Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

||MimisiA||

Szukam koleżanek do wspólnego odchudzania -25 kg:) Kto ze mną??

Polecane posty

mjluska89 co się dzieje Słońce??:(:(:(:(:(:(:( to nie koniec świata jeśli chodzi o ten chleb(?)

hej laski pogoda piękna,cały dzień w ogrodzie można robić,no i apetyt dopisuje ja mam dzisiaj na koncie; zielony szejk kilka migdałów sałatka ze świeżych warzyw z jajkiem szejk owocowy dwa kartofelki z buraczkami,poza planem ;( a co u Was?

mjluska89 to pewnie coś z tą rozmową?:( nie wyszło?:/ kolometa daj mi troszkę energii :( mi strasznie niedobrze nie wiem co się dzieję i opadłam całkowicie z sił:/ Nawet nie wiem czy na rower dziś wsiądę :(wczoraj to kucie aż się boję!:( R mówi ze lepiej sobie odpuścić dziś..:(

jenki jeśli chodzi o ćwiczenia to jestem tak leniwa jak mało kto,z pokoju zrobiłam siłownię pełno sprzętu,kijki leżą w szafie a ja nic ,zimą ćwiczyłam a teraz nie mogę się zmusić,może z córką zacznę jeździć rowerami

kolometa zapraszam do mnie na rowerki:D Zjadłam jeszcze bułkę razową:( z ogórkiem pomidorem i odrobiną serka:(

uwielbiam bułki z warzywkami,ale mogę tylko pomarzyć ,kiedyś jeździłam z koleżanką robiłyśmy kupę kilometrów było super,wtedy ważyłam trochę ponad 70 kg to były czasy

No ja tez dzisiaj cos nerwowa humor mi padl a to wszystko przez wyrzuty sumienia bo sie objadlam chleba z pasztetem z tym ze o 16:00 i cukierki czekoladowe to chyba przez to ze caly tydzien prawie w domu i sie tak nudze ze szok bo u mnie zawsze ktos chory i nie moge wyjsc nawet :(, ale za to jutro kara bedzie i tyle!!!!!! wszyscy wkoncu prawie zdrowi i bede na lufrach na glodzie tylko o piciu a wieczorem tak o koko 16 - 18 zjem moze jakas surówkę. Wierze w siebie tym bardziej ze czasu bedzie mniej :) nareszcie nie znosze siedziec w domu caly czas:)

Hej Chudzioszki :) Dopiero po pracy od rana... A co to ma być???NIE ŁAMAĆ MI SIĘ TU I NIE LAMENTOWAĆ BO CHWILA ZAPOMNIENIA ZDARZA SIE KAŻDEMU!:) MiMisiA ja też rano 88.4:) Z tymże czekam,aż te dni się skończą bo dziś masakra i wtedy kukne na wynik;)Rowerkiem nie jechalam bo M dętkę musi naprwaic ale tez dopiero wrocil wiec pewnie nastapi to jutro:)potem wejde ide pogadac z M

My już po rowerach:P a co tutaj tak pusto??!!! haalo laski!!! wczoraj tyle Nas było a dzisiaj co?:(

No, kochane, jakiś pomór czarnego humoru mamy na topie... Pośladki zwieramy i głowa do góry! Nie popadajcie w czarną rozpacz z powodu zjedzonej kanapki czy bułki, bo to nie koniec świata. Jutro też jest dzień i będzie świeciło piękne słoneczko:) Nie poddawajcie się:)

Laski WRACAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bułka już spalona na rowerze:P Co dzisiaj porabiałyście ??co dobrego planujecie jutro na obiad?:)

Mimisia, robiłam porządki po długim weekendzie :) Porządnie pranie, szorowanie klatki schodowej, popracowałam zawodowo, jednym słowem normalka :) Dzień jak co dzień. Teraz przydałby się odpoczynek po długim weekendzie:)

Bilirubina a ja mam lenia jak...ale myślę że właśnie po długim weekendzie a jutro będzie już lepiej:P Mam zamiar okno wyczyścić i wszystko porządnie wysprzątać a jak będzie pogoda ładna to pościele(śpimy z R pod dwoma:D)Wyrzucić na balkon:P

Połowę okien już umyłam, zostały mi jeszcze dwa wielkie. Czekam na natchnienie. Myślę, że do środy dojrzeję do ich umycia. Mam też trochę szycia, ale tu leń mnie pożarł w całości :) W ogóle nie chce mi się usiąść do maszyny. Będę jednak musiała, bo materiały leżą sobie spokojnie na półkach, a ciuchów w szafie brak...

Bilirubina ooo sama sobie ciuchy szyjesz??? naucz mnie:P:):P też tak chce!:D Robiłaś może jakieś DIETETYCZNE "Lody"?

Szyję od zawsze:) Sama się nauczyłam. Szyje wszystko, jak leci: bluzki, spódnice, spodnie, kurtki, płaszcze i co tam jeszcze się da :) Nawet suknie do ślubu szyłam:)

Bilirubina o kurde jestem w szoku!!!!!!!!!!!!!!:D To może u Ciebie zamówię suknie do ślubu?:P też bym chciała mieć taki talent!

Znalazłam taki przepis na dietetyczne lody. Składniki; 50 gram truskawek, 50 gram cukru, 100 ml wody, pół cytryny, plastikowe foremki na lody i patyczki (plastikowe bądź drewniane). Wykonanie: Myjemy truskawki i oczyszczamy je z szypułki. Miksujemy je na puszysty krem. Wodę zagotowujemy na małym ogniu i rozpuszczamy w niej cukier. Następnie chłodzimy otrzymany syrop. Sok wyciśnięty z połowy cytryny mieszamy ze zmiksowanymi truskawkami i łączymy z syropem. Otrzymaną masę wlewamy do plastikowych foremek na lody (jeśli ich nie macie możecie wykorzystać również pojemniczki po jogurtach, na przykład tych o niewielkich rozmiarach, dla dzieci). Do foremek włóż patyczki, czy to te, które są z nimi w komplecie, czy drewniane. Jako patyczek można wykorzystać także plastikową łyżeczkę. Tak przygotowane foremki włóż do zamrażalki. Odczekaj, aż całkowicie się zamrożą. Lody są gotowe do spożycia! Myślę, że zamiast truskawek, można wziąć inne owoce o niskiej zawartości kalorii.

Bilirubina - fajny przepis:) A ja dzis po pracy robiłam tipsy kumpeli i tak juz mnie ssalo w zoladku,ale dalam rade wypilam jogurt naturalny,zjadlam grejpfruta i pozamiatane;) Znikam juz:)Dobranoc!Niech nam kcal ladnie sie spalaja w czasie snu;)

Ja też idę w czułe objęcia Morfeusza:) Pięknych snów na temat wymarzonej figury, dziewczyny:) Pa, pa!

Tak i może nawet jeszcze w tym roku:) pisze z telefonu mam stracha i Leze już w łóżku tak u mnie w domu straszy. . . Jutro Wam napisze dlaczego. Temu tak znikłam bo prąd wysiadł. . . :( tak ostro :( przepis super jutro może zrobię. Idę dziewczyny szybko spać. Kolorowych snów i Spokojnej Nocy do jutra! (16.00):*

Dzien doberek:) MiMisiA no co Ty?ja wierze w takie rzeczy bo sama doswiadczylam roznych sytuacji...Zmykam do pracy chcialam sie tylko pochwalic ze rano 87,8 czyli -0.6 od wczoraj:)