Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oby

ILE tak naprawdę kosztuje dziecko?

Polecane posty

Daruj sobie. Mój syn ma to co najlepsze i zdrowe. Ma 20 lat, 1.45 i ważdy 42 kg:-) I nigdy problemów żołądkowych nie miał.

Gość JajaOwocowe
A niech tam ma i na zdrowie. Jak CIĘ stać. A sraczki dostanie-dostanie. Na borówki szczają lisy, a maliny pędzone :classic_cool:

Gość JajaOwocowe
Jaja od chłopa i kartofle od baby - tym go karm. :classic_cool:

Już niedługo sprawa to sie okaze co i jak. Sam ciekaw jestem. Rzecz jasna czekam na dalsze wasze opinie w tej sprawie.

ale co do mebli to by bylo dziwne deczko zeby teraz po 4 latach mial polowe oddawac. tak pytam bo to jakies 1500 bedzie..??

Gość JajaMeblowe
Użyj takich argumentów: - amortyzacja - inflacja - MDF - banicja - defloracja Mebel powinien sie odpisać :classic_cool:

Gość vsdv
Tylko daj znać po sprawie jak poszło.

dam dam ale zadnej rady konkretnej nie uzxyskalem

Gość to i tak niedużoooooo
wiesz ile kosztują podręczniki łącznie z wyprawka do szkoły. ok. 3/4 Twoich alimentów

a odnosnie czynszu to przeciez i tak by placila bo to jej mieszkanie a wliczyla polowe na dziecko. fakt ze ma syn swojj pokoj. teraz mnie srrazy ze ona zapewnia mieszkanie to ja reszte.

Dziecko musi gdzies mieszkac, a ty masz to w powazaniu. Matka ma prawo odliczyc polowe czynszu, bo tak my miala kawalerke a nie dwa pokoje. Nie?

A co do wyprawki to się dzieli na 12 miesiecy, bo kto by mial za to placic. A rower np na 36 itd

Druga sprawa, że jakby nie wasze dziecko to by jej wystarczyła ta kawalerka, a to jakieś 30 tysięcy mniej. A ile ona ciebie splaca? Pomyśl nad tym!

to mam jej jeszcze moze te 15 kola oddac hehhe

Gość LN
od byłego męża nie zasądzone 800/1000 złotych porosumieliśmy się ale też jest tak, że muszę zapewnić wikt i opierunek czasami bywa ciężko

Gość LN
HA matka pracująca ma z wypłaty na mieszkanie dla dziecka właśnie w wynajętej kawalerce plus to co da jej (były) mąż

Gość LN
och Editha i Jajca to znowu Wy? Trochę żałosne co?

Gość LN
Editha nie wysilaj się popatrz w plakaty i romanse harlequina

Gość LN
a poza tym jak jesteście parą (bądź tą samą osobą - Editha/Jajca) to wszystkigo najlepszego hahaha coza matoły

Gość LN
JajaMeblowe - mam dla ciebie wspaniałą opcję - jaja bejcowe (i już nikt z wa rzem z Edith nie będą psuć! jesteś na tyak?!!!

Gość JajaJajcowe
Czytam to coś, powyżej czarty raz. I za JajcaJajcowe nie rozumiem tego bełkotu :classic_cool:

czekam na dalsze sugestie od kobiet jak i od mezczyzn!!!

sprawa tuz tuz.... a ja dalej nie wiem co robic, czy zgodzic sie na te 650 czy iczyc na to ze sad mniej zasadzi???

A ja tak na marginesie - Editho twój syn jest za gruby. Mój dziesięciolatek przy tym wzroście waży 31 kg. Jest co prawda chudy, ale gdyby ważył o 11 kg więcej, to byłby grubasem.

Gość Ulkiulki
Ja ci powiem tak jeśli masz coś do ukrycia a mam takie wrażenie to godź się na 650 jeśli nie poczekaj co powie sąd. Pąmiętaj wkurzona kobieta zwali ci tyle na głowe że na kłamstwie dobrze nie wyjdziesz.

Nie masz za grosz honoru i godności. Nazywasz siebie mężczyzną? Ile ty masz lat? Mieszkasz z mamusią, która cię utrzymuje? Powinieneś płacić przynajmniej 1200zł gamoniu! Co to jest 600zł? phi! Ile kosztują ubrania dla dziecka, dodatkowe zajęcia dla niego! Nie jesteś godzien nazywać siebie ojcem! Weź od tejbiednej kobiety, która miała pecha i spotkała ciebie dziecko na weekend raz na jakiś czas na kilka dni do siebie i zobacz, ile to wszystko kosztuje. Bałwan!