Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocnik Admina

I tak kobiety traktują miłych facetów - więc lepiej być draniem.

Polecane posty

pewne tematy są nieskończone, niepojęte i rozległe jak wszechświat- w tym gadki o tym jak to dranie podniecają kobiety

Gość Zuzanna Amelia & 14
Dran - to takie okreslenie faceta co najczesciej ma powodzenie u kobiet i z tego korzysta. Podobnie jak kurwa to okreslenie seksownej kobiety , ktora ma powodzenie u facetow. Ja osobiscie lubie dranie i wcale sie z tym nie kryje.

pierwsze słyszę, że ku.rwa równa się seksownej kobiecie.. trzeba zrobić aktualizacje znaczeniowe pod kopułą :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 14
A nie ? No to przyjrzyj sie jakie dziewczyny kolezanki najczesciej okreslaja jako kurwy.

Gość Zuzanna Amelia & 14
Sprawdz na mailu

Gość kasaa
I można tak uogólniać bez końca i mówić za wszystkich co wolą

Też nie rozumiem tej bajeczki o tym, że kobiety lecą na drani. Jeszcze zależy jakie kobiety. Jak jakaś lubi być pomiatana to i owszem, ale są też "normalne", które szukają normalnego faceta, który je będzie szanować. Jednak sporą część panów to przerasta.

no włacha, że pogadam Frodo :classic_cool: matura bardzo dobrze mi poszła i jestem usatysfakcjonowana, bo w sumie sporo kułam i w duchu miałam nadzieję na niezły procent. :P a jak przebiega relacja z Twoją nową dziewczyną, jak poszła randka itp?

Gość Zuzanna Amelia & 14
18:43 [zgłoś do usunięcia] kasaa Idąc tym tokiem myślenia,tak samo można powiedzieć że nie warto być porzadną kobietą bo faceci i tak wolą plastikowe dzi**i Zdefiniuj okreslenie "kobieta porzadna" Tylko nie pisz ze to taka co "sie szanuje"

"Ja osobiscie lubie dranie i wcale sie z tym nie kryje." no i to jest prawidłowa postawa. trzeba wiedzieć czego się chce i na co się decyduje. a tu jedna z drugą poleci na gościa który raz na miesiąc wymienia sobie panienkę na nową, "bajer" ma opanowany do perfekcji a potem dziwi się że sama została na nową wymieniona. gdzie tu logika?

Gość Zuzanna Amelia & 14
PP - gratulacje. Jakie masz dalsze plany ?

Gość olcynik
bolec uorkiestra Sama przecież skreślasz takiego faceta na wstępie.

Gość kurek...
mnie kobieta zostawila po 6 latach, bo zarabialem mniej od niej, a zwiazala sie z kolega z pracy

Gość kasaa
Ale to właśnie taka co się szanuje;)Nie chodzi z pierwszym lepszym,jest wierna,lojalna,a nie taka co ma faceta a na boku 2 innych

Gość Zuzanna Amelia & 14
No wlasnie Frodo. Jak Twoja randka ?

"bo zarabialem mniej od niej" co w tym dziwnego? kobiety szukają silnych samców. okazałeś się za słaby to cię zmieniła na silniejszego.

Gość etewhwjh
Pewnie z wyglądem też byłeś gorszy

Gość kurek...
kuzwa ale nie moze byc tak ze po 6 latach odchodzi tylko z takiego powodu

Zuza, Frodo- dzięki za gratulacje :P Frodo, no miałeś jakieś spotkanie z dziewczyną, która Ci się podoba i pisałeś o tym na forum jakiś czas temu (chyba, że mi pamięć płata figle, albo to był kit). ;D

Gość Zuzanna Amelia & 14
18:50 [zgłoś do usunięcia] !offerma "bo zarabialem mniej od niej" co w tym dziwnego? kobiety szukają silnych samców. okazałeś się za słaby to cię zmieniła na silniejszego. Ty sie niedlugo zakochasz. Wspomnisz moje slowa.

"kuzwa ale nie moze byc tak ze po 6 latach odchodzi tylko z takiego powodu" jak to "tylko" z takiego powodu? to bardzo ważny powód. większa część życia schodzi nam na zarabianiu pieniędzy.

Gość etewhwjh
Widocznie można po tylu latach z takie powodu

Gość etewhwjh
A ten kolega z pracy więcej zarabia czy po prostu ma tyle co ty, tyle, że lepiej wygląda?

"Ty sie niedlugo zakochasz. Wspomnisz moje slowa." nie złorzecz bliźniemu lafiryndo :D