Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedny brzydki i głupi

Gdybym był przystojny i miał pieniądze to spędziłbym dzisiaj dzień z

Polecane posty

Gość Błyskotka w żelu
Aha wszyscy faceci , którzy dorobili sie jakiejś pozycji w życiu napadali na staruszki...:P

Gość Wolna251
a może najwyższy czas by spróbować żyć inaczej? znaleźć drugą prace? wychodzić do ludzi! i przede wszystkim zmienić nastawienie to podstawa!

Gość Błyskotka w żelu
chociażby :) jak sie powołujesz na jakieś informację to je uzasadnij albo udowodnij ich autentyczność :)

Gość zalamaanaaa
jesli masz kiepska prace i brak perspektyw w tym kierunku dokształc sie w innym nie koniecznie musza to byc od razu studia np. moze to byc kurs. rusz mózgownica rozejrzyj sie do okoła moze jest deficyt usług na rynk u w twojej miejscowosci. moze załozenie własnej działalnosci, jest przeciez wolny rynek! majac wiecej pieniazków mozesz o siebie bardziej zadbac kupic lepsze ciuchy isc do lepszego fryzjera moze nawet kosmetyczki czemu nie! z wieksza kase masz wieksza mozliwosc wejsc do lepszej kawiarni na kawe zamówic ciastko do niej rozejrzec sie chociaz czy typ kobiet jakie tam przychodza ci sie podobaja. zawsze wieksza mozliwosć bo uderzasz że tak powiem w wyższą sferę (nie oszukujmy się a;e tak jest) ale i te że tak powiem zwykłe dziewczyny nie blachary szybciej zwrócą uwagę na zadbanego chłopaka niż zaniedbanego kocmołucha.. to jest oczywiscie początkowa faza reszta zależhy już od twojego charakteru i charakteru wybranki..

Gość dupa do gory z krzesla
oferma zacznij dzialac i proboj . a nie siedzisz i cale dnie specisz na forum . albo jak juz tu siedzisz to bylo kozystac jak jakies pannienki cie balamucily .

Gość Wolna251
różne rzeczy przeszłam w życiu,nie raz było mi ciężko! rozwód samotne macierzyństwo...ale zawsze powtarzałam sobie jedno DASZ RADĘ! a wy co siedzicie w domu i się użalacie nad sobą! a założyciel topiku to już w ogóle odlatuję gdzieś w czaso przestrzeń!!!marzy śni ale nic nie robi by życie stało się lepsze!!Gdybym sobie pozwoliła na takie podejście jak wy macie do życia to już dawno bym zginęła!!!

moje "nastawienie" nie wzięło się znikąd. wy nie macie pojęcia o czym mówicie. wydaje wam się że macie dobre, fajne życie dlatego że macie dobre "nastawienie" gdy tymczasem jest zupełnie odwrotnie. mieliście dobre życie więc nie wiecie co to beznadzieja i dlatego macie pozytywne nastawienie. mi się też od czasu do czasu coś udaje i wtedy poziom optymizmu mi się oczywiście zwiększa ale to są tylko drobne przebłyski.

jasne zgodzę się z tym że ładna kobieta chce ładnego faceta! A marzeniem brzydkiej jest mieć faceta równie ohydnego co ona. Podobnie brzydki facet marzy o kimś na kogo patrząc i myśląc że miałby tego kogoś dotknąć, zbiera na odruchy wymiotne. Ile to razy mówiono o badaniach, że urodziwi mają łatwiej w życiu? Lepiej ich się traktuje, na początku znajomości nadaje im się pozytywne cechy, których wcale nie muszą posiadać (odwrotnie z brzydkimi), więcej zarabiają i ogólniej maja łatwiej w życiu? Mnóstw razy! Nie wiem dlaczego próbujecie wmówić nam że jest inaczej. Jesteśmy wyrzutkami tego świata, ludźmi zbędnymi, nie jesteśmy przypadki społeczeństwo ani światu, a co gorsza pojawiliśmy się tu nie z własnej decyzji. Dobrze że żyjemy w czasach komputerów, bo przynajmniej w wirtualnym świecie można być szanowanym i lubianym, można w wyobraźni przeżywać szczęście, którego nam nie przyjdzie doświadczyć w życiu.

