Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Firankaa

Starania czas rozpocząć - sierpień / wrzesień 2012

Polecane posty

No nie bo działka jest już wyrysowana na mapach Jakaś mądra pani ponumerowala działki 1 2 5 4 3 a inna tego nie zobaczyła i zaczel odrabiać działkę numer 3! Warzesniowa wszystko trwało prawie 2 lata. Bo musieliśmy mieć zgodę z powiatu, nadleśnictwa, i zarządcy parku . Dodatkowo odróżnić ta działkę i tak dalej Szykuje sie na sobotę i wielka awanturę

no właśnie klementynka, lepiej się dowiedzcie czy nie da się tego szybciej załatwić, to nie wasz błąd... może to bedzie szybka sprawa

I miałam te ataki 2 razy, ale nad ranem. Raz jak szybko się poderwałam do pozycji siedzącej, bo córka chciała smoczek a innym razem ten ból mnie po prostu wybudził. Mąż też to miał tego samego dnia co ja. Kurcze może od jedzenia?

Wrześnowa, u mnie to samo! a pytałaś się gina co to może być? u mnie byl długi i koszmarny ból, nie dałam rady chodzić, wymiotowłam i siedziałam na kibelku :P

Ja miałam 2 razy w nocy, pierwszy raz jeszcze zanim dowiedziałam się że jestem w ciąży, i od tamtego bólu już mi ciągle brzuch bolał ta jak na okres i juz wtedy wiedzialam że raczej jestem w ciąży. nigdy w życiu nie mialam takiego bólu, więc nie spodziewam się że to od jedzenia, jak się czyms zatrulam to inaczej się czułam.

Nie pytałam, bo to było niedawno. Za drugim razem miałam tak, że nie mogłam leżeć na lewym boku, bolało niemiłosiernie, na plecach nie bolało prawie wcale i jak leżałam na prawym boku zupełnie nic, ulga. Wymiotów od tego nie miałam. Dobrze się czułam. Tak patrzę na przekroje człowieka to możliwości jest kilka, ale najbardziej obstawiam wątrobę i śledzionę. Żołądek tak nie boli (chyba!)

No cóż budowe planujemy dopiero w kwietniu. W poniedziałek Krzysiek jedzie zobaczyć czy da sie to odkręcić a jeśli nie to trudno nic z tym nie zrobimy. Bo jeśli powiedzą ze zajmie im to ze. 4 miesiące to jeszcze będziemy próbować a jeśli wiecej to darujemy sobie

Wątroba tez nie boli, jest nie unerwione, boli dopiero jak słuchanie i naciska na inne narządy :) I nie strasznie mnie tu jakimiś bolało :P

Klementyna lepiej próbować, bo wiesz jak się kończą kłótnie rodzinne.. Ja z moją matką od tamtego felernego dnia co pisałam nie zamieniłam ani słówka :P ja się już nie odezwę o nie!

Tak wiem , ale jak nie będzie wyboru to nie będę czekać dwa lata na nowe papiery, zwłaszcza ze siostra mieszka daleko od tej działki i już tam sie pobudowala. Ta by i tak tylko sprzedała, a będzie sie o nią kłócić bo ta działka ma 2 drogi dojazdowe a tamta 2 tylko jedna i trudniej będzie jej nabywcę znaleść ot cały problem Ta mogła spokojnie podzielić na 4 działki po 1000 m2 bo jest droga z boku a ta która teraz by dostała to już nie bardzo bo jest długa na 200m i szeroka na 60 z tym ze droga jest tylko z jednej krotszej strony. A zreszta ona i tak jest ciagle na nas obrażony. A to za to ze mieliśmy czelność upomnieć sie o pomoc przy wycince lasu ( chociaż ja z mężem dzielimy u niej, a mąż to dni wolne poświęcał na budowie u niej, ale jak przyszło co do czego to oni wiecznie zajęci )

Klementyna tego bólu nie wiąże z ciążą, bo był wysoko koło żeber,a dno macicy do 12tyg. jest pod spojeniem łonowym.

Myślę, że to od jedzenia mogło być. Tym bardziej, że jeden raz to mieliśmy ten sam ból z mężem w tym samym miejscu. Za tłusto :D trzeba przejść na lekkostrawną dietę. Jak tam nasze testujące ? :)

Wiesz co pozostaje czekac chyba na @ i jak sie dzisiaj nie pojawi to robic kolejny test. Nie mam pojecia.czym bylo.u ciebie to plamienie.

Tak poza tematem to staramy sie o kredyt i jestesmy w toku zalatwiania papierkow bedziemy kupowac nowe meble.lozko.itd :) corce tez juz musze kupic inne bo nie chce spac w swoim drewnianym tym dla malutkich.dzieci.to moze jak kupimy takie prawdziwe lozeczko.dla starszych dzieci to je polubi bo mam dosyc z nia spania. Spala.sama w pokoju gdzies do 15mies a potem sie jej odwidzialo i spi.z nami :( licze ze nowe lozko cos zmieni.

cześć dziewczyny. Nie wiem co o tym myslec. Lekarz wczoraj na usg widzial pecherzyk 19 mm i powiedzial ze w ciagu 24- 36 godzin peknie. Ale to wychodzi ze owulacja bylaby 2, ewentualnie jeden dzien wczesniej niz zawsze... ok tak moze tez sie stac, ale jak wczoraj zrobilam test owulacyjny to wyszla ta druga kreska strasznie slaba, a chyba skoro owulka ma byc w najblizszych dwoch dniach powinna juz byc mocnijesza prawda? a poza tym jak zrobilam ten test przedwczoraj to byla ciemniejsza juz ta kreska... wiec zamiast ciemniec ona zbladła nastepnego dnia. Czy wiecie czy to cos znaczy? mozliwe ze jednak hormon opada i pomimo tego duzego pecherzyka, otwartego endometrium jednak nie bedzie owulacji?

Fajnie my ostatnio kupowaliśmy meble z ikea takie papierowe ale to na tak 3-4 lata maj być.. Mam nadzieje ze do tego czasu przynajmniej 1 pokoj będzie w naszym domu zrobiony zeby sie tylko wprowadzić. Ale jak widać my mamy pod górkę :P tylko mi ta górka na brzuchu nie chce rosnąć :) Moja siostra tak sie ze swoim meczyla do 6 lat A nie działa na nią odprowadzanie do łóżeczka ? Moze pilnuje zeby wiecej dzieci ie było :D

Cześć dziewczyny, u mnie szaro buro i mdło... Co to za cyrki z tą działką?? Z błędu urzędniczki Wy macie teraz całe życie do góy nogami stawiać? Zażądałabym spotkania z jej kierownikiem i szybkiego naprawienia "szkody" w razie czego grożąc pozwem cywilnym o poniesienie kosztów podniesienia standardu (uzbrojenia, drogi dojazdowej itd) działki nr "3" do takiego stanu w jakim jest działka nr "5" na której miała stanąc budowa :o. Dziecku ząb się wyrżnął (taka koroneczka nad dziąsłem) i koniec :). A marudna jak sto światów, nie wiem czy następny idzie (nie widać zaczerwienienia) czy po prostu przyzwyczaiła się do marudzenia :D. Wkleję Staraczkom fajny link do bety (co do dnia :) ) http://www.babymed.com/hcg-level-in-early-pregnancy No i spinać dupki ;), dziewczyny, któraś z Was MUSI :D!!!

Firanka ja sie na tym nie znam truj moze ci wyjasni jak.tu wpadnie. Staracie sie jednak czy nie ? Jesli tak.to nie patrz na testy tylko dzialaj :)