Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona z problemem 37

Moje pragnienie, tego mezczyzny

Polecane posty

Gość tramamam
a co uutroko powieszz na to ? dla ułatwienia załóżmy ,że jestem obiektem twoich westchnień a ty masz na imię magda , będziemy mieli grę wstępną z głowy :)) wybacz błędy ale się śpieszyłem , gdybym naprawdę chciał do ciebie napisać to by się nie zdażyło ) to mój mail: Magdo , pierwszy raz tak się do ciebe zwracam , mimo , że twoje imię wymawiałem już w myślach setki razy , ale do teraz musiało mi wystarczyć suche :szefowo. , wiem że zabrzmi to idiotycznie i mnie wyśmiejesz ale to jest silniejsze ode mnie , i muszę to wyrzucić , bo zawładnęło to wszystkie moje mysłi . a właściwie to nie coś tylko , jedna , wyjątkowa osoba : tak to Ty Magdo . widzę cie kiedy tylko zamknę oczy przed snem po nim , a nawet w trakcie , bo mi si śnisz , ciągle :))) na początku trochęsięz tego śmiałem , bo to nic niezwykłego , że taka atrakcyjna osoba wpadłą mi w oko , nie mnie jednemu , ale teraz widzę , że wypełniasz każdą moja myśl , nie moogę oderwać od ciebie oczu kiedy tak stoisz przeglądając papier , kiedy widzę twoją odsłoniętą szyję , którą mam ochotę zarzucić setkami pocałunków , kiedy widzę jak się odwracasz , rzucając mi spojrzenie , a ja jak speszony uciekam wzrokiem , bo boję się że jakbym wpatrzył się w nie to zamarłbym chyba na wieki ,taki to cudowny widok

Gość tramamam
aha to a propos nie otrzymywania miłych listów :)

tramamam aha to a propos nie otrzymywania miłych listów niezły makaron na uszy :classic_cool:

ona...szczególnie zw zestawieniu z tym męskim głosem?:D

Gość tramamam
v34 oczywiście , ze makaron ale tu o to chodzi ,że ot tak sobie można zmarszu coś ładnego napisać , gdybym cięznał lepiej to też byś coś miłego dostała , po prostu wymagajcie :))) nie tylko pisania :)

Gość tramamam
bawcie się dalej , praca czeka :O :P

Gość też 37 ona
wybacz miły ...ale czuję niechęć do facetów przesiadujących na forach erotycznych w celu zawarcia znajomości... Wg mnie to ktoś kto jest bardzo nieciekawy w realu i tylko na forach, czatach i innych internetowych "podwórkach" może sobie poużywać... nigdy nie zawarłabym erotycznej znajomości z facetem z netu, zwłaszcza takim z forum tego typu, bo uważam że to bardzo wybrakowane egzemplarze...

W naszych czasach 90% mezczyzn jest wybrakowanych. Prozno szukac wyjatkowego modelu. Dla przykladu moj maz aktualnie przechodzi proces odmozdzenia bo inaczej siedzenia na kanapie i picia piwska nie mozna nazwac... To ja daje z siebie wszystko na silowni i fitnesie, dbam o siebie i swoja diete, wygladam caly czas atrakcyjnie dla niego a mezczyzna mojego zycia liczy tylko ilosc pozostalego piwa w lodowce :o

Gość Pi-45
Myślałem ze kobiety robią to dla siebie albo żeby inne babki zazdroscily;)))

HappyTreeFriend_ ona z problemem 37 prawdziwym facetem bedzie ten, ktoremu daje sie poczuc, ze jest prawdziwym facetem Koorwa wiekszej głupoty w zyciu nie czytałam :classic_cool: a mówią ze mądrośc przychodzi z wiekiem :D:D:D:D

Happy, wybacz ale twoje twierdzenie jest niczym innym jak maslo maslane lub recepta na udane zycie z mezczyzna z ktora nikt nie wie co zrobic ;) Dzien dobry przy kawie :)

Gość duch cafe
ja cię wyrucham:D

ona...a jak tam walka serca z rozumem?:D czesc lola🖐️