Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weeronika64

zwariuję mój mąż zakochał się w naszej wspólnej koleżance

Polecane posty

Gość Do weroniki
prawda jest taka jak juz tutaj ktos to napisał że facet nigdy ale to nigdy nie przyzna sie do zdraday

Gość JESTEM- ZŁA
dlaczego faceci zdradzaja dlaczego??????????

Gość weeronika64
pisałam wczoraj wieczorem że mój pokłocił się i wyszedł do kolegi przetrzepałam mu tel. rzezcywisciw dzwonili i smsowali jak już spałam słyszalam że wszedł do domu i znowu wyszedł wstałam i patrzę..... a ten siedzi sam na ławce pod blokiem i piije piwo siedział tam ze dwie godziny wrócił koło 2 w nocy nie wiem co się z nim dzieje jak wróciłam dzisiaj z pracy byłam zmęczona i powiedziłam sobie pod nosem ja pierdo.... usłyszał to w kuchni przyleciał wystraszony i co co sie stało ja mówię że nic to co tak mówisz jakis wystraszony . na cholere on na tej ławce siedział ( nigdzie nie dzwonił)

Gość bambaryla147
poprostu mu sie wali jego poukladany swiat, z zona w domu i kochanka na boku. Zona odkryla prawde i nie wie "biedny" co ma zrobic.

Gość weeronika64
no dobra ale równie dobrze mógł iść do niej do domu z piwami i z pretekstem że przyszedł do kumpla miał okazję kiedys by poszedł bo często sam tam chodził

Gość weeronika64
a teraz hit wieczoru nie wierzę w żadne wróżby taroty itp nigdy z tego nie korzystałam ale dzisiaj zrobiłam to sam nie moge w to uwierzyć u dwóch różnych tarocistek odpowiedź w skrócie: sa soba zuroczeni juz od dłuższego czasu , ja wkroczyłamw porę , jedna pisze że szykuje się zdrada druga że nigdy mnie nie zdradził ale osoba trzecia mocno wchodzi w związek hmmmm może coś jest w tych kartach jednak

Gość bambaryla147
no tak w srodku tygodnia o polnocy isc do kumpla z piwami to chyba nie bardzo....naprawde przestalas racjonalnie myslec.

Gość weeronika64
o jezuu właśnie że bardzo razem pracuja i akurat byli po dyżurze przed nimi 2 dni wolnego

Gość bambaryla147
no jesli to jakas patologiczna rodzina to ok, bo ja sobie nie wyobrazam zeby do meza nawet najlepszy kumpel przyszedl o polnocy z piwkami!!!! kurcze, w domu dzieci.

Gość weeronika64
wyobraż sobie że nie patologiczna kumpel jest kawalerem iżynierem

Gość bambaryla147
zawszy znajdziesz jakies usprawiedliwienie...to moze tak, nie mial ochoty spedzic tego wieczoru z TOBA. taaa, wmawiaj sobie, ze maz nie ma ochoty na kolezanke....

Gość kostenlos _
autorko może twój mąż jest z tą drugą parą w trójkącie to bardzo częsty scenariusz

Gość Współczuję
Bardzo współczuję autorce. Mam za sobą szarpaninę, bardzo podobną, którą wygrałam. Pyrusowe zwycięstwo. Przestałam kochać i poukładałam sobie życie od nowa. Pozdrawiam i życzę dobrego rozwiązania.

Gość fffdhdgg
autorko...billingi !!!

Gość a ja wiem po co
"na cholere on na tej ławce siedział" a siedział bo cholernie tęsknił za tamtą. i teraz będziesz miała w domu takiego snującego się i smętnego męża, zamyślonego z głową w chmurach, czasem niechętnego, drażliwego, podenerwowanego.

