Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Demotywacja

Czy powiedzieć mężowi kochanki mojego męża o ich romansie?

Polecane posty

Gość nie moge sie nadziwic dobrze
Ale ona nie powiedziala,ze to dobrze udawac.

Gość myśli mnie pobiły...
Nie mogę się nadziwić jej motywacją na pewno jest Nadzieja, ta przez duże N być może coś jeszcze sądzę, że odbieranie jej tego przez sfrustrowane kafeteriuszki jest niehumanitarne :D to jest dorosła kobieta i ma do niej prawo, nawet jeśli okaże się, że jej wybór był błędny

Strasznie mnie poruszyła twoja historia. jakbym dorwała twojego męża to bym mu tak morde obiła. Tak bym sie na nim zemsciłam,ze by zalowal,ze sie urodził. Przysięgam...Kochanie- miej do siebie szacunek i zostaw tego drania. Jesli ktos raz zdradzi to zdradzi i drugi. Jakby Cie kochal to by nie posuwał innej na boku. Wybacz za te szczere słowa ale co was jeszcze łączy ? kredyt ? dzieci ? napewno nie uczucie. Jeszcze wszystko zgania na kobiete - tak ona go zbałamuciła, zgwałciła i kazala mu ogladac swoje nagie zdjecia. palant i nic wiecej.

Hej!ja rozumiem autorkę,bo jestem w bardzo podobnej sytuacji i takie myśli również mi przychodziły do głowy...ale życie napisało troszkę inny scenariusz,ale po kolei:zaczęło się jak zwykle niewinnie,od zaproszenia na nk(była to pierwsza miłość męża,niestety nie wytrzymała próby,jakim było wojsko i panna zwyczjnie puściła się z innym)I wszystko byłoby ok,ostatecznie ja wśród swoich znajomych też mam dawne sympatie,których miło i z rozrzewnieniem wspominam,ale na tym koniec.Ale jej to nie wystarczało,zaczęła pisać jakieś wiersze,jakieś życzenia,ciągle właziła na jego profil(wiem o tym,bo razem z mężem siadaliśmy do komputera ),z początku podśmiewałam się z męża,że mu się adoratorka po20 latach objawiła.Później było już mniej śmiesznie,zaczęło mnie to drażnić i poprosiłam męża żeby ją usunął,spełnił moją prośbę,bo uznał,że faktycznie to zainteresowanie było zbytnie.Bomba wybuchła całkiem niedawno,jak odbierałam jego tel.i chcąc się rozłączyć nacisnęłam na smsy(dodam,że nigdy nie sprawdzałam,nie czytałam jego poczty,ja naprawdę miałam do niego bezgraniczne zaufanie)i wyświetliła mi się wiadomość o treści:czy skończyliśmy znajomość?Nie muszę chyba opisywać,co czułam...było wypieranie,wreszcie przyznał,że to ona pisze,ale że to nic takiego,po przyjacielsku i takie tam dyrdymały,że rzygać się chciało...I właśnie wtedy prezyszło mi do głowy żeby napisać do niego i zapytać,czy wie o tym...ale napisałam do niej,bardzo grzecznie,choć złośliwie,poprosiłam,żeby zajęła się swoją rodziną, a moją i mojego męża zostawiła w spokoju.I cóż mi napisała?że nie będzie ze mną dyskutować i wspólczuje mi,że nie czuję się silna...(i tu małe wyjąśnienie:w międzyczasie odkryłam,że pisali ze sobą od grudnia,a od lutego do kwietnia codziennie,po kilka,kilkanaście smsów)No i wtedy odpisałam już mniej grzecznie...ale użyłam tylko jednego niecenzuralnego zwrotu,że nie życzę sobie,żeby jakiś bezczelny kurwiszon,burzył spokój mojej rodziny,a ona mi na to,że zgłosi na policję,że ją obrażam!I tu do akcji wkroczyła moja teścowa i zadzwoniła do niej i równiez grzecznie poprosiła,żeby to skończyła,bo w innym razie,pojedzie do niej i porozmawia z jej mężem,skoro nie dociera do niej.I co?tego samego wieczora zadzwonił do mnie jej mąż,z zapytaniem dlaczego ja NĘkAM jego żonę.No to panu wyjaśniłam...pan przeprosił,przyznał rację...Myślę,że coś czuwa nad nami,że gdybym nie znalazła wtedy tego smsa,byłoby już za późno,żeby cokolwiek ratować...choć i tak uważm,że to był rodzaj zdrady,boli do dziś....trochę się rozpisałam,sorki,ale i mi lżej na duszy,pozdrawiam gorąco!A!najważniejsze!ja bym zadzwoniła