"to jest oczywiscie początkowa faza reszta zależhy już od twojego charakteru i charakteru wybranki.." z pewnością jak się już stanę bogaty to po tym "początkowym etapie" w wielu sprawach może być z górki. to teraz tylko pytanie jak to zrobić żeby być bogatym. :D czy ty chociaż czytasz to co wypisujesz? :D

"Z badań amerykańskich naukowców wynika, że wysokość wynagrodzenia w dużej mierze zależy od wyglądu i wzrostu pracownika. "

Gość Błyskotka w żelu
offerma wielu ludzi zaczynało od zera. Wielu dzisiejszych milionerów pochodziło z tzw. biednych domów. Wszystko to kwestia jakiegoś przebicia sie przez samego siebie i dążenie do poprawienia swojego bytu tylko trzeba włożyć w to dużo pracy i wysiłku a jeśli Ty siedzisz na dupie i nic nie robisz w tym kierunku by to zmienić to kto ma to zmienić ? Dobra wróżka ?

Gość zalamaanaaa
biedny i brzydki z takim nastaieniem zastanawiam się co cie skłąnia że jeszxcze nie położyłęś sie na tory?

"jesli masz kiepska prace i brak perspektyw w tym kierunku dokształc sie w innym nie koniecznie musza to byc od razu studia np. moze to byc kurs." skończyłem bankowość, jaki kurs mi proponujesz, obróbki skrawaniem czy kosmetyczki?

Gość elektrykiem zostan albo
spawacza :classic_cool:

"To nie przypadek, że wśród prezesów „500" największych korporacji z listy magazynu „Forbes" aż 58 proc. szefów ma ponad 180 cm (w całej amerykańskiej populacji taki wzrost ma tylko 14,5 proc. mężczyzn). " niezłe, nawet nie spodziewałem się że to tak wygląda.

"elektrykiem zostan albo spawacza" najsmutniejsze jest to że niedługo chyba zostanę :D

biedny i brzydki z takim nastaieniem zastanawiam się co cie skłąnia że jeszxcze nie położyłęś sie na tory? Jestem tchórzem :( Już nie raz myślałem o tym i chyba byłoby to najlepsze wyjście. Może nie tory, ale powieszenie się. Ale jak już pisałem jestem tchórzem i boje się że może mi się nie udać i przeżyje... ale jako kaleka czy coś takiego :( A wtedy drugi raz nie spróbuję bo nie będzie jak. Ja jestem już za stary na próby. Oferma też. Oboje mamy grubo ponad 20 lat, zero doświadczenia z kobietami, świadomość niższości wobec innych, wiemy że nic nie możemy zaoferować czy dać kobiecie. Jakby tego było mało, mamy jak widać wymagania, nie chcemy łapać się pierwszej lepszej osoby żeby tylko z kimś być. Ja mam świat wirtualny i to mi na razie wystarcza. Dodatkowo mam wyobraźnie i wizję swoje wymarzonego świata, w którym jestem doskonały i wszystko się dobrze ułożyło. To wszystko na co mnie w tym życiu będzie stać. A pisanie o zmianach w moim przypadku jest głupie i wynika chyba z nieznajomością mnie i sytuacji. Proszę przeczytać uważnie, jestem brzydki, głupi i biedny. Może być gorzej? Niby może, ale jakości życia już to nie pogorszy, bo gorzej być nie może.

Gość elektrykiem zostan albo
elektrykiem ? :classic_cool:

Wkleiłem dowody i te naiwne marudy wreszcie się uciszyły :)

Gość Błyskotka w żelu
tak sobie to tłumaczcie ciamajdy :) A teraz poczytajcie sobie ile wzrostu ma Billy Gates :)

Gość Wolna251
fuck ! i co tak życie chcecie przeżyć w poczuciu krzywdy?w poczuciu że te ochłapy od życia wam się należą bo piękni i bogaci mogą a wy jak pół ludzie nie??? to wam powiem tak!!! nie różnicie się niczym od innych ludzi!!!

Gość najsmutniejsze?
co jest smutnego w byciu elektrykiem czy spawaczem ? dziwni jestescie .

Gość Błyskotka w żelu
a marck zuckberg to jaki przystojniacha :DD

Gość Wolna251
hmmm.mam wrażenie że wy w ogóle nie chcecie obudzić się z tego snu pod tytułem "koszmar życia"...szkoda...

Gość dobra robota x
bedziesz siedzial caly dzien na slupie wysokiego napiecia i ogladal laski ?

"co jest smutnego w byciu elektrykiem czy spawaczem ? dziwni jestescie" no kurwa przez 5 lat studiowałem bankowść i po jaki chuj właściwie? teraz mam zdobywać uprawnienia elektryka to po co ryłem o wekslach, dyskontach (nie chodzi o biedronkę) i stopach procentowych? a byłem, kurwa, jednym z lepszych na roku.