Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomyslowasss

Dlaczego coraz wiecej facetow unika seksu - wyjasnienie dla kobiet.

Polecane posty

Gość nddsdsdsds
Jak ktoś jest kiepski w łóżku to nie wina partnera. hahaham njunn idiotko, to napisala moorland, jej sie pytaj

a co sie wyamga od kobiety? ma dac orgazm facetowi? dac facetowi orgazm to zadna sztuka, z kobietami tak latwo juz nie jest.. Pozwol ze ci przypomne ze to kobieta musi rozchylic nogi zebys mogl w nia weisc wiec moze roscic sobie prawa do orgazmu. Dac facetowi orgazm to i moze nie sztuka ale pamietaj ze od zarania dziejow otrzymywalo sie cos za cos. Wymiana barterowa typu orgazm za orgazm jest chyba uczciwa nie sadzisz?

AStoAS - Bo temat jest o seksie :D Rozumiem o co Ci chodzi, miłość i bliskość są bardzo ważne, ale "rozjazd" oczekiwań w łóżku może nadwyrężyć związek w bardzo negatywny sposób. Dżem - to teraz poproś kogoś, żeby ci wytłumaczył. "Nie umiesz czytać ze zrozumieniem". Dziwnym trafem jako jedyny na tym temacie...

Moorland , udowodnij ze nie jesteś wielbładem a ty dżemik udowodnij jej że jest fajny kabaret :

Gość nddsdsdsds
.Zamiast skupic się na braniu i dawaniu przyjemności, zastanawia się taki czy ona miała orgazm.Niestety media kreują orgazm jako coś obowiązkowego.I tak kobieta która nie miewa orgazmów uważa że jest z nią coś nie tak lub ma poczucie winy a facet który tego orgazmu nie potrafi jej dac uważa się za beznadziejnego kochanka.Ta presja sprawia że obojgu może odechciac się seksu. Dokladnie! W mediach jest kult orgazmu. Facet ktorty nie da orgamzu kobiecie jest nic nie wart, a kobieta moze sobie szukac innego partnera. Takie pojdescie sprawia ze glownie to faceci odmawiaja seksu, bo ta nihc lezy ta presja orgazmu u kobiety

Njun - jak ktoś jest dobry to cała zasługa jego. Uczyć się trzeba samemu, jak kobieta jest kłoda to przecież nie wina faceta - najwyżej może innej poszukać. I vice versa. Dżem - powiedz mi jedno, skąd ty wziąłeś moich "ex kochanków"?

Gość nddsdsdsds
Wymiana barterowa typu orgazm za orgazm jest chyba uczciwa nie sadzisz? nie jest uczciwa, bo wywlowac orgazm u faceta a u kobiety to nieporownywalnie trudniejsza sztuka

Gość nddsdsdsds
A facet ma byc zawsze jurnym bykiem -maszynką do seksu - bo tak kreują ich wizerunek media.Naczyta się jedna z drugą w cosmo lub innych babskich gazetach że mężczyzna to wiecznie niewyżyta bestia i potem są zdziwione że ich partner okazuje się ospałym misiem. dokladnie, ale niestetty wiekszosc koboiet tego nie rozumie

dżem, jesteś pierdolonym hipokrytą, zarzucasz mi chamstwo- sam wzyywajac od idiotek, kopiując oszczerstwa o szpitalu psychicznym,itd domagasz sie odpierdolenia od ciebie, sam wchodząc na mój topik i spamując swoje artykuliki co za, kurwa, zje.bana mikropenisowa ciota, wybitnie nie wyszedłeś panu bogu, byłes 17sty w miocie????

Njun znaffca powinien raczej udowodnic ze to o czym pisze zna nie tylko z teorii ale tego chyba nie bedzie w stanie udowodnic (czyt. jest fantasta) :D

Dżem - i co, uważasz, że ktoś faktycznie wierzy, że mężczyzna nigdy nie jest zmęczony, zawsze gotowy itd? problem pojawia się kiedy facet jest ZAWSZE zmęczony, odpowiednik niekończącego się bólu głowy u kobiety.

Gość wkurzonaa kafeterianka
njunnujn odpie**ol sie od dzema!

