Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoczeko

zwatpienie w mezczyzn - apogeum

Polecane posty

Gość mruczasty kocur
czekoczeko- gdzie ty wytrzymasz w pojedynke? posiedzisz chwile sama i ci przejdize ten pomysl, jeszcze odezwa sie w tobie zadze namietnosaci to juz calkiem, no chyba ze chcesz zyc jak Jarek z kotem, a czasai tylko wypadac na meskie dziwki :D

Dygresje się zdarzają, więc może nie będą marudzić ;) a tak się zarzekałeś, że już będziesz sam... widzisz jaki ten los przewrotny? A jak mówiłam, że tak będzie to na mnie krzyczałeś :D tez mam jutro na po południe.

Gość jvjggvjv
"w takim razie związek z atrakcyjnym facetem po prostu nie jest dla ciebie" hehehe,dobre! dla mnie facet który zdradza NIGDY nie będzie atrakcyjny,zawsze obleśny :D nie rozumiem tych które sie podniecają że są kochankami żonatego,bo jakby do mnie sie jakiś ślinił to bym sie na niego wyrzygała :O jeszcze niedawno takie tematy jak ten wpędzały mnie w doła,ale teraz sie nie przejmuje,wiem że na wiernych można trafić i nie są to tylko "ciapciaki" ale ludzie,którzy są wartościowi,dla których liczy sie coś więcej,liczy sie miłość:) O kobietach też mówią,że te najatrakcyjniejsze nie będą wierne a po sobie wiem,że to gówno prawda :classic_cool: w zasadzie nie obchodzi mnie co robi 99 % mężczyzn - ważne żeby mój własny był w tym 1% niewiele wymagam od życia,wystarczy jeden wierny facet :classic_cool:

Gość czekoczeko
mruczasty kocur- dlugo juz pracujesz za granica? szkoda ze wlasnie takie sa realia, smutne. brak perspektyw w naszym kraju frodo& bauntyy piszcie sobie piszcie;)

Gość mruczasty kocur
pale_shelter- zdradzaja swoje zony z chłopakami :D jak tka dalj pojdzie to zabraknie wazeliny w aptece i smaru na stacji,

Bauntyy - bywa, bywa. A wiesz co jest najlepsze? Tzn wiem, że to niby nie jest najważniejsze, liczy się wnętrze itd. ale ona jest śliczniutka:) Właśnie se na fotki patrzę bo mam w tle:) Hormony mi na banię siadają, zamieniam się w kobietę:(:P

Gość czekoczeko
jvjggvjv- pochwalam i ciesze sie ze uwierzylas w mezczyzn majac zle doswiadczenia

Frodo zastanawia mnie jak reszta z tamtego wątku, czy coś się u nich zmieniło. Oby tak właśnie było

Gość mruczasty kocur
czekoczeko- nie wiem ile to jest dlugo, ale ponad 3 lata

Gość czekoczeko
boje sie rozczarowania kolejnego dlatego chce byc sama...

Gość czekoczeko
to tyle ile trwal moj zwiazek.

Gość jvjggvjv
Ty też masz jeszcze na to szansę. Nie podoba CI sie świat,jak widzisz,to go zmień ;) Spróbuj więcej dostrzec - ci wierni nie są tak widoczni,bo nie latają od imprezy do imprezy z pałą na wierzchu...:D świat wcale nie jest "tak skonstruowany" jak to niektózy próbują tutaj wmawiać..świat jest bardziej różnorodny niż sie wam wydaje. A ty autorko naprawde musisz mieć sporego pecha,skoro wszyscy twoi koledzy i meżowie koleżanek to zdrajcy...to dość nieprawdopodobne,choćby biorąc pod uwagę statystyki = przynajmniej jeden facet na sto powinien "nie być taki sam" :classic_cool:

Gość jvjggvjv
..chyba że masz dwóch kolegów i dwie koleżanki,to sie nie dziwie :classic_cool:

Niemożliwe, żeby trafiać na jeden i ten sam typ faceta. Po prostu podświadomie taki wybiera, nie zważa na inny i dlatego uważa, że nie ma normalnych niezdradzających facetów.

