Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez mama

Dieta mz od jutra, -20 kg i wiecej laczmy sie!

Polecane posty

Nie dobrze oj nie dobrze....ten weekend był cudny ale też bardzo obfity w kalorie.ale jak mogłam odmówić sobie przyjemności w dzień Matki!? Teraz to boje się ważyć! ggonia widzę że jsteśmy z dwóch krańców polski, bo ja mieszkam w górach a wnioskuje z twoich wypowiedzi że Ty nad morzem :-)

ja dziś na śniadanko jajecznica z brokułami i pieczarka. morele, obiad: rosół , kurczak z surówka z pekińskiej, na deser mix owoców:) na kolacje chyba pstrąg wędzonu. z grzeszkow to u teściowej wypiłam 2 kieliszki likieru z kukułek:d

ja od kilku lat w londynie:) z polski to malopolska wiec do gor mam ok 2h jazdy:) zaliczone intensywne 2h na basenie czuje takie przyjemne wykonczenie(mam osob trenera i czasem daje mi tak w kosc ze sama sie zastanawiam jak ja moge jeszcze za to placic, ale z 2 str warto bo tak to pewnie jak wiekszosc przeplynelabym sie pare razy i dosc a tak to mam takiego mobilizatora;)), dobrze ze tam gdzie chodze maja kryty i otwarty bo dzis na otwartym to masakra byla, ale jak tak prazy to wszyscy korzystaja:) na obiad mialy byc schabowe(zamowienie m) ale rozbilam bardziej posmarowalam musztarda dalam po 2 paski papryki i pieczarki zrolowalam, obsmazylam i do piekarnika do tego fasolka szparagowa, na deser po duzym kawalku arbuza;) mam nadzieje ze juz na nic sie nie skusze, choc te letnie wieczory dlugie i jak sie nie ma czym zajac to korci, no ale jak by co to mam w zapasie arbuza;)

tez mama---- a jak robisz te surowke z pekinskiej? szukam dobrego przepisu, nie wiem moze to kwestia przypraw ale moja to mi tak srednio smakuje a daje tarta marchew+ ew jablko i jog nat

ggonia- to było u teściowej dodała pomidor, ogórek zielony i paprykę polane jakimś sosikiem. i tak wolę brokuł z prazonymi płatkami migdałów polane sosem czosnkowym pycha! oczywiście sos z jogurtu naturalnego;)

ja tam lubie same brokoly, kiedys zrobilam wlasnie z sosem czosnkowym ale jakos niespecjalnie mi podeszly, ostatnio przekonalam sie do surowego kalafiora w salatce z ogorkiem i pomidorem, kiedys tylko gotowany i podsmazony w bulce-pychota, za to selera naciowego nadal nie moge przelknac tak samo jak szpinak;) na szczescie kocham kazda odmiane salaty;)

Hej dziewczyny:) mozna do Was dołączyć? Planuje pozbyć się kilkunastu kg zalegających mi po ciąży, może w grupie będzie raźniej..

i topik padl, walcze sama z moimi kg, postanowienie na ten tydzien realizuje z dieta nia ma problemu juz sie przyzwyczilam, wczoraj powerek dzis byl basen byle tak dalej...

Gość gość
mzdieta.blogspot.com, wystarczy tylko mało żreć i się ruszać.. Bez przesady żeby jeść 1 jogurt dziennie i 1 kromeczkę.. Ludzie :P