Gość 123 123 123
A co do wypowiedzi drugiej Pani - na temat udawania przed dziećmi, że jest w porządku - wybacz, ale sądzę, że udawanie przed dziećmi ma bardzo kruchutką przyszłość i prędzej czy później zbiera się tego owoce. A poza tym, jak i jak długo można żyć w fałszu przed własnymi dziećmi? To niepraktyczne, niewygodne, przykre i przynoszące kiepskie efekty wychowawcze. Rozbite rodziny, samotne matki , weekendowi ojcowie tez przynosi kiepskie efekty wychowawcze. poza tym mowimy teraz o skutkach , zdrady i niedogadywanie sie ludzi to koncowe ogniwo calego procesu wynikajacego z tego ze instytcja rodziny jest dzisiaj nieszanowana. ale jak juz pisalam, to temat rzeka.

Czasami czytajaca to forum http://forum.o2.pl/emotikony.php "na komputerze"pracuje od 1990 roku... Starczy? Uczucia "partner" mi wypral z glowy nie... mimo wszystko TY POZWOLIŁAŚ WYPRAĆ SOBIE Z GŁOWY uczucia partnerowi przy takim postawieniu tezy może znajdziesz w sobie choć okruch odpowiedzialnosci za stan swoich własnych emocji...

Gość 123 123 123
jej motywacją na pewno jest Nadzieja, ta przez duże N być może coś jeszcze sądzę, że odbieranie jej tego przez sfrustrowane kafeteriuszki jest niehumanitarne to jest dorosła kobieta i ma do niej prawo, nawet jeśli okaże się, że jej wybór był błędny' nareszcie piszesz z sensem.

123 123 123 ja zawsze piszę z sensem... nie moja wina że ty załapujesz tylko czesciowo :D :P

ja bym sie zemsciła na tej kobiecie zemscila w inny sposob. ma samochod - zarysuj go albo dodaj piachu do baku - rozwali w mig cały silnik, napisz anonim do jej męża i poczekaj na efekty, jakis numer bym jej wywinela..oj tak :)

A ja wiecej juz krzywd nie chcialabym. Chyba wystarczy. Zemsta jest jak dla mnie zalosna. Wole wybaczyc niz dusic sie w zlosci i checi ranienia. A meza W ZYCIU nie chcialabym widziec. To juz gowno z dupy a nie zwiazek. Ja nie toleruje zdrady. Myslisz,ze ta zemsta ukoi twoj bol? A moze jej maz wie z kim jest.. Zajmij sie soba,nie zyciem innych. Chcesz zyc z mezem,to zyj. Moze nie dzwon w takim razie,bo jej maz moze cie wysmiac,ze wciaz jestes z kolesiem,ktory lizal cipke jego zonie a teraz caluje ciebie w ramach przeprosin. A tak w ogole...jak mozna kochac sie z kims, po czyms takim? Ja ciagle widzialabym jak to robi z nia...

Gość Czasami czytajaca to forum
Czy tak trudno zrozumiec ze wieloletni zwiazek brutalnie zniszczony moze przerodzic sie w pozbawienie emocji? Ze zostaje tylko ochota na przezycie bez narazanie sie na kolejne niepowodzenia? Ze nastapil brak wiary w drugiego partnera? Ze ktos juz nie chce sie na STAROSC narazac na ponownie przezycie tego co zdrada za soba niesie? Ty moja przeicwniczko, przezylas zdrade? Wiesz o czym tu mowa?

Peasorela Wybacz...ale twoje pomysly sa mega zalosne.

tzn tą kwestie o mezu bo ja jakos bym sie chciala zemscic. sama podarowalam tej innej ale..zycie bywa jednak sprawiedliwe. odbila mi faceta i wyobrazcie sobie,ze po 3 mc bycia z nia zdradzal ja z kolezanka z pracy a po 2 latach sie rozpadl ich zwiazek takze z powodu zdrady. Kiedy ja od niego odeszlam i on juz z nie byl to pisal do mnie listy, ssy i skalmal,zebym do niego wrocila. Stwierdzilam,ze to zalosne, skoro facet piperzy,ze mnie kocha a wieczorami posuwa inną, swoja obecna partnerke. Gnida i wsza. takich mezczyzn trzeba eliminowac.

