Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozia:):):)

Żal mi Was ludzie... Toniecie w bagnie świata, w piekle, w masowej pralni mózgów

Polecane posty

Gość e9;
Ingebjorg---racja chlopie.

Też bym chciała gdzieś uciec gdzieś z moim facetem przed całą tą iluzją zżerającą ludzkość od środka...

Rzeczywiscie... masz satysfakcję z tego co robisz? bo mi wcale nie jest do śmiechu. lubisz dobijac ludzi :( bawi Cie to? :(

Gość Rozia + anime boy =
👄 :D

Gość do separantki
Twoje komentarze o kocie wzniosły moją duchowość na wyżyny, już właściwie dalej czytać wątku nie muszę, dzięki :D

świat jest piękny , piekne miasta i piekne centra handlowe. i promocje i rozrywka i radość dla cenozerców, którym kupowanie nadaje sens ich jestestwa, brak granic, UE, demokracja pluralizm i ekologia. to najpiękniejsze zdobycze współczesnego świata. no i tolerancja!

Gość myslę jak Rózia.
A dlaczego naród polski najbardziej ucierpiał skoro była to wojna światowa? Dlaczego Maryja miałaby ostrzegać tylko Polaków? Dlaczego widziała, ze źle się dzieje tylko w Polsce, ze ludzie w Polsce sa źli? Dlaczego chciała ukarać tylko Polaków? i tylko na Polaków zrzuciła odpowiedzialnosc poprawy? Czyzby w innych krajach przed wojną nie było prostytutek? :-O bez sensu tłumaczenia

Gość jestę hakerę
Uwaga debile i nolife'y. Wielkie upiki tematow o Bogu itp. Bo Bog istnieje i zycie po smierci istnieje tylko tepe ograniczone umysly nie moga tego pojac np takie jak wasze . Glupi plebejusze hahahah. nieudacznicy zyciowi i frajerzy

Gość a kto chce to odświeżać?
po co odświeżać tematy pani mitomanki ze złamanym sercem???

Gość gość
tez mi zal

Gość gość
zgadzam sie z autorką wątku. A co jest najgorsze to to że caly swiat powoli budzi sie z matrixa, chce wolnosci, zachó wybiera skrajne prawicowo-wolnosciowe partie, a polaczki udaja ze sa zadowoleni, tolerancyjni, euroentuzjasci itd i wybieraja socjaldemokratow jak PełO ktore oszukalo ze beda liberalni i tylko nas zniewolaja. Polaczki chca tego co zachod 20 lat temu i dzis to sie sypie.

Gość gość
Ciekawe co u autorki tematu.

Gość przebudzenie jest blisko
Pewnie osiągneła już taki poziom swiadomości, ze zrozumiała ze niestety nic nie wskóra. Kiedyś ludzkość się przebudzi. Narazie nie rozumie niczego. Coraz więcej ludzi jednak już dostrzega w życiu coś innego niż wszyscy, tylko się nie wypowiadają bo zostaną uznani za świrów. Ludzie, którzy tego nie rozumieją niestety pozostaną tam gdzie są. Nie jestem zwolenniczką żadnej religii, jednakże nie neguje istnienia wszystkich proroków . Oni odeszli z tego swiata bo ich poziom świadomości był wyzszy niż przeciętnego człowieka i nie mogli znieść tego co się zaczyna robić. Dlatego potrafili robić rzeczy ("cuda"), które tak naprawdę jest w stanie zrobić każdy z Nas.Ludzie w to nie wierzą. Jednak powinni. Media i rządy robią zrobiły ze świata jedną wielką pralnię mózgu, niedługo się to zmieni. Chociaż w dobie faszerowania wszystkimi lekami może to trochę potrwać....