Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani D.

Brak seksu w małżeństwie - pomocy

Polecane posty

Gość gall anonimowo
a- neta, moze jeszcze nabierze checi? ile ma lat?

Gość a-neta
On 30, ja 25. Czy nabierze chęci... tego nie wiem. Na razie zauważyłam że chęci nabiera gdy gdzieś wyjeżdżamy i ma spokojną głowę od pracy. A tak na co dzień to można powiedzieć, że jest pracocholikiem i na nic nie ma czasu.

Gość .....twierdza
a-neta napisalam zastanow a nie odejdz jestem troche starsza od ciebie i wiem ze z wiekiem innych rzeczy wymagamy od partnera...teraz dostajesz milosc bo jej potrzebujesz...potem zechce sie seksu i co ? to tylko takie przypuszczenia bo nasz kolega napisal ze bez seksu mozna zyc...nie umiera sie... ale mozna zwariowac...gdyz czlowiek musi zaspokojac naturalne potrzeby...tlamszenie ich nic nie da i umartwianie sie tez nie

Gość gall anonimowo
a-neta, zeby miec chec na sex, to trzeba miec spokojny, poukladany tryb zycia, a nie myslec tylko o pracy i przez nia byc ciagle zmeczonym.

Gość gall anonimowo
twierdza mialas isc spac?

Gość .....twierdza
Gall ja nie mam spokojnego zycia jednak gdyby byl facet, gdyby sie taki znalazl ktory by mi pomogl w pewnych rzeczach mialabym ochote czesto...

Gość .....twierdza
spac? nie ja nie chodze spac ;) lubie noce...wyobrazam sobie rozne rzeczy ;)

Gość gall anonimowo
W jakich rzeczach mialby Ci pomoc? Mozesz napisac?

Gość gall anonimowo
W jakich rzeczach mialby Ci pomoc? Mozesz napisac?

Gość .....twierdza
nie chce zeby to wypadlo materialnie ale pasowal by mi pan z samochodem zeby mnie czasem gdzies zawiesc albo pomoc w markecie zrobic zakupy i przytargac zgrzewke mleka czy wody do domu zeby mial jakies pojecia na temat sprzetow domowych i sprawdzil czy fachman ktory naprawia np kran fuszerki nie robi wiesz kiedy kobieta zbyt dlugo nosi spodnie zaczyna zapominac czym jest mezczyzna w domu

Gość mam ten sam problem
no nie mogę normalnie na to nie odpisać. aneta. Ja też tak kiedyś myślałam jak Ty teraz. no jak to zostawić bo seksu za mało. a co to ja nimfomanka jakąś że muszę codziennie. niestety z każdym rokiem jest coraz gorzej. a to czego nie ma staje się ważniejsze. to okropne mieć świadomość że życie przelewa ci się przez palce. że jesteś jeszcze młoda a nie możesz korzystać z przywilejów młodości. to siedzi na psychice i uwierz mi jak odstawilam tabl anty to przeszkadza coraz bardziej. wręcz staje się nie do zniesienia. przeradza się prawie o obsesję. czasami mam wrażenie że zaraz zwariuje. dookoła wszystko wypełnione seksem. reklamy. filmy. a ty musisz radzić sobie sama. gdybym wiedziała że tak to się skończy to nigdy nie wzięłabym kredytu. a co za tym gdzie nie byłabym już z moim mężem. nie mówię że żałuję w ogóle tego związku. bo na początku było fajnie. ale to co jest teraz to szkoda gadać. już nawet przestaje go lubic za to co przez niego przechodzę. za to że czuje się fatalnie. za to że czuje się stara i nieatrakcyjna. miałam kiedyś faceta co wielbił każdy cm mojego ciała. wtedy tego nie doceniłam i żałuję. najlepsze lata jakie mi zostały marnuje na tkwieniu w związku bez przyszłości. i obawiam się czy Ciebie nie czeka to samo. obys się zorientowała zanim będzie za późno. dobranoc

Gość .....twierdza
--->mam ten sam problem dlatego ja jestem sama...tkwienie w zwiazku bez seksu jest dla mnie niemozliwe

Gość gall anonimowo
twierdza, to nie jest nic materialnego. To o czym piszesz i czego Ci brak, to disiejszych czasach jest norma. Wiem co to jest brak faceta w domu, bo ja jestem facetem, ktorego ciagle nie ma w domu.

Gość a jak spadne to co
kobiuetę która się ze mna zwiąże czeka to samo co was spotkało bo mam wrodzoną wade jąder i przez to mi się nie chce seksu a w dodatku mam małego

Gość .....twierdza
ale moze duzo pieniedzy przynosisz? Gall gorzej jak faceta nie ma i kasy z tego nie ma ;)

Gość gall anonimowo
Z kasa to bywa roznie. Raz jest, ale czesciej nie ma. ostatnio to drugie:)

Gość gall anonimowo
Ale kredytu nie wezme, bo bede skazany na moja pana do konca zycia;)

Gość .....twierdza
--->a jak spadne to co dlaczego ja to czeka ? sprawdzi ;) zobaczy co i jak i zadecyduje... zyja aseksy [jak w skrocie ich nazywam] czyli ludzie niepotrzebujacy seksu i tacy ludzie z drugim aseksem moga stworzyc bardzo udana pare... pod wzgledem temperamentow w lozku tez sie trzeba dobrac...tak jak ludzie dobieraja sie pod wzgledem charakterow czy zainteresowan

Gość a jak spadne to co
też to przeżywam "że jesteś jeszcze młoda a nie możesz korzystać z przywilejów młodości dookoła wszystko wypełnione seksem. reklamy. filmy. a ty musisz radzić sobie sama" poisąłem już to kilka razy o sobie chociaz ostatnio mi przeszło i się jakby trochę pogodziłem ale życie jest trochę puste nie mam po oc wstawać rano nic mnie nie cieszy

Gość .....twierdza
samej sie latwiej spi ;) mialam problem po rozwodzie, chcialam nawet kupic nowe lozko zeby mi nic nie przypominalo tamtych chwil z nim spedzonych...

Gość gall anonimowo
twierdza, ale we dwoje w lozku moze byc bardziej interesujaca, mimo, ze mniej wygodnie ;)

Gość .....twierdza
we dwoje jest cudownie :D nie mam wcale watpliwosci tyle ze tych dwoje musi chciec ze soba byc i wtedy mozna naprawde duzo sobie dac

Gość .....twierdza
e tam Gall dzis sa takie wyra wielkie ze mozna sie szukac ;)

Gość gall anonimowo
Twierdza klikasz spoza Polski, czy masz po prostu jakiegos poniemieckiego laptopa?

Gość .....twierdza
dlaczego?

Gość gall anonimowo
bo nie uzywasz polskich znakow typu: ę, ą, ó, ł, ś, ć

Gość .....twierdza
ty tez nie uzywasz :D tak sie pisze latwiej ale wiem ze niektorzy nie potrafia takich postow czytac ja potrafie bez problemu moj exmaz zarazil mnie "miloscia" do kompa ;)

Gość gall anonimowo
Bo ja klikam na niemieckiej klawiaturze ze znakami:

Gość .....twierdza
O znaczy za granica jestes ? czy z zagranicy przywiozles zagraniczne cudo?

Gość gall anonimowo
tak jestem za granica, a dokladnie w Niemczech i wcale nie takie cudo, tylko stary lapek, co sie co chwila przymula.