Nie sa zalosne. Zalosne to jest udawanie,ze nic sie nie stalo. Stalo sie, pozatym zemsta musi byc dobrana do osoby. Musi uderzyc w czuly punkt.

To nie faceci, to szczury.

Ja rozumiem chec zemszczenia sie,ale jak to?? Mszcze sie na kochance a z mezusiem sobie zyje....?

Gość lajljaljaaaa
Demotywacja Głupia,naiwna kobieto :-) maz ci wciska kit,ze to ona wszystko inicjowała :-) A on biedny,zazsraszony,pod groźba utraty zycia swojego i rodziny zgadzał sie ja pieprzyc gdzie tylko ona zapragneła :-)

Pozbylabym sie obojga z zycia. Bo dla mnie to juz nie zwiazek,szkoda zycia i czasu. Moze niektore z was wybaczaja zdrade...ja nie. Nigdy. Bylam kiedys zdradzona i pozbylam sie szczura od razu.

No mi też wpierał,że to ona naciskała i pisała i pisała...a na moje pytanie:czy nie mógł jej zwyczajnie napisać żeby się odwaliła,niestety nie uzyskałam odpowiedzi...

W imie CZEGO spedzac zycie z kims takim??? Wartosci materialne stoja wyzej niz wlasny samoszacunek, zaufanie? Dla dzieci??? ZALOSNE. Zemscij sie na mezu, zostawiajac go a nie na kochance. Poza tym wybacz,ale cos musi byc z toba nie tak,skoro w ogole nawet zalozylas ten temat tutaj.

Gość 123 123 123
a ja nie moge sie nadziwic ze wszystkie komentujace uwazaja ze maja absolutna racje. czy to tak trudno zrozumiec ze to co daje szczescie komus innemu nie sprawdza sie w przypadku innej osoby? jesli autorka dalej jest z mezem to widocznie miala powod. jej pytaniem bylo czy powinna zawiadomic meza kochanki a nie czy powinna byc dalej z partnerem

Gość Czasami czytajaca to forum
Nie moge sie nadziwic.. . Podzielam CALKOWICIE Twoja opinie co do "bo jej maz moze cie wysmiac,ze wciaz jestes z kolesiem,ktory lizal c*pke jego zonie a teraz caluje ciebie w ramach przeprosin."

Powód-wspolny kredyt i dzieci. Wybacz ale dla mnie nie ma powodow i nie rozumiem naiwnych kobiet, ktore wierza w taka przamiane o 180 stopni. Nie ma takich rzeczy....On nie zrobil tego po pijaku na wyjezdzie sluzbowym - on to robil swiadomie i celowo. A za 3 lata zalozy temat,ze facet ja znow zdradzil i ze jej nie szanuje.

123 123 Szkoda mi ciebie wobec tego.....

Powod?? Jaki mozna miec powod,by zyc,smiac sie, jezdzic na wakacje,kochac sie, ufac, buc dumnym z faceta,ktory wciskal kutasa w inna??? To wasze zycie,masz racje. Jedni maja zasady,inni powody :)

Gość 123 123 123
jakos to przezyje. mysle ze z wiekiem i dojrzaloscia czlowiek zdaje sobie sprawe ze kazdy definiuje szczescie inaczej i szablony w sferze uczuciowej przeszkadzaja. niestety wiekszaosc kafeterianek uwaza ze tylko ich wizja jest jedyna sluszna.

Ja tylko wyrazam SWOJE zdanie na ten temat. Jesli dla ciebie takie zycie to szczescie, to wybacz.... Sugerujesz,ze gdy bede starsza,to zrozumiem wybaczenie zdrady? I nadziwic sie nie moge pomyslu z telefonem.

Gość bo opinia jest jak dziura
bo opinia jest jak dziura w dupie, kazdy ma wlasna i dlatego kazdy piszacy uwaza ze ma racje. Popieram