Kada123 0 Napisano Maj 30, 2012 Wiem pewnie 偶e takich temat贸w by艂o tysi膮ce ale ja chce dowiedziec si臋 do mam robic Mam 18 lat oko艂o 8 miesiecy bra艂am tebleti antykoncepcyjne na b贸le brzucha nie mia艂am robionych bada艅 偶adnych a pani doktor przepisa艂a mi je od tak po pierwszych przyty艂am 5kg po drugich kolejne 5kg , Nigdy duzo nie jad艂am nie mia艂am problemu z tyciem spokojnie miesci艂am sie w rozmiar S a teraz po艂owa mojej szafy nadaje sie do wywalenia :( W wolnych chwilach je偶d偶臋 rowerem urzywam mare piling贸w i krem贸w 偶eby pozbyc sie rozst臋p贸w i cellulitu i nic nie pomaga Jestem tak za艂amana ze nie wiem co mam robic Czy macie Jak膮艣 naprawd臋 skuteczn膮 diete kt贸ra mog艂a by mi pom贸c , bardzo chcia艂abym znowu nosic swoje dawne urania . Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Kada123 0 Napisano Maj 30, 2012 A i jeszcze dodam co do diety nie moge jest jajek w 偶adnej postaci oraz sera bia艂ego Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
sufit贸wka 0 Napisano Maj 30, 2012 Tabletki zwi臋kszaj膮 apetyt, musisz nad nim panowa膰, ja bra艂am 4 lata i przyty艂am 8 kg. Albo pomy艣l nad innym rodzajem antykoncepcji. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Kada123 0 Napisano Maj 30, 2012 Juz od 4 miesi臋cy ich nie biore bo ty艂am strasznie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach