobrym odżywianiu.

Gość gość
Nie wiem jak można być az tak naiwnym, zeby wierzyć w te bzdury o leczniczym działaniu jakiegokolwiek soku :) Ludzie opamiętajcie się. Takie triki działały na tępych XVIII-wiecznych chłopów ale w dzisiejszych czasach wierzyć w takie bzdury? ...

Gość gość
Smutne ale prawdziwe i niestety w dzisiejszych czasach ludzie dają się namówić na tego rodzaju biznesy. A najczęściej wchodzą w to ludzie którzy nie mają stałego zajęcia i zapożyczają się lub wydają oszczędności aby zakupić pakiety startowe później namawiają znajomych i po jakimś czasie rezygnują bo nie udało się nikogo wciągnąć w biznes.Spotkałem taką osobę z mvi i szczerze mi powiedziała że to nie jest biznes dla każdego i tak naprawdę zarabiają nieliczni.

Gość gość
to ,że jest się właścicielem firmy nie znaczy ,że muszę być zarządzającym prezesem firmy , dzieciaku .Poczytaj trochę o regułach prowadzenia biznesu i jaka róznica miedzy prezesem a włascicielem.

Gość gość
jak wy dwaj się boicie o nasze zdrowie :) kobieta napisała swoje spostrzeżenia , a wy wiecie lepiej,zbesztaliście ją.Dobre chociaż to ,że nie posądziliście że ktoś się podszył pod kobietę .

Gość gość
oczywiście że auto w kredycie lub lisingu nie jest moje , do momentu spłaty Mogę jednak zawsze zdecydowć , czy chcę je sprzedać czy nie ,a po zakonczeniu spłat jest moje i dalej cos warte. Na silverze dopłata to prawie 50000 goldzie 65000 na rubinie 83000 emeraldzie 100000 . To już wartość niezłych aut .Niezłe jest też to że można ja dostac na swoje auto , które sie ma bez brania nowych lisingów czy kredytów, po prostu na utrzymanie auta .Jak widzisz hejterze , ciagle strzelasz slepakami .No ale napisz gdzie jest lepszy program samochodowy i gdzie te lepsze produkty .

Gość gość
Skąd ty te liczby wymyśliłeś sekciarzu z mvi przeczytaj sobie załącznik dotyczący Europejskiego Planu Samochodowego i podawaj prawdziwe informację lub skontaktuj się z kimś z twojej rodziny mv.

Gość gość
Nie wiem na jaką stronę patrzysz , ale od tego roku jest nowy program samochodowy , a kwoty są podawane w dolarach :)

Gość gość
No gdzie macie te lepsze programy samochodowe ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować