Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żab-X

no i macie to swoje "wyzwolenie seksualne"

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 27
Zaba - to zostan w Polsce. Jak Cie tak razi ta niemoralnosc zachodu to nie powinnas tam jechac.

Ale ale , chwileczkę , bo już sie troszkę pogubiłam :o Osoby dorosłe , pracujące również maja dość nikłą wiedzę o antykoncepcji , chociażby z racji swego statusu materialnego , zaharowywania się za niskie pobory , problemami zycia codziennego. Tacy ludzie naprawdę żyją z dnia na dzień a jutro jakoś tam będzie . Oni nie myślą o antykoncepcji , bo dla nich wydanie kwoty z rzędu ok (średnio) 70 zł na opakowanie tabletek anty jest sumą , za którą niejednokrotnie muszą wyżywić swoją rodzinę . Więc skąd taka nastolatka ma wziąć taką kwotę jeśli sama jeszcze nie zarabia , jest uczennicą gimnazjum lub LO ? wbrew pozorom mało jest jeszcze takich rodziców aby ot tak machnęło kasą na anty dla córki lub syna w tak młodym wieku . Szybciej dziecku głowę zmyją niż sięgną do portfela .

"Jak to nie ? A peknieta prezerwatywa jak facet jest oferma ?" na to jest jeszcze "pigułka po", już zapomniałaś? a tak w ogóle to jest wina tych lewackich kretynów. od wieków istniał społeczny mechanizm radzenia sobie z kurestwem poprzez szykanowanie tego. panna z "bękartem" miała tak przejebane że inne 10 razy zastanowiły się nad tym czy warto. a jak teraz panna z dzieckiem jest dofinansowywana przez państwo, pomaga jej się skończyć szkołę i w ogóle wszyscy wokół niej skaczą to jaką ma motywację żeby się powstrzymywać i szukać "właściwego chłopa"? a żadnej. to i daje dupy na prawo i lewo. kiedyś był taki chat na onecie z jakąś byłą prostytutką która opowiadała o swoim życiu prostytutki i jak to jej się "udało z tym skończyć". kilka razy zadałem jej proste pytanie. skoro ty w młodości byłaś prostytutką i zamiast pracy wybrałaś "łatwą forsę" a teraz masz rodzinę, karierę, dziecko i kochającego męża to dlaczego odradzasz to innym dziewczynom. co takiego okropnego jest w tym losie prostytutki? nie dostałem odpowiedzi. ale właśnie tak jest. jak jakaś panna widzi że ma alternatywę - biedronka za 1500 brutto i codziennie przez 8 godzin na kasie w pampersie albo dać dupy parę razy i ta sama kasa to co wybierze jeżeli nie ma żadnych konsekwencji?

"Więc skąd taka nastolatka ma wziąć taką kwotę jeśli sama jeszcze nie zarabia , jest uczennicą gimnazjum lub LO ? " a na chlanie do nieprzytomności co weekend to ma? cóż, jak się nie ma rozumu, to trzeba mieć na tabletki. albo na gumki. albo na pampersy :D

a paczka pampersów, niech no wygooglam... chyba 50 zł średnio paczka. a dzieciak nie będzie tych pampersów oszczędzał :D

"a na chlanie do nieprzytomności co weekend to ma? cóż, jak się nie ma rozumu, to trzeba mieć na tabletki. albo na gumki. albo na pampersy " Żab owszem , ma :D zawsze jakiegoś frajera złapie ma wstęp do klubu i drineczka lub piwsko :DZa godzinę jest następny "klient" , za kolejną godzinę następny :D I tak ten światek się kręci :D

"a jaką karę wymyślisz dla facetów płodzących owe bękarty??" ale karę za co? oni tych panien nie gwałcą. a że "czują się wykorzystane" no to już ich problem. chciały - dały.

imperia - widzę, że oblatana jesteś w temacie naciągania na drinki w klubach :D :P

My się tu możemy wymądrzać ale prawda o wiedzy i edukacji seksualnej w narodzie jest przerażająca :O I prawdę napisała imperia, iż wiedza dorosłych jest podobna do wiedzy nastolatek.

przypominam że nie facet w ciążę zachodzi a ja ci ofermuś przypomnę, że bez faceta ciąży nie będzie :D :P

