Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988

160cm i 100kg wagi porażka :( a kiedyś 160cm i 56kg, schudnijmy po ciąży, kto z

Polecane posty

hej dziewczyny mam na dzisiaj plany będę dopiero wieczorkiem , widzę że mamy jakieś dzieciuchy na forum - oczywiście głupie anonimowe przytyki trzymajcie się - muszę jutro się zważyć :)

taka jedna ja wpiszę jak zejdę na dwie cyfry ;-) bedzie lepiej wygladać i mam tak cel i motywację lepszą i nawet mi się jeść nie chce ;-))

Jak ja już bym chciała tak za darmo bez wysiłku ważyć te 57kg :D tak to jest.. w ciąży się człowiek nie kontroluje, nie przejmuje wagą a potem dostaje to czego chciał.. :( nigdy nie ważyłam 60kg, także dla mnie to tym bardziej jest porażka.

Gość Kama1986
cześć!!! moge dołączyc:) tez mam duuuuzo do zgubienia heh 02.08 95kg:( dzisiaj 93kg

taka jedna ja jeden dzień sobie zrobiłam ale nie miałam kleżanki i ... czekam na kogoś chętnego ;-)) ale znajoma chce więc czekam kiedy się zdecyduje to razem zaczniemy a tak to ok ja uważam że najlepsza dieta to 1000-1200 kal ;-) bo możesz zjeść wszystko i wcale się nie musisz katować czyż nie?! a tak apropo twojej wagi to zazdroszczę ci takiej ;-) ale ja też osiągnę swój cel narazie to 90 a potem dalej wiec ;-)) jestem dobrej myśli

Gość Kama1986
Na razie mam diete nielaczeniam, co najwazniejsze nie jestem glodna! przerabialam dukana i kopenhaska ale efekt jojo zrobil swoje niestety

kama 1986 witaj i zapraszamy do nas ;-) z tego całego forum to chyba ja mam tu najwięcej do zgubienia ;-) więc do dzieła ;-)

Mogę dołączyć? Mam do zrzutu 25 kg. Zaczynam diete kolejny raz,tym razem skutecznie. Motywacja jest,chęci również.

Moja koleżanka jest na diecie dukana schudła 6kg jak na razie, teraz pewnie jeszcze więcej, bo długo z nią nie rozmawiałam. Każda dieta może przynieść efekt jojo jeśli się z niej powoli nie wychodzi. Wiem po sobie, bo schudłam do 62kg i zaczęłam się obżerać słodyczami i znowu wszytko pięknie nadrobiłam :)

otóż to ;) na każdej diecie można schudnąć!!! ja też na dukanie kiedyś schudłam 26kg i niestety połowę zpowrotem przybralam ... ale to też moja wina ;( no ale cóż .....

No jak się dużo chudnie to potem trzeba niestety zmienić nawyki żywieniowe całkowicie, a to jednak jest ciężkie :) ja najbardziej kocham słodycze i kawę, choć przyznam, że 1 raz w życiu nie jadłam nic słodkiego przez tydzień :D jaka dumna z siebie byłam hehe :) a gdzie tu wytrzymać miesiąc albo dwa.. brr!

taka jedna wiem doskonale o czym piszesz ;-)) bo to właśnie przez te słodycze jestem jaka jestem... ;( ale teraz je staram się mocno ograniczyć ;) choć nie powiem, że jest mi bardzo ciężko....

Gość Kama1986
na dukanie tez jakies 6kg schudlam ale sie przebialkowalam i wrocilam do swoich starych nawykow, poza tym mialam juz dosc twarozkow i jogurtow 0%

Gość Kama1986
teraz jem prawie same warzywa raz dziennie ryz dziki lub makaron durum, kasze ewentualnie makaron chinski pycha! od slodkiego sie odzwyczailam ale kawy sobie nie odmowie heh

Dziś nie miałam czasu na zakupy więc troche chaotyczny ten mój jadłospis ale zamkne się w 800 kal. Będę się codziennie ważyć,chciałabym chudnąć 1kg tygodniowo. Diata Mż i więcej ruchu. Na dziś mam zaplanowany rower stacjonarny i wizyte w solarium,jak się brać za siebie to po całości :)

lopilo Kama1986 marga7 zapraszamy:) widzę że co chwilka nas tu przybywa:) Dziewuszki jak wam tam idzie dietka?:) mi jakoś waga stanełam od 3ch dni w miejscu:( w miesiąc spadło 8kg a teraz ani drgnie :( stęskniłam się troszke za wami:P:P:P

