Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mammmmaaaaa

Imię obciachowe ???

Polecane posty

Gość Mammmmaaaaa

Ktoś kilka dni temu śmiał się że małointeligentni rodzice dają dzieciom na imię : Viktoria Klaudia Nicola itd itp. A wyższa inteligencja daje na imię Józef,Maria,Zofia itp. Dziś ja, mama obciachowo nazwanego dziecka, zaprosiłam dziecko inteligentnych rodziców do zabawy... -Nagle zerwała się wichura i ulewa... -W pośpiechu zbierałam zabawki... W domu okazało się, że nie ma tych, które Zofii szczególnie się podobały! Inteligentni rodzice uczą dzieci kraść?

Gość Pabllo92
Wyższa inteligencja! -Zajumała tak, że nawet nie widziałaś kiedy!

Gość Mammmmaaaaa
Ona nie miała więcej niż 3 lata. Ładnie się zaczyna ;)

Gość Mammmmaaaaa
Ale wiecie czym róznią się takie dzieci?

Gość niusa
Czy ja wiem czy ukradła? Może wychowali ją na tzw. królewnę, której się wszystko należy. A więc zabrała to co się jej podobało. ;)

Gość no widzisz obciachowcu
yntelygnetnie cie zrobili w balona :D:D:D buahahahah a pewnie zabawki twoje obciachowo nazwane dziecko gdzieś schowało, bo podobnie jak imię - obciachowe :D

Gość moja jest lepsza
moze przez pomylke wzielo to dziecko te zabwaki, ne sadze ze takie maluchy sa nauczone krasc....

Gość qatroforum
Głównie pewnie na pierwszy rzut oka to wyglądem! Taka Zosia będzie zapewne krępą obciachanąod garnka niezbyt urodziwą dziewczynką a ta Klaudia to pewnie szpuplutka zgrabniutka i co to dużo mówić ...wzbudzającą po całości zazdrość rodziców Zosi.

Gość Mammmmaaaaa
Moje dziecko nie zabiera innym zabawek Nigdy niczego innemu nie wzieło Jest młodsze,ale mądrzejsze

Gość Mammmmaaaaa
A jak wychowane na księżniczke to chyba o inteligencji to nie świadczy

Gość niusa
a czy ja napisałam że ma? Coś się doszukujesz.

Gość xxxxMEN
Zofia-to obciach Moja prababka tak miała na imię Brzydka była i wredna ponoć!

Gość qatroforum
sram se do ryja

Gość xxxxMEN
jestem cipką

Myślę, że przesadzasz z nazywaniem takich zachowań "kradzieżą". Imię nie świadczy o człowieku. Dzieci często nie są w stanie zrozumieć, że nie wolno zabierać cudzych zabawek . Wielokrotnie byłam świadkiem jak w sklepie dziecko zabierało coś z półki i rodzice musieli się wstydzić przed ochroniarzem - to wcale nie świadczy o jakiś początkach kleptomanii. Dzieci nie myślą kategoriami dorosłych. I z tego co wiem to US i Rada Języka Polskiego nie dopuszcza formy Viktoria, Victoria . Czym dla Ciebie jest obciachowe imię ?? dla jednych to "staroswieckie " dla innych Brajan . Nie mów za wszystkich . serdecznie pozdrawiam !

Gość jsksjdjdj
a co ma imię do inteligencji? Nie będźcie smieszne... No i co ma do inteligentnych rodziców zachowanie tak małego dziecka - przecież ono się dopiero uczy wszystkiego. Dopuszczalne by zabrało zabawki ale teraz kwestia czy rodzice kiedy się zorientują, oddadza je i przeproszą... no i wytłumacza Zofii, że tak nie można... Każdy sobie nazywa dziecko jak chce: Zofia nie jest mądrzejsza od Vanessy a Kevin niekoniecznie głupszy od Jana... Przeciez to tylko imiona!!!

Gość Bourjois 89
Hehehe utwierdziłaś mnie tym postem w przekonaniu ,że naprawdę jesteś mało inteligentnym rodzicem skoro oskarżasz 3 letnie dziecko , które jeszcze mało rozumie o kradzież :) Może zrób jej sprawe ? buhehehe !

Gość doc
a co powiecie na imię Majkel ? (to nie blad literowy tylko tak spolszczone :)

Gość gdfhxgx
Bourjois 89 dokładnie. A w ogóle to przekonanie, że inteligentni rodzice nazywają swoje inteligentne dzieci Jan, Andrzej i RyszaRD... proszę, litości od Boga...

Moje dziecko nie weźmie niczego bo ja do tego nie dopuszcze. Nam za to giną zabawki bo moje dziecko nie jest egoista i sie dzieli Wygląda na wiek 4lata a ma ledwo 2 więc jak dziecko które sie bawi (zwykle dużo starsze)zapyta czy może sobie cos zabrać to moje zawsze powie że tak. Nigdy nie muszę się za nie wstydzić Nie ma tupania nóżkami Nie ma płaczu Współczuję innym rodzicom Nie rozumiem co oni robia że mają takie niesforne dzieci?

Nie dopuścisz? jak pójdzie do przedszkola to będziesz ją obserwować przez lornetkę? Bądź poważna i nie idealizuj swojego dziecka - każde ma wady. Te niesforne dzieci mogą mieć fajny potencjał , są energiczne - mogą mieć dużo chęć poznania świata. dzieci nieświadome czasami zabierają coś NIEŚWIADOME . nie ma co dramatyzować ! należy wytłumaczyć, że jest to niewłasciwe, porozmawiać z rodzicem a nie rzucać oskarżenia. nie pomyślałaś , że może te zabawki się zgubiły? ktoś zakopał w piasku ? ech...

przepraszam za błąd chciałam napisać , że małe dzieci czasami robią coś NIEŚWIADOMIE

Gość oni zaginęli
jaaasne - strzeżcie się Wiktorii i vaness, bo małe kurewki. Niech sie Wasze dzieci bawia tylko z Annami i Mariami buaahahahahah

Gość buhahahahhahhahahahahhahaaahaa
Przeczytołem ten toopikkk od początku i już mam WERDYKT! RODZICE ZOSIEK... TO DOPIERO JEST OBCIACH :-D

Tam nie było piasku tylko ocean trawy przyciętej na kilka minimetrów. A to było tak: Mała podbiegła wzieła coś i pyta co to jest ? Ja jej mówię co to a opna że nie że to coś innego Dziecko zakwalifikowało to do innej grupy po czym trach Nie ma Myślałam że zróci ale ja nie robie tragedii-podobało siejejto wzieła! Ale jakby moja tak robiła to by po łapach dostała!

Gość aleś glupiaaa
skoro takie masz kompleksy na punkcie imienia dziecka to je zmien a nie smiej sie z innego.... tak, bo jak ma na imię zosia to na pewno kradnie, bo jest gorsza od twojej dżesiki;/

Gość No to masz nauczkę!
Na drugi raz szukaj dobrego towarzystwa a nie każesz się dziecku bawić z wieśniakami przystrzyżonymi od gara!

Gość EsteraM.
Dokładnie! No to masz nauczkę! Dokładnie! Mój mąż ma na tym punkcie fizia. Idziemy na plac zabaw i robi selekcję czasami robi zwrotnapięcie i zmieniamy lokal;)