Gość mruczasty kocur
czyli jeden na 100 nie zdradza? a ile w tym rozrachunku jest wiernych kobiet, bo statystycznie niwiele jestescie gorsze od facetow, z ta roznica ze facet sie przyzna do zdrady a wy juz nie tak za bardzo, kiedys sobie czytalem wypociny na tym portalu i mozna pomyslec ze kobiety wierne nie moga byc :D

Frodo myślisz, że takie internetowe znajomości mają szansę przetrwania? Jaka jest odległość między wami?

Gość czekoczeko
mam sporo kolegow, sa tylko kolegami i wiem ze nie sa wierni kolezanki tez trafialy na takich lovelasow a ja??? ja mam pecha niestety. tylko na takich trafilam. choc na poczatku kreowali sie na porzadnych ulozonych czar prysl jednak

Gość jvjggvjv
"jeśli piszesz do mnie to ja akurat jestem meżczyzną. i jestem w takim układzie - ja, średnio atrakcyjny, moja "laska". i co? mam ja w klatce trzymać. wiadomo, że mnie zdradza, ale póki to tylko seks to nic takiego. tak jest świat skonstruowany a człowiek wraz z nim" gratuluje związku,jakże dopasowanego do takiego świata :classic_cool: i dlatego właśnie wiem,że nie można obniżać wymagań godząc się na byle co. "wiadomo,że mnie zdradza" "ale to tylko seks" mam poważne wątpliwośći,czy my aby żyjemy na tym samym świecie :classic_cool: cóż,pewnie nie,pewnie dzieli nas wiele kilometrów a tym samym inni ludzie nas otaczają...a jeśli nawet jesteś moim sąsiadem to trudno,nie znam wielu swoich sąsiadów

Gość mruczasty kocur
baunty wlasnie o tym mowiel, kobiety juz tak maja, moja sasiadka, jak zaczeła w patologi to o dziwo zawsze wpada w nastepna :D to nie na moj rozum, bo ja mysle logicznie, a to nie jest logiczne, sokro sie na czyms sprzylem to nie dotykam znowu itd. ale kobiety slyna z logiki rozumowania :D

Gość mruczasty kocur
czekoczeko-- powiedz mi ze mieszkasz w bloku?

Gość czekoczeko
niemozliwe zeby trfiac na jeden typ faceta?? a skad ja mam wiedziec przy poznaniu jakim on typem jest?? skad mam wiedziec ze jest typem casanovy z tym sie przeciez ukrywaja raczej a nie afiszuja!!!!\ nie mam okreslonego jakiegos typu urody na ktory zwracam uwage bo nie kieruje sie wygladem, na podobne samochody czy styl ubierania, tez nie wyszukuje takich samych zreszta ja nie szukam to on za mna latal

Mruczasty kocur ja mam takie powiedzenie, które kiedyś wypiszę sobie na czole: błąd, który popełnilismy raz może nie zdarzyć się nigdy więcej, ale jeśli zdarzy się drugi, trzeci raz to prawdopodobnie będzie się powielał przez całe życie. I to pomimo rzekomej świadomości, że robi się źle.

Gość jvjggvjv
"Dlatego ja teraz też zdradzam facetów- jak oni mogą to czemu ja nie ?" kolejny przykład "dostosowanej do reguł świata" ja podziękuje i sie nie dostosuję :classic_cool: obyś tylko nie trafiła na te "wierne wyjątki,ciapciaki" bo i taki schemat jest częsty..zdradzana zdradza potem nie tych co trzeba,nie tych co na to zasłużyli

Gość mruczasty kocur
to wedlug tego myslenia co ktoras osoba przedstawila, to atrakcyjny facet zawsze zdradza? :D

Gość czekoczeko
nie kocur, mieszkam w domu nie w bloku jvjfgggg czyli jestes w zwiazku z mezczyzna??