Moje śniadanioe dzisiaj to musli z mlekiem 3łyżki i pół szk. mleka 0,5% na obiad i kolację sałatka:) papryka, pomidor plus mix sałat:) polałam to sosem sałatkowym 30ml ma 67kcl:( nie wiem czy dobrze że nim polałam ale juz mnie nudzi ciagle ten sam smak:P

xholera jak wy ustawiłyście tą stopke?:( ja wchodze w moje konto wpisuje nick i hasło potem mi wyskakje moj login, mail, cos o sobie i ta stopka, usówam maila wpisuje w stopke to co chce wpisac i czy wpisuje swoje hasło czy inne to kurna ni cholery to nie pchechodzi i non stop że złe hasło bla bla bla juz nie mam do tego siły!!!!!!! POMOCY!

A mi ciągle pojawia się ten adres tlenu i za cholery nie mogę go usunąć :/ Kiwi dobrze wpisujesz jak wchodzisz w swoje konto to masz wpisać wagę do stopki i zatwierdzić.. nie wiem czemu Ci nie wychodzi. A ja mam dzisiaj zamiar córkę do lekarza zapisać tylko nie wiem czy będą miejsca, bo lekarze urlopy mają, ale wiem co prawdopodobnie ma - trzydniówka ją złapała, bo wczoraj ją lekko wysypało na brzuchu plecach, no to niech to jeszcze lekarz zatwierdzi to nie pójdziemy na szczepienie znowu tylko za 6tyg. boję się jednego, że pójdziemy, a ona znowu coś podłapie :/ tak było z dzieckiem szwagra poszli z katarem w prezencie dostał ospę wietrzną :/

cześć dziewczyny ;-) taka jedna no proszę jak ładnie i jak miło jak waga spada ;) ja dopiero w poniedziąłek sie zważę znów ;)

halo kiwi nam cię też tu brakowało ;-) a co do spadku wagi to przecież czasem tak jest że się zatrzymuje waga ale nie martw sie napewno spadnie i to już niedługo a 8 kg to i tak już sukces ;-) i możesz być dumna z siebie! oby tak dalej!!!

Gość misz-masz5555
Ja bym chętnie wzięła te -8kg :D też bym chciała tak szybko schudnąć :) zobaczymy jak mi z dietą pójdzie, u niektórych dziewczyn super działa nawet do -3,5kg na tydzień, ale z drugiej strony nie mam dużo do stracenia to może pójść gorzej. Na razie zamówiłam na 1 tydzień to będę zadowolona jak zniknie z 2kg :D

I muszę się pochwalić, że mimo choroby moja mała zaczyna chyba rozumieć o co chodzi ze wstrzymaniem moczu nocą, bo pieluszki suche, a za dnia chodzi bez i woła o siusiu, kiedy dla pewności mogę już nie wrzucać jej w pieluszkę na noc?

taka jedna super jak już córka przesypia nocki bez siusiu możesz być dumna z niej ;)) możesz jeszcze kilka dni odczekać a potem zabrać też pieluszkę i nie zakładać na noc ja tak zrobiłam kilka nocy sprawdzałam czy czasem sie nie posiusiał mój synek ale jakoś mu się nie zdarzyło (miał może z 3 wypdki ;-)) no ale to zawsze może być ) lepiej mieć coś na przebranie pościeli i jak już bedzie wiedzieć że nie ma pieluch to też inaczej trzeba być wtedy konsekwentnym w działaniu jak już odstąpicie to czasem nie wracaj do pieluszek no tak matka "starzejemy" się a dziecko dorasta ;-))

Używam wielorazowych pieluch (nie wiem czy o nich słyszałaś) to tym bardziej ciężko się jest rozstać jak się widzi takie cudeńka ;) już zbieram wyprawkę na drugie dziecko :D generalnie cieszyłabym się gdyby postanowiła się odpieluchować, bo leżenie w sikach też nie jest fajne, przy jednorazówkach robił się horror na skórze i strasznie ją tnęły szczególnie pampersy active baby, doszło do tego, że przecinałam rogi ;) raz kiedyś pośladek miała cały zadrapany do krwi :( miałam też możliwość używania pieluszek jednorazowych ekologicznych niebo a ziemia, ale one są strasznie drogie. W sumie pieluszki wielorazowe też są, ale to jest jednorazowy wydatek :)

taka jedna nie nie słyszałam o tych pieluszkach ;-) a na twoim miejscu całkiem bym zrezygnowala z pieluszek i spróbuj może jednak z tym nasadzaniem na nocnik może jednak się nie przebudzi mój synek jak miał dupcie czerwoną to stosowalam bephanten maść super sprawa do dziś ją stosujemy ;-)) jak trzeba ;)