Gość a ja wiem po co
proszę, to od detektywa zajmującego się tropieniem zdrad małżeńskich: Mężczyzna zdradza: Najczęściej zanim się zorientujesz w symptomach zdrady mija długi czas. W tym czasie Twój partner zachowuje się inaczej niż wcześniej, jest bardziej skryty, nieobecny, nerwowy i wygląda jakby żył w innym świecie. Bywa złośliwy, uszczypliwy, stwarza powody do kłótni. Przyglądaj się mu i miej oczy szeroko otwarte. Prędzej czy później zauważysz więcej symptomów zdrady, bo kłamstwo ma krótkie nogi! Nie zwraca uwagi na Ciebie: (partner zakochał się w innej kobiecie). - Nagle zmienia tryb dnia i swoje przyzwyczajenia. - Wygląda na ciągle zamyślonego, jest nieobecny duchem. - Jak mówisz do niego to on nie reaguje, dopiero za którymś razem Ciebie słucha. Reaguje agresywie ponieważ ma wyrzuty sumienia i poczucie winy) - Twierdzi, że tylko Ty jesteś winna, że miedzy Wami się nie układa . - Czepia się wszytkiego i wszystkich. - Ma ciągłe pretensje o byle głupstwo. - Twierdzi, że nic nie robisz. - Widzi w Tobie same wady i je wytyka. - Twierdzi, że nic Cię nie interesuje. - Doprowadza do awantur w zasadzie o nic. - Porównuje Cię, jaka byłaś kiedyś a teraz. - Chce wzbudzić w Tobie poczucie winy. - Coraz bardziej mu przeszkadzasz. Unikanie kontaktów seksualnych: (nie chce zdradzić tej drugiej) - Nie kocha się z Tobą mając zawsze wytłumaczenie dlaczego nie. - Udaje, że jest wiecznie zmęczony. - Wieczorami staje się agresywny po to aby usprawiedliwić swoją niechęć do seksu. - Prowokuje ciebie do agresywnych zachowań. Dziwne telefony. - Dużo głuchych telefonów albo pomyłek, kiedy ty odbierasz telefon, itp. - Nie wyciąga telefonu komórkowego z kieszeni. - Nie dopuszcza do sytuacji aby telefon leżał na widoku abyś nie mogła go przeglądnąć. - Wyłącza w nim sygnał dzwonka i sms-ów. - SMS-y treści erotycznej tłumaczy pomyłką . - Ukradkiem spogląda na telefon. - Podczas rozmowy wychodzi z pokoju, ścisza głos. - Dyskretnie Tobie się przygląda, czy czasami czegoś nie usłyszałaś. Samotne wyjścia o dziwnych porach, niby to do kumpla, itp.

Gość weeronika64
cholera już wczoraj prawie bym miała te bilingii zabrałam telefon i schowałam wychodził wieczorem na mecz ale po 5 minutach wrócił sie po telefon zdąrzyłam tylko przetrzepać zawartość i nic nie było

Gość fhgchh
to dobrze ze nic nie bylo....ale wiesz,jesli nir jest glupi to mogl wszystko skasowac.Tylko billingi dadza ci jasnosc sytuacji,musisz je przejrzec inaczej bedziez zyla w ciaglej niepewnosci.Psychicznie sie wykonczysz

Gość Do weroniki
Skoro jest taki neiwinny zapytaj go po prostu czy mogłabys zobaczyc jego bilingi bo masz pewne podejrzenia tylko tyle Jego reakcja bedzie dla ciebie jakims wyznacznikiem prawdy

Gość Do weroniki
Daj mu wieczorem parę drinków czy parę piwek jak usnie zmroczony alkoholem wtedy zabierz mu telefon i bedziesz miała te bilingi

Gość weeronika64
bilingów mi na pewno nie da nie ma takiej opcji on nawet jakrozmawia z kolega to wychodzi z pokoju ( strasznie broni swojej niezalezności) a ten pomysł z upiciem mnie rozbawił:-)))))) to dorosły facet a nie chłoptas 18 letni że w domy razem z żona da się spić please jedyna opcja zwinąć telefon w nocy tez nie da rady bo laptop w sypialni jest

Gość dhguhg
oj tam,oj tam.... wypijcie kilka drinkow lepiej mu sie zasnie,a ty poczekasz i zwiniesz telefon i na necie szybko se sprawdzisz...to zajmie ci nie wiecej jak 5-10 min

Gość weeronika64
wiem lepiej na co moge sobie pozwolić :-) ciekawe co by powiedział jakby przebudził się w nocy a ja ukradkiem z laptopem do kuchni wychodze no prosze dziecinada poczekam na dobrą okazję:-)

Gość pitulinka
noto jak ci nie chce pokazac billingow, to ma NA 100% cos do ukrycia. I nie bron go, ze mu zalezy na wlasniej niezaleznosci!!! Jesli cie kocha i nie chce stracic to nie powinien dla niego to byc najmniejszy problem.

Gość Do weroniki
Jak wypije parę piwek to się nie obudzi a ty w końcu będziesz wiedziała na czym stoisz a tak bedziesz zyć w niepewności zadręczając siebie i jego Może faktycznie nic go z nią nie łaczy?? Życie w niepewności, domysłach jest koszmarem i meką

Gość nic nie laczy nic a nic
Może faktycznie nic go z nią nie łaczy?? yhahahah, baby sa arcyprzeniewyobrażalnie durne

Gość karolw
sa tez takie sprawy jak uczciwosc malzenska/. jak bylas uczciwa to o co sie boisz ?nie ma obaw jak ty nie skoczylas w bok masz czyste sumienie o nic sie nie martw spokojna glowa

Gość weeronika64
ciekawe że od tego spotkania ONa do mnie ani razu nie zadzwoniła pewnie czuje się obrażona:-) p.s. arcywszechwiedzącyitelektualista wypowiedział się..

Gość weeronika64
nigdy w życiu nie zdradziłam mojego męża i póki co nie mam takiego zamiaru:-)