Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozia:):):)

Illuminaci w przemyśle muzycznym. Gwiazdy realnie sprzedały duszę diabłu

Polecane posty

Żeby chociaż te wklejki były na temat.. A tak Rózia szuka sobie tylko potwierdzeń że nauka w Piśmie jest nie prawdziwa i zafałszowana, po to jedynie aby znaleźć poparcie dla swoich poglądów. A jakie są są jej poglądy i wiedza na temat Boga to każdy widzi.

rozumiem ,ze biblia , Święta Księga jest zmanipulowana natomiast artykuł jakiegoś podrzędnego naukowca to prawda objawiona ?:) i na jakiej podstawie tak sądzisz ?:)

pewna jestem ,ze różia nawet nie czyta tego co wkleja bo co najmniej 2 wklejki piłują gałąź na k torej siedzi - czyli zaprzecza nimi sama sobie .:D Ale zdrowej nauki znieść nie będą mogli .... czyż n ie tak ?:)

15:15 [zgłoś do usunięcia] Rozia:):):) który z resztą potwierdza, że Biblia jest zmanipulowana dla korzyści Kościoła Oczywista oczywistość :classic_cool: Kościół wyciął przede wszystkim cytaty mówiące o reinkarnacji :classic_cool: Tak Ci po prostu wygodniej w to wierzyć :P

Spoko, nic już więcej o tym nie piszę... Wierzcie sobie i pismom. Ja nie oczekuję, żeby ktoś mi wierzył. Nie jestem żadnym autorytetem z resztą. Ja mam swoje poglądy, Wy macie swoje i powinniśmy to uszanować.

bez sensu by to bylo ,zeby KK wzbraniał nauki o reinkarnacji - przecież to ogromne pole do nadużyć - i kto to sprawdzi ?:) nie , nie rózia , brak tu logiki .

nic nie napiszesz ,bo nie tylko autorytetem nie jesteś ale brak ic podstawowej , powtarzam podstawowej wiedzy na temat Boga . A ska ja mozesz wziąć - skoro Biblię odrzucasz ? ano z serca ,a że serce czasami mówi tak , czasami nie - to inna sprawa . a co właściwie ci w tej Biblii przeszkadza ?

Wiedza na temat Boga? A kto takową posiada poza Jezusem? Nikt...

Wyśmiewajcie, spoko... nie mam zamiaru się bronić.

niczego nie wyśmiewam - to twoje własne słowa . smutno mi nawet ,ze w świecie takiego dostępu do Słowa Bożego , przetłumaczonego w rożny sposób ktoś , kto mówi ,ze i werzy Boga - Boga nie zna .

Gość buenavistaxxx
Jesteś wierząca a wierzysz w horoskopy??!! o masakra...Wydaje mi sie, że wybierasz z róznych ideologii i religii chrześcijańskiej tylko to co Ci pasuje...a reszte odrzucasz...taki mix wszystkiego

Bóg jest poza zasięgiem naszego umysłu... Nie da się Go ogarnąć. Jest wszystkim. I jest w każdym z nas... A pomimo to, to jeszcze nie jest to...

to bełkot , rózia , czysty bełkot . Bóg n as stworzył , jesteśmy Jego dziećmi , zna nas ,a my powinniśmy poznawać Jego . to co piszesz to tylko nieudolna próba usprawiedliwienia swijej n niewiedzy .

Jezus urodził sie pośród prostych ludzi , pasterzy , strzygących owce . wyprawiaczy skór - ludzi niewykształconych ,zeby dać świadectwo ,zę Istota Boga jest dostępna dla każdego i nie ma potrzeby angażować w to wymyślnych filozofii.

Dobra, mów co chcesz. Twoja sprawa. Polecam jednak stronę http://www.vismaya-maitreya.pl/news.html Pani która prowadzi tą stronę też łączy chrześcijaństwo z reinkarnacją itp. itd. :) I widać spójność... No ale jeśli to nie dla Ciebie to ok. Wierz całe życie w jedną prawdę... Bądź głucha tylko na jedno...

Oj Ty w ogóle mnie nie rozumiesz... Nie masz umysłu do takich rzeczy, bo jesteś całe życie zamknięta na jedną prawdę. Więc nie sprzeczajmy się.

Ty wierz Biblii:) Nikt Ci nie zabrania:)

i daj spokój z wklejaniem tych stron bo zaczynam myśleć ,ze pod pozorami ostrzeganie przed okultyzmem - okultyzm szerzysz . I kto wie czy to nie jest twój główny cel .

Nie tylko jej, jest mnóstwo ksiązek, pism, stron... Zacznijcie czytać... A to z biegiem czasu zaczyna układać się w jedna całość. Albo nie, bo wyjdzie na to, że do czegoś namawiam

I to nie jest tak, że UWIERZYŁAM. To po prostu wszystko jest logiczne i nie trzeba w to wierzyć...

Gość tako rzecze on ...
można wierzyć w jakieś spiskowe teorie albo mieć na to wszystko wyrąbane ... Ja wybieram drugą opcję :D

Logiczne? Jak wiara w reinkarnacja może być logiczna w kontekście tego czego Jezus nauczał? Tylko ktoś kto pismo zna jedynie z okładki moze coś takiego napisać... :O

No nie wierzę, ja wiem. a to różnica

to ze jest mnóstwo książek i stron - żaden argument . Zwłaszcza ,ze często te stony i książki wysnuwają przeciwstawne argumenty - czyli sie znoszą . Do tego dochodzą pomyłki i ordynarne oszustwa - i jak to temu wierzyć ?