Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iza1508

Kraków, pierwsza ciąża-przygotowania do porodu i takie tam

Polecane posty

byłam w pracy, zawiozłam zwolnienie, ale się okazało że jeszcze jakies zaświadczenie potrzebne, że jestem w ciązy, eh i jutro musze do lekarki podjechac. angel... ja pare lat temu tez pracowałam przy hali targowej:)) kanatika.. super stronka z tymi zdjęciami, drogo taka sesja wychodzi??

Muszynianka ja pracuje 3 lata juz , a sesja była podana chyba koło 250 zł nauboższa , za 400 zł i jeszcze jakas full wypas do negocjacji

aaa no to sie minełysmy bo ja juz 4 lata tam nie jestem. widze, że ja się z Anią będe " ścigać", bo u mnie dzis 19tydz5dz, strasznie szybko to leci:))

hehe :d leci oj starsznie mi teraz jeszcez bardziej uwieżcie . Wiztę mam za 2 tyg (kolo 16) wtedy juz 27 tydz , nastepna po 4 wiec juz bedzie kolo 31 , i zostana mi dwie i poród. Ide psychiatry po skierowanie na cc do konca tyg sie wyjasni do którego:)

ooooo to 5 dni do przodu Muszynianka masz :) ja rozmawiałam o takiej sesji to we dwoje możemy to sobie z głowy wybić znaczy ja ;) hahaha ale mojego kolega jest fotografem więc może pogadam z nim jak się Bąbelek urodzi żeby pstryknął kilka ;)

Miałam dziś zur gotowac ale chyba jutro to zrobię. Coś mi weny brakuje Pisałam Wam ze kupiłam czapeczkę i rekawiczki hm za 10 zł:)

normalnie jem wlasnie :?) pije czerwona herbate, a no w sumie przez 2 tyg zjadłam 3 batony tylko a tak to codziennie jadłam

ja właśnie od wczoraj kontroluję swoją wagę bo coś zaczynam se podjadać ;) ale wpierdzieliłam teraz zupę i później tylko woda i nic więcej !

ja zjadłam dzis bułke z serem, musli na sucho, serek homo, sałatke wenecka , 2 kromki w domu i troche chrupek:d

i najadłaś się ? kurde to ja troszkę więcej i wydaje mi się że nie jem nie wiadomo ile bo mogę wyliczyć na palcach ale mnie to słodkie przeraża

na slodkie to ja mam fazy, jak sie cche ograniczyc z czekolada to jem biszkopty :d ja nie jem duzo czasem yułke jogurt i jakas kanpke i starczy. Czasem zjem 10 pierogow i jestem glodna :D

Ania a kupowałas swieczki w biedronce ? sa po 4,5 takie w duzych słoiczkach, owoce leśne, jabłko cynamon, wanilia i cos tam jeszcze :) Ja je uwielbiam i duzym plusem jest to ze sie długo pala

Kupiłam ale wydaje mi się że te z ikei bardziej pachną są tych samych wielkości po 5zł hehehe jak tam dzisiaj w ten chłodny poranek ?

Dobrze :D Moja Mam wzięła ostatnio zestaw 3 o zapachu czekolady , wanili i ostatnia nie wiem jaka , ale nie czułam jak sie paliły ;/ Hm skoro mówisz ze inaczej pachna to moze warto spróbowac, nie wiem ja sie uzależniłam od tych z biedrony :D Miałam z castoramy jeszcze keidys , o zapachu zielonej herbaty ale nic nie było czuć. Jestem zła , napisałam babie z all, że jak mi nie wysle potwierdzenia nadania paczki ( która miała dotrzec miesiąc temu ) to zgłaszam sprawe o wyłudzenie na Policje, a ona ma czelnośc do mnie pisac , ze to ona mnie zgłosi bo ja butelki mam i chce wyłudzić. No ludzie nie ma potwierdzenia listu priorytetowego to nie ma przesyłki , proste. I jesczez mi pisze , że ja jej grożę. Sprawę zgłosiłam a w all i kazali zgłaszac na Policję.

Co za laska :| a co do świeczek to dlatego kupuję w ikei bo są o wiele wiele lepsze już się nieraz przekonałam ;) Martwię się troszkę bo lekarz kazał zrobić mi tą glukozę wcześniej wtedy wyjdzie 21 tydzień bo coś tam w wynikach mam nadzieję że zrobie raz ii będzie good bo powtarzać pić to świństwo to ja sobie nie wyobrażam ;)

ehhn ale Ci dobrze mi się ma kolega zorientowac bo mówił ze jego zona od gina przynosiła te butelki :) jeszcez uzywke od kogos znajomego to spoko, ale z all nie cche takich zamawiac znalazłam te zwykłe avent w margocie za 16 zł tyle, że 125 ml :) Ty masz takie małe czy wzytskie duże ? Cumelki akurat mam juz kupione :D

Ania zapomniałam o tej glukozie co pisałaś podbno ja trzeba dopiero po 24 tyg , mówił Ci cos lekarz dlaczego masz wczesniej robic ?

ja ogólnie co do używanych mam sceptyczne podejście ale w sumie nie są takie złe nie zniszczone, pomyłka 4 małe ;) i jedna canpol różowa hahahha

to masz super jak takie i takie , tera ztylko cumle kupic i amsz z głowy :) a mi się udało kupic materac 3 wartw za 39 zl:D