Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oby

ILE tak naprawdę kosztuje dziecko?

Polecane posty

Gość JajaSpłatne
To nie ma ABSOLUTNIE żadnego znaczenia. Ty już nie masz na NIC wpływu w tej kwestii.

Gość Ulkiulki
A kto ci powiedział że pójdzie? Wystarczy opis z danymi firmy,lub też wniosek w sądzie. Już tam ma prawo podważyć twoją lewiznę. Dlaczego ty cały czas mówisz godzić się czy nie,spróbuj po prostu uczciwie podać w sądzie wszystkie fakty i dochód i niech sąd rozstrzygnie twoje wątpliwości. A co do tego czy pójdzie czy nie to jeszcze nie wiesz co znaczy rozwścieczona baba.

oki rozumie ze bedzie wniosek o sprawdzenie firmy

Gość JajaWpływowe
Masz na karku wściekłą babe, która ma wszystkie atuty w garści. Sprawę w sądzie. Naściemniane w każdym kącie. Czy coś jest jeszcze dla ciebie niejasne?

jakie atuty ona ma i co niby nasciemniane poza zarobkami>?

Gość JajaBlee
Nie chce mi sie z tobą gadać :classic_cool:

Gość JajaJasne
Pewnie że łatwo jak sie przez to przeszło.:classic_cool: Ale nie w takim styluuu. Blee ;(

Gość ulkiulki
Przecież ona poza zarobkami nie musi już mieć nic naściemniane jej to w zupełności wystarczy.Ja odnoszę takie wrażenie że masz wielką ochotę ją zniszczyć.

to znaczy sie nie zniszczyc ale mam teraz inne wydatki i to spore... zobaczymy juz za tydzuen

Gość JajaŚciemniacza
:classic_cool:

Muszę się wypowiedzieć, bo już nie mogę tego czytać. Po uważnej lekturze stwierdzam, ze jesteś bez szacunku i liczy się dla ciebie tylko tu i teraz. Myślałeś jaką dostaniesz emeryturę z najniższą krajową? Po drugie : Jak ty możesz ściągać tyle kasy z matki twojego dziecka? Piszesz coś o 1000 zł więcej? Moim zdanie mzgóź się na te 700 bo Sąd ci może więcej zasądzić w tej sytuacji. A jak jeszcze wyjdą machlojki w firmie to zobaczycie. A napisz kto chciał tego rozwodu?

A i pamiętaj, ze jak matka weźmie adwokata to sie nie pozbierasz. Lepiej sie dogadaj!

Gość ulkiulki
A powiedz co ci ma ktoś doradzić na ściemę?Jak chcesz ściemniaj może sędzia będzie nierozgarnięty i się nie połapie.Możesz też powiedzieć prawdę i niech sąd rozstrzygnie.I tyle.Ja wiem co było u nas i ten pa pierek o zarobkach wsadź między bajki.

Gość JajaRosnące
7 stówek to jest małe_miki :) Tylko żeby to nie rosło w takim tempie :classic_cool:

Gość nlkhjlkj
Zasądzą mu minimum 700,albo sam się zgodzi nawet na 800, bo jak go czytałam to taki mazaj i pipa.

wcale nie taki .... bo teraz juz pracuje na pol etatu a nie caly hehe

a co do sprawy to nastepna za dwa msc nie doszko do ugody,dalismy tylko dochody i tyle ale raz sedzia jej da.l do zrozumienia ze za szybko dala podwyzke a dwa ze te 550 na ulicy nie lezy a mi kazal przyniesc zasw od pracodawcy czemu jestem na pol etatu a wiadomo ze jestem p ores\dukacja etatow;-)

Oby dla mnie jesteś dziadem ujem zal ci kasy na dzieciaka a co on temu winien że się urodził na twoim miejscu dal bym 1000 i jeszcze w miarę swoich możliwości kupował mu ubranie zabierał na wakacje i zapewnił jakiś start w dorosłe zycie żeby nie wzrósł na takiego cwela jak ty

Gość sfgsf
Facet, jesteśmy w Unii. Nie dajesz rady tu zarobić, miej jaja i jedź za granicę.

Gość sfgsf
"wcale nie taki .... bo teraz juz pracuje na pol etatu a nie caly hehe" - to dopiero powód do dumy. Napisz poradnik: Jak oskubać własne dziecko udając nieudacznika. Albo po prostu nim będąc :D

Gość tajemniczaa
ojj wydatki na dziecko sa kolosalne i nie chce tu byc jakas stronnicza czy cos ale tak z wlasnego doswiadczenia wiem np mamy wrzesnien zaczela sie szkola wiec do kupienia ksiazki zeszyty i inne przybory do szkoly plus oczywiscie jakies skladki na ksero rada rodzicow jakies 150zl za jeden semestr dodac klasowe wycieczki ubrania w ktorych musi chodzic do szkoly zajecia dodatkowe jesli by chcial np rozwijac jakies hobby, lekarze (jesli chodzi o prywatnych czy nie to tez czasem lepiej wydac te pieniadze zeby szybko cos wykryc i zaradzic czemus powaznemu niz potem szukac np dawcow do przeszczepu) leki wyzywienie ale to jeszcze nic bo jak potem podrosnie to bedzie chcial miec pieniadze na wyjscia z kolegami na wyjscia z dziewczyna pewnie jakies korepetycje bo oczywiscie polski system edukacji lezy i kwiczy wiec koszty dziecka sa naprawde ogromne zwlaszcza ze w polsce wszystko drastycznie drozeje niestety..

widzicie i niepotrzbnie sie tak piekllyscie mamy