Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warzywowowo

kto ma pomysł na jakiś biznes?????????

Polecane posty

Gość warzywowowo

jak w temacie

Gość GHAH m00min und g00mbas 666
Kraść? Renta psychiatryczna? Pożyczka bez oddania?

Myśmy mieli kilka lat temu. Do dziś jest to strzał w dziesiątkę. Ale Ty? Raczej musisz napisać co wchodzi w grę, bo nikt nie wie na czym się znasz i jakie masz możliwości...

Gość warzywowowo
myśle o sklepie z chińską odzieżą. w wólce kosowskiej można się tanio zaopatrzyć. pytanie tylko czy lepiej w necie założyć sklep czy stacjonarny? to się przyjmie?

Mam dwa pomysły, ale i na jeden i na drugi brak mi kasy. Wólka Kosowska? Mieszkam blisko niej i wiele osób wpadło na taki pomysł jak Ty. Na kokosy nie licz... I raczej po towar to do Łodzi..

Gość niagara1212
Ja tez myśle, o własnym biznesie, o salonie kosmetycznym, jestem z zawodu kosmetyczką, tyle że bez doświadczenia i się boje czy dam sobie rade...

Gość malayka
Mam ciekawą propozycję własnego biznesu: perfumeria Refan czyli perfumy rozlewane na mililitry. Od momentu jak zmienił się dystrybutor marka przeszła modernizację i naprawdę warto o tym pomyśleć.

ja bym ryzykował z tym salonem, fajna sprawa...mozeszs potem po kursach porzerzyć oferte o lasery i inen tego typu

Gość ciuchy z Łodzi
sa o wiele drozsze jak z Wolki wiec nie wyrywaj sie za bardzo ze sklepem z ciuchami z lodzi.Podam przyklad swetr z łodzi cena hurtowa 80 zl a swetr z Wolki 35 zl i niekoniecznie chinski bo tam sa i boksy tureckie i polskie

Gość ja mam biznes kwiatkowy
od niedawna i cholera mysle ze moglam lepiej burdel otworzyc byloby lepiej :)

Gość co za glupie pytania
zaklad pogrzebowy w dzisiejszych czasach tylko a reszta to porazka.Zus tysiaka ,wynajecie lokalu to juz kosmos nie wiem co doradzic bo ja mialam biznes w miare dobrze bylo 3 lata a pozniej to na koszta bylo ciezko uzbierac