Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żeleczek

przegrańcy to mają dobrze. zazdroszczę im!

Polecane posty

Gość babulaa
- są bezrobotni, nie muszą codziennie łazić do pracy ale nie mają własnej kasy a to tragedia - utrzymują ich rodzice/dziadkowie/mężowie etc. - żyć nie umierać! i każdego dnia im to wypominają - mają dużo wolnego czasu najlepsze są dni kiedy człowiek nie ma co ze soba zrobić i dostaje świra od siedzienia w domu - nie maja problemów partnerami, bo ich nie mają za to mają jeden odwieczny problem-brak partnera - nic nie muszą oj muszą muszą, mamunia z tatuniem zawsze znajdą dla nich jakieś zajęcie - realizują swoją pasję, jaką jest siedzenie na kafe jak sie komuś nie znudziło czytanie w kółko tych samych farmazonów - mogą jeść ile chcą i co chcą, bo i tak nieważne czy będą grubi jak będą grubi to już napewno nikogo nie znajdą - mogą się wysypiać do woli lekarz by Ci powiedział zę to nie jest takie zdrowe i to po części marnacja czasu

Darker, nie ocipiałam jeszcze na tyle, żeby opisywać na kafe gdzie pracuję i co robię :P po prostu skovzyłam na głęboką wodę (całkiem nowa dla mnie branża) i jestem na etapie wdrażania się w rzeczy dotychczas mi nieznane. dlatego muszę się mocno koncntrować. pomarańczo - uwielbiam patrzeć jak takie desperatki jak ty pienią się z zazdrości :classic_cool: w sumie nie wiem o co ci chodzi, bo nie mam maserati i nie mieszkam w marmurowym pałacu. bez odbioru. 🖐️

"ale nie mają własnej kasy a to tragedia" luzer ma na totka, a ble ble na fajki i piwo. dach nad głową i żarcie też mają. :P "najlepsze są dni kiedy człowiek nie ma co ze soba zrobić i dostaje świra od siedzienia w domu" zacznij wyszywać artystycznie.

Gość hfjhfjh
alez zelku tu nikt ci niczego nie ma co zazdroscic wmawiasz sobie pewne rzeczy zeby poprawic sobie humor:) pozdrow chlopaka:)

Gość sgsgdsszd
hfjhfjh alez drogi zelku im bardziej sie tlumaczysz tym bardziej potwierdzasz nasze o tobie slowa, zyjesz w swiecie wlasnych fantazji i marzen" masz racje i wiemy o tym , kto naiwny niech dalej wierzy tej mitomance :D

Argen - Ty wiesz czego się dziś dowiedziałem? Nasz wzrost to jednak nie taka tragedia:D Ja i tak pewnie wszystko spierdolę i i tak będę sam, ale nie jesteśmy wcale napiętnowani wzrostem:D Czy to nie cudowne?:)

Gość Durango
- są bezrobotni, nie muszą codziennie łazić do pracy = niektórzy mają pracę - utrzymują ich rodzice/dziadkowie/mężowie etc. - żyć nie umierać! = i kasę, - mają dużo wolnego czasu = teoretycznie może się tak wydawać - nie maja problemów partnerami, bo ich nie mają = ja to widzę jako zaletę - problemy to mam swoje - czyjeś mi niepotrzebne - nic nie muszą = oj chciałbym tak... - realizują swoją pasję, jaką jest siedzenie na kafe = stałe siedzenie na kafe to strata czasu - mogą jeść ile chcą i co chcą, bo i tak nieważne czy będą grubi = fakt, ale szkoda serca - mogą się wysypiać do woli = jak ktoś dobrze sypia

chciałam wykazać, że przegrańcy tak naprawdę niekonieznie są przegrańcami, bo jednak dobrze się w życiu ustawili :P a parę złośliwych orendży przyszło prowadzić swoją smutną krucjatę.

Gość goingdownforher
przegrancy nie moga miec dobrze :O w czyms sa slabi i to ich boli, nikt nie mowi ze na calej dlugosci 😴

Gość Jak tak wybrali to tak
Maja ;)