Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikokiook

dziewczyny które nie robią loda swojemu facetowi -łaczmy sie

Polecane posty

no do hiszpana nie wystarczą chęci, trzeba mieć warunki. ale udawało mi się to nawet z kobietami o miseczce B, wystarczy dobra technika

Gość cbcbvfhg
a ja kocham se oralny, najcudowniejszy rodzaj sexu,,,,anala omijam z daleka

Gość Lady Gada
Ja tam oral lubie, chwila moment i odlatuję, chyba nawet zbyt szybko, ale co poradzę :) A no i robić też moge/lubie, pod warunkiem, że jest czyściutko :D

Gość Łon_26!
Uwielbiam seks oralny! Oczywiście dostawać od dziewczyny, jak też ją seksem oralnym obdarowywać! :D I takie pytanie do kobiet, której nie lubią seksu oralnego. Dlaczego drogie panie nie lubicie? ;)

Gość ;)))
może lubią, ale biernie :)

no to że czyściutko to absolutna podstawa, nawet na taka uwage nie wpadłem bo uwazam to za oczywiste

myślę że to raczej opory natury moralnej. autorka tematu miała ochotę ale nie zrobiła. powodu nie podała. nie rozumiem tej pruderii

Łon_26! - takie skrzywienie mam i już. Minetka jest dla mnie krępująca, a od loda mnie odrzuca.

Gość kikokiook
miałam ochote mu zrobić jak byliśmy pod prysznicem, ale wstydziam sie bo to byly nasze początki, poźniej on mi powiedział ze nie lubi tego typu sexu i poprostu dałam sobie spokój dziś jest moim męzem i mamy córeczke 2 miesięczną:)

Gość Łon_26!
Kemma. Dlaczego minetka jest krępująca? Próbowałaś? To bardzo przyjemne jest. z tego co mówią panie. ;) Od loda dlaczego Cię odrzuca? Próbowałaś? ;)

Próbowałam. Minetka jest dla mnie nieprzyjemna, a robienie loda obrzydliwe. I dobrze mi z tym. Nie muszę się zgadzać na wszystko.

ja nie wiem skąd to się bierze że ludzie w seksie wstydzą się nawet tak popularnych odmian seksu. cóż, jeżeli ludzie wstydzą się oralu to pewnie wstydzą się bardziej perwersyjnych praktyk, a więc krótko mówiąc seks szybko się znudzi

Gość Łon_26!
Emma. A potrafisz wytłumaczyć co w robieniu loda jest dla Ciebie obrzydliwe? Jasne, nie musisz się zgadzać na wszystko. O ile Twój partner to zaakceptuje będzie okej. ;););)

Gość Lady Gada
Kemma, ja też twierdzę, że nie na wszystko muszę się zgadzać, dlatego np. anal w moim wykonaniu nie będzie miał miejsca :)

W kazdej dziedzinie zycia nie musimy sie na wszystko zgadzac, ale seks oralny napewno nie kojarzy mi sie z nieprzyjemnym uczuciem

Gość Hahahahahahahahahahahahahhaha
Ja np mam problem nawet z wc w tej materii, dlatego mam obawy, że taki typ bliskości mógłby spowodować pewne uszkodzenia w moim małym ciałku. Nie uważam, żebym się zamykała na nowe doznania. Scata też bym nie spróbowała i czy to, że nie chciałabym jeść gówna, bo niektórzy jedzą, jest oznaką jakiegoś mojego ograniczenia czy zmaknięcia?

scat to już przegięcie choćby z tego względu że zagraża zdrowiu. a historie o szkodliwym oralu czy analu to cos takiego jak to że stringi powodują hemoroidy...

Gość Hahahahahahahahahahahahahhaha
No czytam właśnie temat o tym, jak widać sa osoby, które to podnieca i bardzo wiążą to z seksualnością. Widzisz, dla Ciebie scat to przesada, dla mnie już niżsy poziom, czyli anal, to przesada. Kwestia przekonań po prostu.

a ja myślę że to kwestia otwarcia na swoją seksualnośc. 30 lat temu oral się wielu kojarzył ze skrajnym zboczeniem, dziś praktykują go nawet katolickie pary. z analem jest podobnie, 20 lat temu ludzie wykrzywiali się na mysl o nim, dzisiaj z tego co pamiętam 1/3 kobiet ma analne doświadczenia. wg mnie większość ograniczeń bierze się z mentalnych zahamowań.