Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemieszkata

Czy macie własne mieszkania, jeśli tak, to skąd ?

Polecane posty

Gość gość
Kredyt na franku.

Gość Zenobiusz Kalafior
Witam jestem oligarchą mam 3 wille 14 domów i 22 mieszkania. Zapracowałem i mam ale nie było łatwo . Ale mam ciężko , opłaty , czynsze , śmieci. Ale daje radę . Pozdrawiam Zenobiusz

Gość gość
Mnie udało się kupić mieszkanie w Szczecinie. :) Długo o tym marzyłam, to naprawdę świetne uczucie mieć świadomość, że w końcu posiada się ten własny kącik. Udało mi się znaleźć dość tanie, śliczne mieszkanie dzięki http://www.city-szczecin.pl/ , pomogli mi wybrać dobrą ofertę.

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=w3p-iuXWDXE

Gość gość1234567890
Ja dostalam od rodziców.wszystko do mieszkania i remont z kasy z wesela.jestem pol roku po ślubie i dziękuje wszystkim za taki start.u teściów nigdy bym nie mieszkała!!!!!! Intymność jakąś musi być.jeśli bym była w innej sytuacji to kredyt

Gość gość
;D

Gość gość
Nareszcie nikt mi nie zrzędzi nad uchem... Dzięki, MDM! Dostałem dofinansowanie i proszę - oto moja WŁASNA kawalerka. Sprawdź www.mieszkaniedlamlodych.com po więcej informacji.

Gość gość
Nie masz ochoty spędzać kolejnego roku u rodziców. Sprawdź program MDM zajmujący się dopłatami do mieszkań dla młodych ludzi. Zapraszam Cię na www.mieszkaniedlamlodych.com - sprawdź sam .

tak czytam te komentarze i mysle,ze mam mega szczescie...dom postawiony za pieniadze,ktore dostalismy od rodzicow mojego meza teraz juz wykanczamy go ze swoich pieniedzy,mimo dwojki dzieci stac nas na porzadne sprzety typu zmywarka lub lodowka z dystrybutorem wody,pralka...dodam ze mam 23 lat. szczesciara ze mnie :))

Gość gość
Nie masz ochoty spędzać kolejnego roku u rodziców. Sprawdź program MDM zajmujący się dopłatami do mieszkań dla młodych ludzi. Zapraszam Cię na www.mieszkaniedlamlodych.com - sprawdź sam .

Gość gość
Usamodzielnienie się jest niezbędnym krokiem ku dorosłości. MDM to program, dzięki któremu młodzi ludzie mogą dostać dopłatę do kredytu mieszkaniowego. Sprawdź www.mieszkaniedlamlodych.com i dowiedz się więcej.

Gość gość
www forumdyskusyjne y0 pl W miejsce spacji wstaw kropki!  Serdecznie zapraszamy do ciekawych dyskusji i rozmów :D Pozdrawiam ;)

Gość gość
Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale powstał program (skierowany do młodych ludzi), który dofinansowuje kredyty na mieszkanie. Ich strona to www.mieszkaniedlamlodych.com, mój szwagier serdecznie poleca.

Gość gość
jak ja wam zazdroszczę, tym co mają mieszkania, ja mam 30 lat, mieszkam z rodzicami i dosłownie już wariuję...

Gość gość
To wynajmuj. My z zona wynajmujemy bo nie bedziemy brac kredytu. Ja oprocz nas nieznam nikogo kto by nie mial mieszkania lub domu. Czasy gdy polacy byli biedni minely,teraz normalni ludzie maja auta,mieszkania,wakacje. Biednych jest malo,moze 2-3 mln a to nikly procent

Gość gość
ale nawet na wynajem mnie nie stać.... planujemy z chlopakiem wyjechać za granicę i tam wynajmować bo są niższe koszty życia. przykre to ale co poradzić.

Gość gość
A chlopak nie zarabia? Wyjazd za granice to dobry pomysl tu i tak nic nie ma.

Gość gość
kupiliśmy mieszkanie za zarobione pieniądze. nikt nam nie pomagał finansowo. 5 lat później zaczęliśmy budowę domu. trwała 3 lata ale bez kredytu. oboje pracujemy, mamy 3 dzieci.

