Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żab-X

no i macie to swoje "wyzwolenie seksualne"

Polecane posty

"jak sa takie wyzwolone i podobne do chlopcow to czemu nawet tego seksu nie potrafia uprawiac na swoich warunkach tzn. z gumka tylko robia to bez gumy, bo chłopcy decyduja co i kiedy wsadza?" Nie uprawiaja na swoich warunkach , bo niestety panuje zasada " nie ty , to inna" a przecież gorszą od koleżanki być nie chce taka dziewczyna . Jeronimo 38 - Przecież nikt nie mówi , że wszystkie dzieciaki maja takie samo podejście do sexu :) Niestety , jednak 3/4 z nich owszem:) A lepiej na pewno nie będzie pomimo dostępu do wiedzy .

Gość Przez to wyzwolenie seksualne
nie mogę znaleźć porządnej, szanującej się kobiety. Czemu czas nie może się cofnąć. Kiedyś takich kobiet było znacznie więcej.

"żab , naprawdę uważasz , że ryczą one w poduszkę ? jeśli tak , to jest to znikoma część" nie jestem aż tak stara, żeby nie znać żadnych 15 i 16-latek. to co jest naprawdę i poza przed koleżankami to też 2 różne sprawy. licytacji "zaliczeń" nie dokonują ludzie usatysfakcjonowani swoim życiem i pewni siebie.

Gość zuziowapani
to dla mnie zadne wyzwolenie, skoro podporzadkowuja sie woli chlopcow...

Gość Zuzanna Amelia & 27
Zuziowa pani - to ze jestes dziewica widze z Twoich wypowiedzi. Zakladam rowniez ze jestes dosc mloda. Zdradzisz ile masz lat ?

"nie jestem aż tak stara, żeby nie znać żadnych 15 i 16-latek. to co jest naprawdę i poza przed koleżankami to też 2 różne sprawy. licytacji "zaliczeń" nie dokonują ludzie usatysfakcjonowani swoim życiem i pewni siebie." ŻAB - X czyżby insynuacja do mojego wieku ?:D Jeśli chodzi o licytację , to jest teraz na porządku dziennym wśród takich osobników . A tych jest zdecydowana większość . Oni tym żyją , to jest ich świat . Osoba , która tego nie robi , po prostu w "towarzystwie" nie ma racji bytu . "to dla mnie zadne wyzwolenie, skoro podporzadkowuja sie woli chlopcow..." Ale to my tak myślimy a nie te dziewuchy .

imperia, spytaj sie jakis nastolatek jak jest, bo ty ni wiesz, swoje zdanie o ogole formuujesz na podstawie mneijszosci

Gość zuziowapani
hehe, mam sporo lat, sporo przeżyłam i ... hehe, ale dzięki za odmłodzenie mnie;). p.s. z dziewica to nie bardzo , bo jestem męzatka i w dodatku w ciazy:)

Gość Zuzanna Amelia & 27
20:35 [zgłoś do usunięcia] imperia "to dla mnie zadne wyzwolenie, skoro podporzadkowuja sie woli chlopcow..." Ale to my tak myślimy a nie te dziewuchy . Te "dziewuchy" - jak je okreslasz- wyraznie dbaja o to aby nie produkowac niechcianego zycia i chwala im za to. O co dbaja "dziewuchy" ktore sie nie zabezpieczaja w zaden sposob ?

Gość Zuzanna Amelia & 27
I jako mezatka w dodatku w ciazy nie wiesz ze prezerwatywa moze peknac , ze tabsy stale maja wplyw hormonalny i ze seks w prezerwatywie rozni sie od seksu bez ? Ile miesiecy po slubie urodzi sie Twoje dziecko ?

Nie żab , nie na podstawie mniejszości . Rozmawiam z młodzieżą , słyszę ich zdanie na temat seksu i zabezpieczenia , które jest wypowiadane bez żadnej krępacji .Większośc z nich nie ma żadnego pojęcia o własnej fizjologii zaczynając współżycie :) Wg nich sex opiera się jedynie na penisie i pochwie . Zero wiadomości . Czytam też dużo publikacji , referatów i wywiadów związanych z tym tematem .

"ze tabsy stale maja wplyw hormonalny" ty sobie lepiej sprawdź, jaką ilość hormonów mają normalne tabletki, a ile tabletki "po".

Gość zuziowapani
czytałam, że pigułka po rozpieprza gospodarke hormonalną na kilka miesięcy, to straszne gówno i jakby juz były takie wyzwolone i rozsadne, to regularnie brałyby pigułki antykoncepcyjne i zmuszały chłopców do zakładania gumki. i powtarzam: a hiv a choroby weneryczne, gdzie tu rozsadek?

Małe sprostowanie do mego ostatniego wpisu :D Oczywiście miało być nie Żab a fiku miku .

Gość Zuzanna Amelia & 27
Imperia - rozmawiasz z mlodzieza w Polsce czy na zachodzie , bo juz sie pogubilam

Gość zuziowapani
4 lata po slubie, staralismy sie o dziecko 3 miesiace, wiec jest planowane. znam sie na antykoncepcji słonko.

"Te "dziewuchy" - jak je okreslasz- wyraznie dbaja o to aby nie produkowac niechcianego zycia i chwala im za to. O co dbaja "dziewuchy" ktore sie nie zabezpieczaja w zaden sposob ? " Zuzanno ja o chlebie , ty o niebie :)

Gość Zuzanna Amelia & 27
Zuziowa pani - no jakos nie bardzo sie znasz skoro piszesz to co na poprzedniej stronie.

Gość Zuzanna Amelia & 27
Mylisz sie Imperia - to jest wlasnie dokladnie ten sam temat.

Gość zuziowapani
zuzanna, a ja mam wrazenie, ze to ty prawisz farmazony i bronisz nastolatek, które niby seksia sie z kim chca i sa madre, bo w razie ciazy biora pigulke po.

"imperia do psychologa chodiz mlodizez z probelmami, czatem stykasz sie z patologia " A możesz napisać po polsku czy już pora jest dla ciebie zbyt późna ?:D "Imperia - rozmawiasz z mlodzieza w Polsce czy na zachodzie , bo juz sie pogubilam" Interesuje mnie Polska i nie mam pojęcie skąd przypięłaś do mnie zachód .

pisalas ze stykasz sie z mlodizeza ktora ci opowiada o swoich przygodach, wiec pwnie jestes pedagogiem/psychologiem

Gość Zuzanna Amelia & 27
21:00 [zgłoś do usunięcia] zuziowapani zuzanna, a ja mam wrazenie, ze to ty prawisz farmazony i bronisz nastolatek, które niby seksia sie z kim chca i sa madre, bo w razie ciazy biora pigulke po. Oczywiscie ze bronie nastolatek , ktore sie zabezpieczaja przed ciaza. W ogole uwazam ze zabezpieczanie przed ciaza to objaw rozsadku i doroslosci. A Ty uwazasz ze rozsadne i dorosle jest niezabezpieczanie sie i lapanie meza na brzuch ?

Fiku , nie to że stykam wyłącznie w sensie zawodowym a rozmawiam z młodzieżą lub po prostu tylko słucham . Mój zawód nie powinien tu nikogo interesować .

Gość zuziowapani
ale one się nie zabezpieczaja przed ciążą tylko biorą tabletkę wczesnoporonną jak wpadną...nie widzisz różnicy???

fiku :D mnie interesuje młodzież ogólnie jak i jej poglądy i zachowania :D