Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZANIEPOKOJONAMAMAMARTYNKI

BETA HCG zrobiona 3 tygodnie po stosunku.Czy wynik jest już wiarygodny?ODPOWIEdz

Polecane posty

Gość ZANIEPOKOJONAMAMAMARTYNKI

WITAM! ZROBIŁAM test ciążowy z krwi beta HCG na początku 10 dni po stosunku a potem 3 tygodnie po dobytym stosunku do którego mogło dojść do zapłodnienia choć szanse niby były zmniejszone. WYNIK testów to >2,0 mlU/ ml czy wynik testu ogę uznać za negatywnie wiarygodny proszę o odpowiedzi ???

Gość nie absolutnie
wynik jest pozytywny anie negatywny.

Gość ZANIEPOKOJONAMAMUSIA
U mnie laboratorium pokazuję ciąże od 5 czyli wydaje mi się ze 2,0 to chyba nie jest pozytyw

Gość tgjtgjtgj
Nie wiem czy ci zalezy na ciazy czy nie, ale wynik jest negatywny i wiarygodny o ile uprawialiscie seks w dni plodne. Po 3 tyg powinien byc duzo wyzszy, dokladnie nie wiem jaki bys musiala sobie zernac na google

Gość dziewczyno nie raz
beta nie wychodzi w dniu@ a co dopiero przed:O:O trzeba było sie zabezpieczac i tyle:O wynik jest ujemny brak ciązy nie ma sensu robic testów ani bety przed@

ile wynosi ?

No ja racezj nie chciałabym miec teraz drugiego dziecka. Zabezpieczalismy sie biore tabletki lecz zdarzyło mi sie wziac z opoznieniem 11 h. Stąd te obawy.

Gość tgjtgjtgj
Oj urwalo mi ::) dla kobiet nie bedacych w ciazy < 5 mlU/ml. U ciebie jest 2 wiec nie jestes w ciazy

Uff mam nadzieje. Czyli moje objawy wynikają z czegoś innego . Byłam u lekarza ponad tydzien temu i niby mowil ze moje endo jest cienkie czyli to tez potwierdza brak ciazy nie ?

Gość niuu
nie ma ciąży

Gość akurat mi beta
nie wyszla dzien po @ dopiero 2 dni pózniej!!!!! mojej znajomej siostra tez tak miala w dniu@ nie wykazala a byla w ciazy

Gość akurat mi beta
ale nie znaczy ze u ciebie tak musi byc:D

Stosunek odbył się w pierwszy dzień przerwy pomiedzy tabsami. Od tego czasu odczekałam 3 tygodnie i jeden dzień zrobiłam bete wynik negatywny. Czyli rcazej beta nie mogla sie pomylic skoro zagniezdzenie trwa do 12 dni a zaraz p[o zagniezdzeniu zaczyna wytwarzac sie hormon HCG. ? Ja te objawy niby ciazy mam od pierwszego dnia wlasnie przerwy... Powiedzcie mi prosze ze to nie mozliwe ze beta by juz pokazala ciaze :D ;(((

że beta po tylu dniach pokazała by chociaz wyzszy wnynik niz zawsze...

czyli wyższy od >2,0

Gość niuu
skoro bierzesz anty to skąd myśl o ciąży?

Gość akurat mi beta
no napisalam ci ci ze beta mi nie wyszla przeciez:O czekaj najlepiej do dnia@ i wtedy dopiero jak jestes w ciazy to i juz nic nie zrobisz!!!!

Gość Pyskaaaaaaaaaaa
nie masz sie czym martwić. TEST beta hcg po 3 tygodniach jest juz wiarygodny. No chyba ze wkradł się błąd laboratoryjny . Ale zawsze mozesz zrobic domowy test i wtedy sie wszytsko wyjasni.

Gość madziaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Witam, staramy sie o dziecko, w ostatnim tygodniu kochalam sie z mezem prawie codziennie, mialam dni plodne, robilam testy owulacyjne, w dzien 2 kresek rowniez sie kochalismy, czyli 10,12,13,14. Ostatnią miesiączke mialam 28 maja. Robilam testy plytkowe i kazdy jest negatywny. Dzis mialam badanie Beta HCG i wynik to 1,74. Czy napewno mozna wykluczyc ciaze??A moze za wczesnie to badanie i te testy? Prosze o odpowiedz i pozdrawiam.

Gość doda1982
z tego co wiem to nie jestes w ciąży,musi być powyżej 5 mlu

Gość gość
Witam, Dzisiaj robiłam beta wynosi 259 mlu /ml czy to już ciąża ?

Gość gość
tak, ciąża.