Gość marriolgtg
Ja kupiłam swoje własne mieszkanie i teraz je urządzam, widziałam wiele ciekawostek, porad na : http://www.home-in.pl/ świetny portal z którym można ładnie urządzić mieszkanie !

Gość gość
21:14, to gdzie pracujecie ze przy dzieciach was stac na to?

Gość gość
mieszkamy w mieszkaniu rodziców, mamy dom 170m2 w stanie surowym a pod koniec roku może developerskim. działkę kupiliśmy za swoje i za swoje budowaliśmy. teraz rodzice dali mały zastrzyk gotówki + z bieżących funduszy jedziemy dalej. jedno dziecko drugie w drodze. samochód 13lat i już mnie to wszystko wkurza że na nic nie ma kasy bo trzeba cały czas inwestować i oszczędzać, ale żyję nadzieją że za 5-7 lat powiem że się dorobiłem domu i samochodu i w końcu pojadę na wakacje a nie będę zapieprzał cały urlop na działce. pozdro - 32lata

Gość gość
mdm to program dla banków a nie dla młodych, każdy kto pozna szczegóły do takiego wniosku dojdzie

Gość gość
Ja doszedłem do wniosku, że zamiast wynajmować lepiej kupić własne. I tak narodził się pomysł by sobie troszkę poodkładać. I się udało, a po studiach kupiłem mieszkanie, na początku wynajmowałem pokój. Było momentami dziwnie, miałem 1 czy 2 lokatorów których po prostu po zakończeniu umowy wyprosiłem. Ciężkie to było z nimi życie. A teraz mam dziewczynę, mieszkamy razem i jest o wiele lepiej. Czynsz taki sam jak przy wynajmowanym. Jest o wiele lepiej. Dodatkowo ubezpieczyłem się, na wypadek kradzieży czy spalenia. nie warto się bać czy to będzie to czy tamto, tylko wykupić ubezpieczeni. Tyle pieniędzy władowanych w to mieszkanie . . . Ale w rankomacie znalazłem coś taniego, przez co czuję się o wiele bardziej komfortowo.

Gość gość
jesli nie ma obcji kredyt coz do kona zycia na wynajmie?

Gość Sunsin
Dokładnie jeśli nie kredyt to całe życie na wynajmie? Troszkę takie podejście bezcelowe, a kredyty też już nie są takie straszne jak kiedyś. Są różnego rodzaju porównywarki czy rankingi kredytów dostępne w sieci tutaj przykład - http://e-kalkulatorkredytowy.pl/kredyt-hipoteczny/ranking/ można się tym posiłkować w poszukiwaniu idealnego rozwiązania. Kalkulacja kredytu to czynność, która może pomóc nam w perspektywie czasu zaoszczędzić nie małe pieniądze.

Gość gość
i co z tego bo nie rozumiem w czym problem 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość gość
witam piszecie ze jesteście dobrze wykształceni i nie wiecie skąd wziasc na mieszkanie ? jak sobie poradzić no proszę was jestem tylko robotnikiem pracuje na budowach i mam około 2500 frajer co za tyle robi prawda zona troszkę ponad 1300 mam swoje mieszkanie porostu wziąłem na kredyt już kilka lat spłacam i dzięki bogu raty już pomaluśku maleją nie mowie je jest łatwo ale jestem u siebie uwaga żadna inna waluta żadne franki czy inny przelicznik w walucie w jakiej zarabiasz bierz kredyt choć teraz kto wie może na kredycie frankowym można było by skorzystać pozdrawiam tylko robotnik

Gość gość
no dodam jeśli moi koledzy i koleżanki wykształcone nie wiecie inflacja postępuje cały czas cofnijcie się kilka kilkanaście lat do tylu na ceny mieszkam wysokość zarobków nie tylko w kraju ale nawet na rynku amerykańskim wiec za kilka ciężkich lat znowu zaświeci dla was słoneczko i ni liczcie ze wam ktoś coś da może zagłosujecie na Dude brrr obłuda umiesz liczyć licz na siebie pozdrawiam robotnik przepraszam nie było moim celem obrażać wykształconych ludzi i nan nadzieje ze nikt nie czuje sie dotchniety

Gość gość
no i pokłony dla kreatywnych młodych ludzi