Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dust.in.the.wind

Samotna kobieta im bliżej 30 tym gorzej

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 27
00:45 [zgłoś do usunięcia] !offerma zgadzam się że posługując się radami z tych książek atrakcyjny facet szybciej niż normalnie zaciągnie laskę do łóżka. ale na cud to bym raczej nie liczył. tam nie ma jakichś specjalnie odkrywczych metod. Oczywiscie , ze nie ma bo najbardziej odkrywcze metody zachowuje sie w tajemnicy tylko dla siebie.

Gość życie....
a na jakim poziomie ma być.. nie można już nikomu ufać.. kobiety się dowiedziały co czytają faceci i jak graja i zaczęły się szkolić.. i patrz co masz 1 i 2 nie powie ze mu zależy ... mamy kilka miesięcy udawania niezainteresowanego, lub kilka spotkań i nie on/ona nie jest zainteresowany wiec idę dalej... paranoja!

Gość Zuzanna Amelia & 27
00:51 [zgłoś do usunięcia] życie.... a na jakim poziomie ma być.. nie można już nikomu ufać.. A co ? Niby wczesniej kobiety mogly ufac facetom ? Nie zartuj...

"bo najbardziej odkrywcze metody zachowuje sie w tajemnicy tylko dla siebie." no jasne, wielkie tajemnice wielkiego mistrza loży masońskiej. no naprawdę żeby w takie pierdoły wierzyć to trzeba mieć chyba coś z głową.

Gość życie....
no tak ale tamta kobieta jest po 3 szkoleniu i już nikomu nie zaufa... on jak się skumał co stracił się załamał i jest teraz żałosny... to jest efekt tego świata manipulacji... człowiek się broni.. i niechcący rani

a na jakim poziomie ma być.. nie można już nikomu ufać.. kobiety się dowiedziały co czytają faceci i jak graja i zaczęły się szkolić.. i patrz co masz 1 i 2 nie powie ze mu zależy ... mamy kilka miesięcy udawania niezainteresowanego, lub kilka spotkań i nie on/ona nie jest zainteresowany wiec idę dalej... paranoja! Wiem, że boli, że mężczyźni się dowiedzieli jak nie dać się wam manipulować, jak zaskarbić swoją uwagę, jak nie być zbyt szybko skreślonym, jak pomóc kobiecie z wyborem że ja to jej najlepszy wybór :-) Bardzo mi przykro, że posiadamy taką wiedzę :-p

Gość życie....
a znajomi patrzą i są w szoku....... nie ma happy endu i nie będzie

Gość Zuzanna Amelia & 27
Gorycz porazki i rezygnacji przez Ciebie przemawia.

"Wiem, że boli, że mężczyźni się dowiedzieli jak nie dać się wam manipulować, jak zaskarbić swoją uwagę, jak nie być zbyt szybko skreślonym, jak pomóc kobiecie z wyborem że ja to jej najlepszy wybór" następny co to rozwikłał zagadkę enigmy :D

Gość życie....
tylko to co miało dać pewności siebie ...spowodowały ze 2 strona się wzmocniła, wiec silniejszy atak, to silniejsza obrona... i tak w kółko!

Gość Zuzanna Amelia & 27
Zycie - jak ktos lubi boks to dlaczego mu tego zabraniac ?

"Natomiast jest sam/a mialby manipulowac innymi to mysle ze restrykcje nie bylyby takie ostre." O mikroekspresjach książkę gwizdnęłam prababci już jak miałam z 10lat, na programowanie neurolingwistyczne mnie nie raz namawiano, ale nigdy się w to nie zagłębiłam. I nigdy nie kusiło mnie to, że będę miała wpływ na kogoś, że trudniej będzie im mnie okłamać. Wręcz to było powodem by nie kombinować. Nie lubię manipulacji nawet w moim wydaniu. I nawet gdy wiem, że pomogłam komuś dzięki temu i tak czuję się podle.

