Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomyslowasss

Dlaczego coraz wiecej facetow unika seksu - wyjasnienie dla kobiet.

Polecane posty

tez nie myślałam o kobiecie uwielbiajacej seks, tylko o takiej, która woli zakupy, a pomimo tego ma dwójkę dzieci ;)

Gość nddsdsdsds
nalezy tez pamietac o tzw cenie seksu dzis kobiety sa wyzwolone, pragana dobrego seksu ale przez to sa latwo dostepne lozkowo dla facetow, ktorzy juz nie musza sie starac by miec seks, jak jedna nie da, to ida do drugiej, a ta pierwsza zostaje z niczmym kiedys seks byl karta przetsrgowa, kobiety mogly grac seksem, takze w pozytywnym znaczeniu, teraz jest to utrudn ione, najbardziej na tym traca kobiety, a najbardziej zyskuja faceci

Gość nddsdsdsds
nddsdsdsds - taaa...problem wygląda mniej-więcej tak: dorobić mężowi rogi czy nie? to problem natury moralnej, a nie brak dobrych kochanków jak sie was czyta, to wynika ze dobrych kochankow jest bardszo malo... to wasza opinia, nie moja.... ja nie gustuje w facetach

AStoAS - wybacz jeżeli nie zrozumiałam posta, ale w kontekście rozmowy uznałam, że przez pojęcie osoby "seksualnej" rozumiesz kobietę dla której seks jest bardzo ważny i musi być dobry.

Gość nddsdsdsds
Moorland nie znam kobiety ktora by sie zadowolila slabym seksem..... ale ile jest kobiet ktore cos zrobia by ten dobry seks byl tylko wymgaja, a same nic nie robia

Parafrazując - nie wiem, nie umawiam się z dziewczynami. Sama nie lubię leżeć jak kłoda :)

Gość nddsdsdsds
Nie znam kobiety ktora by powiedziala ze lubi lezec jak kloda, co nie znaczy ze takich nie ma i to duzo. Nie znam faceta ktory by powiedzial ze jest beznadziejnym kochankiem, co nie oznacza ze takich nie ma i to duzo

Moorland Są różni aseksualni ludzie. Jedni mówią "a feee". Ja należę do tych, że tak powiem mniej radykalnych. A czy aż takie poświęcenie to nie wiem jeśli ludzi łączy miłość czasem robią coś po prostu by sprawić radość ukochanej/ukochanemu. A czy z kobietą też Asem byłyby lepiej? Hm.. Dla mnie seks może być jeśli kobieta którą kocham tego potrzebuje bo np. jest seksualna ale jednocześnie nie musi on występować więc jakoś nie ma to dla mnie znaczenia.

Gość nddsdsdsds
a kobietom z wiekiem rośnie - mamy przesrane. Młody chłopak nie wie jak penisa używać, a starszy już nie może Mlody nie wiem, bo skad mam wiedziec, jak kobiety leza jak klody, zero wskazowek itd

Gość abcdefgkobieta
"tylko wymgaja, a same nic nie robia" ale skąd takie wnioski, spałeś z wszystkimi? albo chociaż z większością? z jakąkolwiek? jakoś tego nie widać, choćby moje znajome - uwielbiają seks a co za tym idzie starają się aby nie być biernymi (bo co to za zabawa), latają po sexshopach, kupują seksowne wdzianka czy gry erotyczne, gadżety - i to nie są jakieś nimfomanki ani nic takiego, normalne dziewczyny, więc nie wiem z czego wynikają takie bzdury, ze kobiety tylko leżą jak kłody a faceci muszą się biedni namachać...

Gość nddsdsdsds
abcdefgkobieta i znowu to samo, dyskusja z wami nie ma sensu

sądziłam ze to prawik, a tu proszę takie doświadzenie, że może sobie nawet zgenralizować na poplację kobiet, to musi być chyba ...badanie z 10 tys kobiet w samej Polsce, żeby miało uprawnienie do wnioskowania?

Gość nddsdsdsds
gdyby kobiety nie lezaly jak klody, nie byloby takiego okreslenia

nddsdsdsds - to szukaj takich, które będą bardziej aktywne. Nie każdy musi mieć moje szczęście i od razu trafić na partnera który będzie też super kochankiem :D AStoAS - rozumiem, ale brak zainteresowania może być męczący dla drugiej strony. Ludzie lubią czuć, że kochanek chce seksu, że robi to też dla siebie, nie tylko z "łaski na uciechę". Oczywiście to tylko moja opinia, ale nie sądzę, że czułabym się komfortowo w łóżku z facetem wiedząc, że w sumie ten seks jest mu obojętny.

Gość nddsdsdsds
sądziłam ze to prawik, juz dawno ustalilismy ze sadzenie, myslenie nie jest twoja najmocniejsza strona

Gość abcdefgkobieta
"nddsdsdsds gdyby kobiety nie lezaly jak klody, nie byloby takiego okreslenia" hahaha - no tak - to jest argument, skoro jest określenie to z pewnością dotyczy co najmniej 90% kobiet :)

ale nie, wiemy jak jest żem przeczytał 3 tematy z kafe, dołożył własne fiksacje i leci

Gość nddsdsdsds
nddsdsdsds - to szukaj takich, które będą bardziej aktywne. Nie każdy musi mieć moje szczęście i od razu trafić na partnera który będzie też super kochankiem Moorland, ale nie chodzi o mnie! ja nie pisze o sobie tylko o ogole to ze ja bede mial nie klode kochanke nie zmieni faktu ze na swiecie jest mase kobiet ktore nic nie robia w lozku a tylko wymagaja

Moorland Kurcze mimo, że stoimy po przeciwnych stronach jako płeć i orientacyjnie to bardzo miło mi się z Tobą rozmawia:)

Pavlo - niby to nie powinno być zabawne, ale oplułam monitor :D Dżem - Jest też określenie "miękka fajna" albo "sprinter" - to niby znaczy, że większości facetów nie staje, a jak już to na minutę? :D

hahaha abcdekobieta kłody to określenie z lat 50-tych, szkoda że dżem nie jest na bieżąco, nie trzeba byłoby mu tłumaczyć że niebo jest niebieskie.

Gość nddsdsdsds
Mooorland to ze twoj facet jest super kochankiem nijak ma sie do tego ze na swiecie jest mase beznadziejnych kochankow, egoistow w lozkuu i to jest problem, to samo dotyczy klod zaprzeczanie tegmu niczego nie zmienia by rozwiazac prpblem najpierw trzeba sobie uswiadomisc jego istnienie

Gość nddsdsdsds
kłody to określenie z lat 50-tych, hahaha, dobry zarcik