Madlen50 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 Dieta slim fast nie przejmuj się była przecież dziewczyna chyba stronę dalej która zlinczowała mnie za to że nie mam w stopce 69,68,67,66 itp...hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
villlemo 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 Dietko slim fast- wzrostu mam ok 165 jak się dziś okazało, bo az się zmierzyłam:D Kurcze, przegięłam dziś chyba z kcal... do tego co zjadłam rano doszło małe piwo z sokiem, 2 paszteciki z kapusta i grzybami, 7 frytek z piekarnika i mały kotlecik:/ No ale poza tym tylko woda, to trudno, niech będzie ten dzień dziecka;P dziewczyny- ale kupowałam dziś spodenki i kurcze- zmieściłam się w rozmiar 27!! Szok, bo na studiach nosiłam 31:D Cieszy mnie to tym bardziej,że mam w połowie czerwca spotkanie " po latach" i wiecie, każdy chce wyglądac jak najlepiej : D dobra dziewczynki-robię stopkę, a co;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
villlemo 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 juz jest piękna i nowa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 villlemo super ! za kazdym razem jak przechodze kolo lustra to podziwiam moje uda i biodra i nadziwic sie nie moge i ciagle miobwody maleja maz mnie lapie ciagle za doopsko :P i sie cieszy madlen absolutnie sie nie przejmuje tylko widzialam ta osobe-nicku nie pamietam jak sie zachwycala glodowka i innymi smieciowymi dietami heh to tak jakby poszla na forum -staramy sie o dziecko i pytala kiedy sa dni plodne pewnie jakas malolata .naczytala sie jak inne nienormale sie glodza i chca chudnac pietnascie kilo na miesiac-wiem bo czytalam jej wypowiedzi na tym topiku za rok bedzie plakac ze ma jojo nie ma wlosow itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka1979 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 Cześć dziewczyny :-) Ja jestem na diecie 4 dzień przypominam dieta kopenhaska ważyłam sie dzisiaj rani i było o 1,5kg mniej :-) zaraz poczytam wasze dokonania bo 2 dni mnie tu nie było ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 co do spodni nosze angielska 8 rozm.s ale np lewisy 27 sa ciasne bo sa z grubego jeansu-zalezy od fasonu kupilam sobie wyczesane spodnie z new looka o rozmiar zamale- na chama wcisne ba nawet zapne ale czuje sie niekomfortowo i to jest moja motywacja-chce smigac w tych gatkach bez wciagania brzucha :P i czuje juz kosci miednicy hehe mile uczucie bo ostatnio byly niewyczuwalne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 myszko super ja w pierwszym tygodniu najwiecej schudlam -wiem wiem woda ale obwody mi polecialy jak szalone wiem ze to bardzo motywuje i wyobrazam sobie Twoja radosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka1979 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 Dieta slim - tak jestem szczęśliwa, ale przyznaję że dieta jest wyczerpująca :-( zastanawiam sie czy nie przejść teraz na dietę 1000 kcal??? Mam umysłową prace i dieta troche mnie dekoncentruje. Jestem w kiepskiej formie psychicznej :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka1979 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 Gratuluję wszystkim którym ubyło kilka kilogramów :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lilma53 Napisano Czerwiec 2, 2012 Witajcie Dziewczyny! Wczoraj zgrzeszyłam zjadając 2 delicje,poza tym ok. Zamierzam ważyć się co niedziela.Ćwiczeń na razie nie wykonuję,bo przy dziecku ciężko o chwilę dla siebie.Ale trochę ruchu mam,dziecko popsiedzieć nie da. Jestem zł na siebie,że tak się zapuściłam i obrosłam w tłuszcz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmakPrzygodyy 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 Witajcie :) Ja już dzisiaj mam trochę lepszy humor, u mnie na wadze aż 400g mniej hehe, ale lepsze to niż nic, za chwilę idę na rower mam nadzieję że nie zmoknę bo trochę sie chmurzy ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
villlemo 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 Melduję się na naszym temacie :D U mnie dzisiaj poszło: - jedna bułka razowa sucha -2 małe kanapki z kapustą pekińską i pomidorem oraz polędwicą bez masła - 2 kawy sypane z mlekiem -jabłko duże obiad: 8 żołądków drobiowych z buraczkami:P planuje jeszcze dzisiaj jogurt z ziarnami -86 kcal i godzinke ćwiczeń więc powinno być ok. Ogólnie czuję się nieźle na tej diecie, poza słodyczami, napojami gazowanymi, lodami, chipsami i kolacjami to niewiele się zmieniło;) Dziewczynki a co u was?? myszko jak na tej diecie? Przechodź z nami na tysiączek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sumeja 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 Witam i ja..ja dzis jedna kanapeczka i czekam na obiadek,dzis zurek z jajkiem,a na kolacje salatka zpomidora,ogorka,rzodkiewki i jajka plus odrobinka majonezu...mysle ,ze w 1000 sie mieszcze:) Czasem mnie jeszcze najdzie na slodkie,ale jeden maly batonik czy ciastko wystarczy,a kiedys cala czekoalda ,cala paczka cistek i chipsy bylo malo:) Taze zle nie jest ,jestem mega zadowolona ,jeszcze musze opanowac wieczorne jedzenie ,bo obietnice osataniego posilku do 19 nie zdaja egzaminu ,ale to przez faceta,wraca pozno i kolacja zawsze przesuwa sie w czasie:( No ale do 20 max:) Waga narazie stoi w miejscu ale nie przybywa i to najwazniejsze:) Aha no i wrocilam po 2 dniach do cwiczen,wkoncu zakwasy minely ,taklze brzuszki i skakanka od dzis codziennie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