Gość offerma weź nie załamuj
ludzi. Co z tego ze szykanowali samotne mamuśki. Aborcje i antykoncepcja były zawsze. Czy to w formie baraniego jelita, naparu z ziółek czy przekłuwania płodu jakimś drutem. Lidzie to robili odkąd tylko wpadli na jakiś pomysł. No choćby lewacki ofermiasty artykuł http://www.focus.pl/historia/artykuly/zobacz/publikacje/jak-to-robily-kobiety-w-starozytnosci/ Ludzie lubili, lubią i będą lubić seks dla przyjemności a nie tylko w celu prokreacyjnym i będą starali się ograniczać niechciane dzieci. Więc twierdzenie o jakowymś upadku obyczajów to raczej nadinterpretacja. Lubisz się opierac na statystkych. Sprawdź ile było aborcji a PRL bo to pewnie ciekawy temat. A przeciez za tamtych czasów to wpływy zachodnie były u nas mniejsze a sam zachód nie był tak "nowoczesny".

Pan Bóg to przede wszystkim obciążył jednaką odpowiedzialnością za potomstwo i kobietę i mężczyznę.

przeczytalam i nie wierze ze takie no nie chce powiedziec glupie no ale .. ze dziewczyny w ogole na takie cos ida... przeciez to totalna glupota, jest duzo metod antykoncepcyjnych ale o takie cuda uskuteczniac... , tez nie wiadomo co moze z tego 'wyjsc' po latach uzywania takich tabletek po...

"imperia - widzę, że oblatana jesteś w temacie naciągania na drinki w klubach " Oczywiście , podczytuję takie portale jak kafeteria :D:D:D:D:D:D:D

"Samotne matki maja w Polsce przej**ane " to idź je wesprzyj, skoro masz dobre serce.

Gość Zuzanna Amelia & 27
Ja wiem czym ten wasz pan bog kaze za szykanowanie nieslubnych dzieci : - prawictwem.

"Aborcje i antykoncepcja były zawsze" bzdura. na takie rzeczy to sobie mogły pozwolić żony senatorów a nie zwykłe wieśniaczki. weź mnie nie osłabiaj tymi pierdołami. te lewackie dyrdymały poparte jakimiś pseudonaukowymi, wybiórczymi "badaniami" się nadają co najwyżej do kibla.

"co do drinków, to faceci sami chcą stawiać, chyba maja nadzieję upić ofiarę " Fiku , dziecko , a ja tobie staram się uświadomić , iż niejednokrotnie ta "ofiara losu" sama tego chce i ładuje się w takie problemy świadomie , z tym że uważa , że akurat one jej nie dotyczą :D

"Pan Bóg to przede wszystkim obciążył jednaką odpowiedzialnością za potomstwo i kobietę i mężczyznę." tak ci powiedział w jednym z objawień? mniej pij.

"Aborcje i antykoncepcja były zawsze' cytat z artykułu: "Do roślin antykoncepcyjnych zaliczano również rutę, z której prawdopodobnie sporządzano wywary do picia, liście wierzby białej (salix alba) oraz miętę polną." ty na serio w to wierzysz? :o

"bzdura. na takie rzeczy to sobie mogły pozwolić żony senatorów a nie zwykłe wieśniaczki. weź mnie nie osłabiaj tymi pierdołami." Offerma , zwykłe wieśniaczki ratowały się u wszelkiego rodzaju zielarek , odprawiały modły nad sobą , były kadzone jakimiś dymami z palonego zielska :D

ofermuś wieśniaczki robiły to u zielarki albo pogrzebaczem. Weź ty się w końcu czegoś naucz, poczytaj coś, jakaś książkę.

Gość Zuzanna Amelia & 27
Offerma - znowu piszesz dydrdymaly. Nawet przysiega Hipokratesa zawiera klauzule o nie podaniu kobiecie srodka poronnego. A on samych senatorow nie leczyl.

No i chwała Bogu, że ich z tej ziemi egipskiej wywiódł, bo tam brudno.

własnie wróciłem z kina :classic_cool: byłem na filmie mroczny rycerz powstaje :classic_cool: ale niestety sam 😭