Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikokiook

dziewczyny które nie robią loda swojemu facetowi -łaczmy sie

Polecane posty

Gość Mój ma pecha.
Nie wiem, nie próbowaliśmy. Ale wątpię. Każdy facet ma swój własny zapach i ten... jest po prostu straszny. Coś jak połączenie wybielacza z czymś psującym się. :> Swoją drogą przypomina mi to scenę z Seksu w wielkim mieście, w której Samantha zaspokaja oralnie kolesia, ale nie chce tego robić. W którymś momencie tłumaczy mu, że jego sperma ohydnie pachnie, ale on się upiera, że to bzdura - więc zakładają się, że jeśli koleś sam ją połknie, to i ona to będzie robiła bez gadania. Ostatecznie facet wzdrygając się (sam to czuje) przełyka - tylko po to, żeby ona zrobiła to samo..

ja nie widzę sensu w związku z kimś kto zapachowo nas odrzuca

Gość a może zrób restart
Mój ma pecha. Śmierdzi a wam z cipki jebie !!! Jesteś śmieszna przez gumkę :D facet powinien cię dawno wymienić mnóstwo kobiet robi to bez problemu

Gość Dareios, co z Twoją partnerką?
Przełknęła krytykę? Przegryzła to? Czy też koniec układu?

Gość szanuję cudze poglądy, ale
Może i kobiety robią to bez problemu, ale nie jak ŚMIERDZI :O (to do tego wyżej)

Gość Szowinista 13
Ja miałem 3 kobiety i wszystkie nie miały problemów z blowjobem :D

Gość Szowinista 13
Więc tą co nie chce robić tamtemu to na śmietnik... 🖐️

Gość Mój ma pecha.
Tak, bo rzeczywiście "mnóstwo kobiet robi to bez problemu" jest powalająco mądrym argumentem. Może mnóstwo kobiet robi bez problemu wam, bo inaczej pachnie wasza wydzielina? Ludzie, pomyślcie, zamiast bezsensownie obrażać. I nie sądzę, żeby mądry, kochający facet rzucił swoją kobietę, bo go nie zaspokaja w ten jeden jedyny sposób.

Gość facet ktorego kobieta
kocha pachnie,dostaje szału w jego obecnosci,bo tak ją pociąga i chce go miec i zjesc jesli ci Twój facet smierdzi to cos jest nie halo albo on jest jakis chory

"Tak, bo rzeczywiście "mnóstwo kobiet robi to bez problemu" jest powalająco mądrym argumentem. Może mnóstwo kobiet robi bez problemu wam, bo inaczej pachnie wasza wydzielina?" A nie bierzesz pod uwagę tego że dla innych kobiet ten jego zapach wcale nie musi być taki odrzucający?

Gość Mój ma pecha.
Nie biorę. :) Nie wiem, kto by to wytrzymał. To nie kwestia feromonów...

Gość ale ze o co chodzi
penis tez mu jedzie? czy tylko wydzielina? nie musisz łykac,a jak chcesz to sok pomidorowy podobno niemiły smak zabija:) samo pieszczenie penisa jest cudowne i nie jarze o co chodzi ze jest to traktowane jak cos strasznego nie chcesz nie robisz i po bólu, ja lubie,i nie mam komu:P

Gość Szowinista 13
albo on jest jakis chory Może gnije :D Choć sądze że ta coś ze pechem jest jakąś księżniczką niudaczną i tyle a jak myślisz że facet nie rzuci dla stysfakcji z seksu to jesteś w błędzie

Gość Szowinista 13
ja lubie,i nie mam komu :D na pewno taka kobieta ( czytaj nie nieudolna księżniczka jak "pech" tylko super babka ) znajdzie faceta :)

Gość ta co lubi:)
dzięki:P pewnie powinnam sie ogłosic ..lodziara:P i chętnych by było ale to nie o to chodzi:O

Gość Ant......
Mój ma pecha - moim zdaniem twój facet powinien się przejśc do lekarza.Ten zapach nie jest normalny.Może to powodowac jakiś stan zapalny,grzybica, chlamydioza czy infekcja dróg moczowych. Przyczyn może byc mnóstwo.

Gość fkfnnjbh
mi np. bardzo smierdza majtki po całym dniu, moge sie podmywać ale cóz moj mocz capi

Odrzucający zapach kojarzy mi się tylko i wyłącznie z jakimiś bakteriami, może czas najwyższy udać się do lekarza? a swoją drogą, jeśli ktoś ma bardzo bogate i urozmaicone życie erotyczne to może i obejdzie się bez tego loda, ale co ja się tam znam ;)

Gość ;)))
a ja nawet nie wiem jaki "to" ma zapach, nie robię bo sie brzydzę i tyle. Tak już mam.

Gość Szowinista 13
a ja nawet nie wiem jaki "to" ma zapach, nie robię bo sie brzydzę i tyle. Tak już mam. A czy twój facet robi Ci minete ?

tak szowinisto, robi i bardzo to lubi :D:p

Gość Szowinista 13
tak szowinisto, robi i bardzo to lubi To masz prawdziwego Mężczyznę w domu szkoda tylko że on nie ma prawdziwej kobiety 🖐️

Gość Ale pocisk
To masz prawdziwego Mężczyznę w domu szkoda tylko że on nie ma prawdziwej kobiety 🖐️ :D hahahahaha

och och, ales mi dowalił, chyba pójdę spac z rozpaczy :D

Gość nkonuhh
tez nie robie loda

Gość anonimowa pozostaane
A ja mam kochanka, z ktorym sie spotykam bo zona go nie zaspokaja oralnie. A jak ja zabawiam sie jego przyjacielem to chlop odlatuje:) jeszcze troche i bedzie moj bo dobry facet jest ale ma swoje potrzeby ktorych zona nie chce spelanic, coz jej strata, ja go chetnie przygarne ;)

Gość czop456
dolores ciekawe jak Ty bedziesz pachniec za pare lat,jak po tym analu bedziesz musiała pieluch używac

Gość burzaburzaburzaaa
mnie robienie loda facetowi sprawia przyjemność natomiast kiedy on robi mi minetkę to nic nie czuję :D