Pavlo, już tłumaczę, dżem twierdzi że ma taką wiedzę seksualną, że mógłby nawet być seksuologiem, położną i króliczkiem Playboy'a w jednym :)

Wywolac orgazm u kobiety to cos trudnego?? Nie rozsmieszaj mnie bardziej niz to do tej pory zrobiles. Wystarczy nie zachowywac sie w lozku jak napalony szympans a u kazdej kobiety idzie wywolac przynajmniej jeden prawdziwy orgazm

Gość nddsdsdsds
dżem twierdzi że ma taką wiedzę seksualną, że mógłby nawet być seksuologiem, położną i króliczkiem Playboy'a w jednym Prosze o cytat... Njunna jak zwykle lze, idiotka przez 5 lat byla w psychiatryku, dlaczego, widac w tym temacie

Gość nddsdsdsds
Wystarczy nie zachowywac sie w lozku jak napalony szympans a u kazdej kobiety idzie wywolac przynajmniej jeden prawdziwy orgazm To ciekawe, skad tyle kobiet ktore nigdy nie mialy orgazm, albo pierwszy orgazm mialy z partnwerem po kilku miesiacach wspolzycia.... widac miales kobiety ktore dobrze udawaly orgazm a ty slaby obserwator jestes hahaha

Jak ktos twierdzi ze o orgazm u kobiety trudno mimo nie wiem jakich staran to albo zachowuje sie w lozku jak wspomniany napalony szympans albo zna seks tylko z opowiadan kolegow - tak samo napalonych szympansow

Gość nddsdsdsds
Moorland sa tacy ktorzy uwazaja ze facet ma zawsze ochote, bo jak nie to nie jest facetem

Dżem - nie rób z siebie idioty. Już raz uznałeś, że nie trzeba rodzić, żeby być położną bo postawiłeś znak równości między rodzeniem dziecka, a odbieraniem porodu :D Poza tym już Ci tłumaczę czemu kobiety mają problemy z orgazmami - różnice w budowie anatomicznej. Nie każda może mieć orgazm przez samą stymulację pochwy, więc żeby doszła facet musi się ustawić pod takim kątem żeby dobrze stymulować łechtaczkę :) Poza tym faceci też odczuwają różnice w swoich orgazmach - są takie kiedy ledwo mogą stać na nogach, są takie, kiedy prawie nic nie czują. ;) Pavlo - Twoja kobieta jest pewnie bardzo szczęśliwa ;)

Dzem orgazmu u kobiety sie nie obserwuje to sie czuje kiedy partnerka udaje a kiedy przezywa prawdziwy orgazm ale co ty mozesz o tym wiedziec. Wracaj pi banana na drzewo szympansie

Gość nddsdsdsds
Dżem - nie rób z siebie idioty. Już raz uznałeś, że nie trzeba rodzić, żeby być położną bo postawiłeś znak równości między rodzeniem dziecka, a odbieraniem porodu pokazujesz idiotkeo dlaczego jestem idiotka to byl argument za tym ze nie trzeba uprawic seksu by byc swientym seksulogiem ty jak widac idiotko nadal tego nie pojmujesz

ubaw po pachy z tym dżemem jeszcze żadnej babie nie zdjął nawet kurtki, a już trzęsie portkami że orgazmu nie zapewni, dżem , to będzie samospełniajace sie proroctwo OBIECUJĘ CI! ahhaahha

Mnie zawsze zastanawiało, jak to jest, że facet może nie wiedzieć kiedy kobieta ma orgazm. Przecież to najzwyczajniej w świecie czuć.

Gość nddsdsdsds
Pavlo1985 to idealnt przyklad "dobrego kochanka" jrest jak te klody, ktore sie przeciez nie przyuznaja ze sa klodami

Moorland nie jest, raczej byla , za duza sprzecznosc charakterow sie pojawila po wspolnym zamieszkaniu

Dżem - tak, pamiętam, argument był kompletnie nieadekwatny, a ty go nadal nie rozumiesz. Dlatego nikt ci nie wierzy w twoja ponadprzeciętną inteligencję.

Gość nddsdsdsds
Mnie zawsze zastanawiało, jak to jest, że facet może nie wiedzieć kiedy kobieta ma orgazm bo idiotko ni jest facetem i nie masz pojecia o czym piszesz jesli tak wiele kobiet potrafi udac skutecznie orgazm to widocznie nie ejst tak trudno to udac...

Gość nddsdsdsds
Dżem - tak, pamiętam, argument był kompletnie nieadekwatny, byl adekwatny, ale ty idiotko tego nadal nie rozumiesz z twoja logika to trzeba byc chorym na raka, by moc leczyc chorych na raka taka jest twoja logika

Ja już nawet nie wierzę w jego ponadprzecietną głupotę, ja to WIEM. :)

Gość nddsdsdsds
jeszcze żadnej babie nie zdjął nawet kurtki, a już trzęsie portkami że orgazmu nie zapewni, dżem , a gdzie ja idiotko pisalem o sobie? gdzie