Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoveStory500

Dobry fryzjer Kraków

Polecane posty

Gość gość
A ja od 3 lat jestem wierna salonowi Pure Diamond (Krowoderskich Zuchów). Obsługa na najwyższym poziomie, panie fryzjerki z ogromną wiedzą i znajomością bieżących trendów i śliczny wystrój!

Gość gość
Byłam kilka tygodni temu w Jean Louis David w Krakowie Zakopiance. Mialam w tym dniu ważną uroczystość na którą potrzebowalam fryzurę. Powiem tak, fryzura nie utrzymała sie nawet kilka godzin. Już przy wyjsciu z salonu mialam podejrzenia że to sie dlugo nie utrzyma, ale zaufalam fryzjerce w końcu ceny tam są wysokie więc myślałam że idą w parze z jakością. Niestety po kilku godzinach z fryzury praktycznie nic nie zostało chociaż caly czas staralam sie uważać aż przesadnie.

Gość gość
Polecam Jagodę Malinowską z salonu Wyczesany Fryzjer na Jakuba

Gość gość
Też mogę polecić salon Pure Diamond. Mają super ekipę fryzjerek z pasją. Bardzo ładnie dobierają kolor i fryzurę.

Gość gość
Nie wiem gdzie chodzić do fryzjera w Krakowie, no help!

Gość iga678
Ja tam często wyjeżdżam z Krakowa i idę do fryzjera w moim rodzinnym mieście, na podkarpaciu. Tanio, sprawie i bezboleśnie :D

Gość Adsi96
Hair Design jest chyba spoko. Dużo dobrych opinii słyszałem, zwłaszcza o męskim strzyżeniu. Warto obczaić ich stronę -mają cennik http://www.hairdesign.pl.

Gość wendy45
Znam odpowiedź na pytanie o fryzjera :D Hair Design http://www.hairdesign.pl w samym centrum, koło Bagateli. Dobrze radzą sobie z moimi niesfornymi, długimi włosami. No i nie wychodzę od nich spłukana. Polecam!!!

Gość gość
Ktoś tu pisał o Pure Diamond więc postanowiłam się tam przejść. Nigdy wcześniej nie zostałam tak fachowo obsłużona. Strzyżenie zostało wykonane mega dokładnie, kolor świetnie dopasowany. Polecam!

Gość gość
Ostatnio byłam zmuszona szukać nowego fryzjera z powodu przeprowadzki i całkiem przypadkowo trafiłam do salonu Euphoria na Krowoderskiej. Fryzjerka bardzo młoda, ale ma świetne podejście do klienta i widać w niej ogromny potencjał. Wyszłam mega zadowolona, a trudno sprostać moim puszącym się włosom. Przesyłam link do facebooka dla chętnych: https://www.facebook.com/StudioUrodyEuphoria/

Gość gość
Polecam Ecobackstage na Piastowskiej. Używają ekologicznych kosmetyków i mniej szkodzą włosom, przede wszystkim podczas koloryzacji. http://ecobackstage.pl/

Gość gość
Byłam w Homies na Zabłociu i powiem wam,że naprawdę spoko zajeli się mną od samego początku, aż do rezultatu takiego który sobie wymarzyłam. Lubie płacić za rezultat-polecam fryzjera Saszę, łysy na głowie i talent wrękach to ma na pewno

Gość gość
Ja też byłam w Homies na Przemysłowej, wcześniej byłam stałą klientką Twoje Day Spa, ale u nich ciągle są jakieś rotacje...zakochałam się w tym miejscu. Też polecam łysego stylistę chyba miał na imię Sasza z Białorusi...talent zza buga

Gość gość
przepjde sie do fryzjera z homies, jakie tam są ceny?drogo?

Gość gość
A czy Sasza z HOMIES nie pracował wcześniej u Maniewskiego?

Gość LoveGirl77
ziomki z "homies" nigdy nie zawiedli, byłam już kilka razy od początku istnienia salonu- lajtowe miejsce, muza, martini tylko manicure nie mają i to jest lipa, bo z zabłocia do huty kawałek drogi

Gość Marika1978
Zdecydowanie polecam Sasza Sasza z Homies Hair Designer - mój fryzjer od 4 lat. Mieszkałam na Białorusi w Mińsku i Przerabiałam z nim dekoloryzację, zmiany kolorów i zmiany długości włosów - chyba wszystko - Zawsze byłam zadowolona. Jeżeli fryzjer w Krakowie to tylko Pan Sasza....a teraz jest w Homies na Przemysłowej 4

Gość Honzik
Ja polecam Instytut Włosa w pasażu Ruczaj i Dominike.

Gość gość
Ja bardzo lubię Black Pearl, teraz otworzyli salon przy ul. Pilotów i mam bliżej :)

Gość gość
A to jeśli chodzi o dobrego fryzjera z Krakowa to moge polecić Homies HairDesigner na Przemysłowej 4. Wiem ze w mieście jest sporo fryzjerów ale tam mają bardzo pozytywne,fajne i indywidualne podejście do klienta!!! warto na 100% zapisac się do Agaty, najlepszy stylista w Homies!!!

Gość gość
Od niedawna moim ulubionym fryzjerem jest ten w garden residens na Przemyslowej, profesjonalna obsługa i przede wszystkim czysty sprzęt w Homies! Farbowałam tam włosy u Agaty i jestem bardzo zadowolona z koloru i z tego, że zadbano o to by były zdrowe. Teraz wybieram się tam upiąć sobie jakąś fryzurkę na przyjęcie z pracy :)

Gość gość
Kilkukrotnie byłam klientką salonu Homies i za każdym razem z pełną satysfakcja. Oprócz fachowości fryzjerów doceniam czystość, elegancję i ogólny wysoki poziom salonu. Ceny daję na 5 , bo rzeczywiście nie są najniższe, ale jednocześnie zaznaczam, że warto wydać, bo z tym co masz na głowie tobie żyć :)

Gość gość
jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego. W salonie na Przemysłowej Homies byłam pierwszy raz i mimo moich obaw wszystko wyszło super.Pani Agata doradziła zmianę koloru włosów i delikatnie podcięcie . Następna wizyta w listopadzie

Gość gość
Jakby któraś chciała mieć pięknego, oryginalnego warkocza to polecam bezkonkurencyjną p. Jolę z Salonu Fryzjerskiego Eric Stipa w M-1. Tak jak mnie uczesała na ślub koleżanki to czapki z głów! Zrobiła mi najpierw kucyka, a potem jakby na około niego zrobiła taki cieniutki warkoczyk - nie umiem tego dobrze opisać, ale wyglądało to naprawdę Wow! Nie było osoby, która by nie zwróciła na moją fryzurę uwagi i nie spytała kto mnie tak pięknie uczesał :)

Gość gość
Ja mogę polecić Pure Diamond przy Krowoderskich Zuchów. Pięknie zrobiona koloryzacja, włosy po niej błyszczą, kolor trzyma się długo.

Gość gość
Prosze powiedz mi kochana ile kosztuje taka koloryzacja w Pure Diamond ??