Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomyslowasss

Dlaczego coraz wiecej facetow unika seksu - wyjasnienie dla kobiet.

Polecane posty

"E tam fiku przesadzasz w kazdym drzemie spora dawka temperamentu tylko trzeb ja odkryc" poważni bruneci w okularach, maja to cos w oczach ;)

Gość nddsdsdsds
njunnujn takie polecenia to wydaje tobie twoj maz, stad to skojarzenie, wszystko jasne

bo ubzdurał sobie, że ma fankę. Nawet jak na forum, sytuacja dla niej dość żenująca...

hhehe :) nie dzisiaj roztapiam się w upale nie chce mi się skakać :) Mam ostatnio inna mniej meczącą zabawę w wolnym czasie :)

Njun to tylko swiadczy o inteligencji dzema i o tym ze blondyneczka daje sobie robic jemu z soba na forum co sie jemu zywnie podoba badz poprostu ma gleboko w dupie to co on o niej pisze

Gość nddsdsdsds
Blondyneczka nie jest moja fanka, tylko dosc dobrze mnie zna

Gość nddsdsdsds
Moorland idiotko, gfdzie napisalem ze blondyneczka jeast moja fanka? kur... naczyu sie czytac ze zrozumieniem tepa palo!

Dzięki za zaproszenie, sama muszę tam się przenieść :P Rozumiem, że nie będziesz robić reklamy inteligencji dżema? :P

Dżem sie popisuje tu jak mój brat :D tyle ze on mając 22 wreszcie zagruchał i juz nas nie wpienia:D aż tak.. wiesz to problem tych z nimy wielką inteligencją... :|

nie wiem Pavel nie chce zdradzić koleżki11... nie wiem czy mamy jeszcze loozny związek czy wolno mi pisać z innymi nie prawiczkami;p muszę się zapytać :D

cos czuję ze dżem załapie doła a raczej przepaść bo doła permanentnego już ma od dawna...

Nie bądźcie tacy surowi.... mój brat nawet już funkcjonuje.. już 3 dziewczyna i sie zakochał.. może niedługo uda mu się zdobyć dodatkowe 2 pkt i wejdzie do mensy i będziemy mieli rodzinne święto :D

Najpierw zapraszasz a pozniej sie wycofujesz.To sie nazywa niekonsekwentnosc dzialan

Gość nddsdsdsds
njunnujn jak nie napiszesz glupoty to nie bedziesz soba dawaj wiecje

mysle ze bardziej :D ale dżema nie znam tak długo może zabłyśnie jeszcze :D choć brat też ma sporo punktów w emocjonalnej inteligencji... ale heh znowu u mnie pracuje więc GRATULACJE dla wszystkich inteligentów

Dżem - po pierwsze - ładne chamisko z ciebie, po drugie gdzie ta twoja inteligencja jak trzeba zrozumieć sarkazm?

Swoja droga dobrze kojarze ze pisalas tu jakis czas temu z problemem a propos twojego meza?