"tylko to co miało dać pewności siebie ...spowodowały ze 2 strona się wzmocniła, wiec silniejszy atak, to silniejsza obrona..." Szczerze coś wtym jest... i to mnie przekonuje, że inteligentna kobieta nigdy nie bedzie łatwa

Gość życie....
podaje 1 przypadek 2 ludzi którzy jasne dzięki pewności siebie itd wywarli na sobie odpowiednie wrażenie ale później to zniszczyli... żadne nie chciało być ofiara... a mowie ona zaczyna działalność uczenia kobiet NLP.... kończy uprawnienia...

Gość życie....
miłość przeszła na nienawiść.. bo silna zajebista kobieta zmiękła i zaufała i jak się dowiedziała to było tornado...

Gość Zuzanna Amelia & 27
00:57 [zgłoś do usunięcia] Kulturka nawet gdy wiem, że pomogłam komuś dzięki temu i tak czuję się podle. Interesujace....

Nie da się zmanipulować kogoś, kto zna tajniki manipulacji. Niestety taka wiedza szkodzi...sam osobisicie nie daje rady oglądać publicznych kanałów w TV i słuchać polityków...

Gość życie....
Wiec pytanie... gdzie teraz jest granica? skoro on zobaczył ze ona się chroni i zwiększał nacisk... nawet nie miesiąc razem mieszkali... po ok 6 miesiącach ciągłego sprawdzania i przepychanki

Gość Zuzanna Amelia & 27
28.06.2012] 00:58 [zgłoś do usunięcia] życie.... ona zaczyna działalność uczenia kobiet NLP.... kończy uprawnienia... To do tego trzeba miec uprawnienia ? Jakie ?

"Wiem, że boli, że mężczyźni się dowiedzieli jak nie dać się wam manipulować, jak zaskarbić swoją uwagę, jak nie być zbyt szybko skreślonym, jak pomóc kobiecie z wyborem że ja to jej najlepszy wybór" I co Ci z tej wiedzy? Jesteś sam.

"na programowanie neurolingwistyczne mnie nie raz namawiano" no pewnie że cię namawiano. na tym to polega żeby naciągnąć naiwnego na kupno książki, kursu itd wciskając ciemnotę jak to on będzie "manipulował ludźmi" dzięki temu. dorobić do tego "siatkę pojęć" i jakąś choćby mniej więcej spójną "teorię" i już można naiwnym obiecywać złote góry :D

Gość życie....
mi osobiście zal obu bo znam oboje... i oboje rok jak duchy...teraz zaczyna się 3 rok bo start był jakoś koniec zimy

Gość Zuzanna Amelia & 27
Zycie - skoro zadna ze stron nie chce sie wycofac to znaczy ze obu stronom ten uklad odpowiada. Skoro zawzietosc jest silniejsza niz wszystko inne to ona bedzie kierowac. Tyle w temacie.

"sam osobisicie nie daje rady oglądać publicznych kanałów w TV i słuchać polityków..." ja też i żadne kursy mi do tego potrzebne nie są. wystarczy rozum.

"I co Ci z tej wiedzy? Jesteś sam." Pisałem wiele razy, że nie jestem sam. Cel miałem poznać fajną dziewczynę i taką poznałem (przynajmniej tak teraz o niej myślę a co bedzie dalej to czas pokaże)

Oferma, akurat osoba kiedyś mi bliska tym się zajmowała. Nie miałby z tego korzyści.

Gość życie....
jak się dowiem to napisze..są 3 kursy, 3 stopnie robisz wszystkie a później uprawnienia do nauki

Gość Zuzanna Amelia & 27
Offerma - a przeciez sam kiedys pisales , ze czytales tego typu literature.

"Offerma - a przeciez sam kiedys pisales , ze czytales tego typu literature. " ta, ciekawe. a co to w ogóle znaczy "tego typu literatura"?