villlemo 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 sumeja, znam ten ból... mój jak wraca o 22, to kolacja czeka na niego a mnie też zawsze korciło,żeby sobie razem z nim zjeść. Ale wieczorne podjadanie jest najgorsze, to już lepiej napchać się rano:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sumeja 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 Willemo wiem ,ze to najgorsze :( Dlatego stsram sie do 19 zjesc a pozniej najwyzej cos malego skubnac,zeby sie nie najadac juz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka1979 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 Cześć kochane, wczoraj miałam lekką huśtawkę nastrojów - dieta mnie wykańcza :-( ale oczywiście nie poddaje się :-) w poniedziałek raczej przejdę na 1000 kcal, kopenhaska powoduje ze nie myślę tak jak powinnam, mam umysłową prace a przy tej diecie jestem nieobecna :-( jeden plus to taki że mą stwierdził że juz powinnam zaprzestać odchudzanie :-) Dziewczyny, jeśli chodzi o cellulit to stosowałam już kilka razy bańki chińskie i wydaje mi się że nogi wyglądają dużo lepiej :-) do tego oczywiście pilingi i odpowiednie kremy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka1979 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 sumeja, ja się staram po 18.00 już nic nie jeść tylko piję dużo wody :-) ale też mnie korci jak widzę męża który zajada się po godz 20.00 :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
villlemo 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 myszko- nie ryzykuj, przechodź na 1000-ca, bo to na pewno zdrowsze dla organizmu:) kurcze, kupiłam dziś sobie takie plastry oczyszczające- niby detox czy cuś, nakleja się na stopy wieczorem i niby organizm się oczyszcza:D do diety jak znalazł, zobaczymy co to za cudo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka1979 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 villlemo - , masz rację od poniedziałku przechodzę na 1000 :-) ile kosztują te plastry? jak długo się je stosuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sumeja 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 No ja juz po obiadku ,teraz ok 19 kolacja a w miedzy czasie mam deserek,galaretka z truskawkami ,sama robilam ;) Mysle,ze tragedii nie bedzie :) Lepsze to niz czekolada:)Ja na celulit stosuje peelingi ale delikatne ,ze wzgledu an naczynka i krem ,pozatym powiem Wam ,ze odkad pije duze ilosci wody jest mniej widoczny,az sama jestem w szoku:) No i rekawice musze znowu zakupic i masowac sie podczas kapieli i mysle ,ze bedzie ok:) a banki nie dla mnie....naczynka:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
villlemo 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 sumeja- też walczę z naczynkami, niestety, nie przeskoczy się tego ot tak. myszko- plastry możesz kupić na allegro, jak wpiszesz plastry detox to się pojawiają oferty, a ja kupiłam na bazarku dziś po 5 zł za 10 sztuk- czyli na 5 dni kuracji:) nie wiem czy w to wierzyć, czy nie, ale zobaczymy jakie będą efekty. Aktualnie w celach detoksykacji używam wyłącznie litrów wody;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka1979 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 zaraz na tvn style będzie chorobliwa otyłość, oglądacie????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lilma53 Napisano Czerwiec 2, 2012 Dziś zjadłam: I śn. naleśnik,sam,nie smarowany IIśn. mała miseczka musli z mlekiem obiad:chude mięso i marchewka w galarecie,zebrałam z wierzch cały tłuszczyk Potem garść truskawek i garść czereśni. Nie wiem czy jeszcze dziś coś zjem,może jakąś kanapkę. Najgorzej jak mąż kupi przy sobocie po piwie:( Ostatnio posmakował nam Lech cytrynowy,chociaż tak ogólnie to rzadko pijemy alkohol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sumeja 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 Myszka ja ogladam:) Na szczescie to nie nasze rozmiary :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sumeja 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 Ja pierd...nie moge na to patrzec....mowie o programie i Amandzie :( Boszeeee chyba jednak juz dzis nic nie jem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka1979 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 sumeja -masz rację, taki program to potrafi zniechęcić do jedzenia, ja też juz nic nie jem :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 Nie ogladalam niestety Dzis wstalam o 12.00 hehe wiec Malo zjadlam Na skakance 6400 skokow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lilma53 Napisano Czerwiec 3, 2012 Chyba Dziewczyny przygotowują jakieś smakołyki i nie mają czasu pisać:) Wczoraj wypiłam wieczorem pół piwa:( Dzisiejsza waga 62,4.Więc tendencja spadkowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dareios 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 1000 kcal? co tak dużo. nie lepiej zejść do 100? a tak na poważnie, nie rozumiem dlaczego się głodzicie. przecież to spowalnia metabolizm. ale nie, kobieta będzie się odchudzać 5 z róznym skutkiem, za kazdym razem stosując podwórkowe metody ale za chiny podstaw dietetyki nie przyswoi. woli posłuchać Jadzi, która ma sposób od rysi, a Rysia dowiedziała się od Wandzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
villlemo 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 Dareios- twoja wypowiedź jest co najmniej nie na miejscu. Dieta 1000 kcal często bywa jedną z najzdrowszych diet odchudzających, a już na pewno nie głodówkową. zresztą- jak się nie podoba, to nikt Cię nie zmiusza do czytania tematu. Eh dziewczyny, ja dziś przegięłam z jedzeniem, ale od jutra wszystko wraca do normy. POZDRAWIAM!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach